canım Türkiyede biliyorsun prosedürler gereği her ilacı devlet yazmıyor. gidip alsam ücretli sorun yok. inşaallah sana da faydası olur canım
dogru diyorsun uzun zamandir burdayim unuttum bircok seyi

umarim faydasini gorurum tesekkur ederim canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım Türkiyede biliyorsun prosedürler gereği her ilacı devlet yazmıyor. gidip alsam ücretli sorun yok. inşaallah sana da faydası olur canım
hayırlı saglıklı olsunda gec olsun derdindeyim ben de eşim öle degil 7 ayımızdayız korunmuyoruz 4 aydır tabi ben adetin 11 16 sına dikkat ediyodumm oda korunmuyoz nie olmuyo ilaç kullandın ondan diyo doktoro giştmek içinde cok erken ablamın yumurtalıkları zayıftı tüp bebek yaptı şimdi sendede varmıdır öle hastalık ya hiç olmassaa diyip başımın etini yiyoooo cocuk istiyo adam sanki kendi büyümüş gibi:))bu ay diikkat etmedimmm ama belirtisi ne bilşmiyorumm yaa saf bişi oldum araştıra araştıra kafam karıştıı:))dogum yaptın mı hamilemisinnn
mulbery canım ben hayıtı 3 aydır kullanıyorum
ilk ay balla karıştırıp yedim
2 aydır da adetle birlikte başlayıp 10 gün boyunca tok karna günde bir kere bir tatlı kaşığı kadar hayıtı suyla kaynatıp ılıtıp içiyordum canım
ve benım hormonlarımı düzenlediğini düşünüyorum
kızlar sonucum 109,41 çıkmış dpo 11 sizce nasıl,hamileyimmmm galibaaaa,ay çok heyecanlıyımm
ayy RABBİM saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsinn dogumöun ve dogum sonran kolay gecsinnnn inşşş13 haftalık hamileyim canım :) kısmetse temmuza doğum
Günaydın kızlar,
ya bu ateşim niye bi yükselemedi benm hiç böyle olmazdı bu günlerde
acaba şimdide ikizin diğeri mi yerleşti hahahaha
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kuzum senin ateş kararsız kalmıs yaa :) hehe yada dedıgın gıbı ıkızmı gelıyo acaba :))
hehehe vallaa dalga geçiyorum artık kendimle kuzum :))
brz erken uyanıyorum normal ölçüm saatimden meraktan uyuyamıyorumki :) 20 dk kdr acaba ondan olurmu..
ama snra yatıp uyanınca tekrar ölçüyorum yine aynı yada 1 drce farklı çıkıyo,
bakalım yarın göreceğiz yükselmeye niyeti varmı bu ateşin :)))
kızlar bugün ateşimi gördüm şaşırdım yeni yumurtlama olabilirmi acaba
çünkü hem ateşim düşmüş hem kahve akıntı geldi sabah az miktarda hani diyolar ya yumurtlamada azda olsa bi kanama oluyo diye ne biliyim bilemedim gerçi benimki kan değil kahve lekeydi ama bi soruyım dedim sizlere
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
adetimin son günü ölçmeye başladım bugün ölçümde 3. günüm. ilk gün 36,5 çıktı. dün yine 36,5 çıktı bugünde 36,6 çıktıölçüme devam bakalım..
canım yerleşme düşüşüne benziyor bu :)))kızlar bugün ateşimi gördüm şaşırdım yeni yumurtlama olabilirmi acaba
çünkü hem ateşim düşmüş hem kahve akıntı geldi sabah az miktarda hani diyolar ya yumurtlamada azda olsa bi kanama oluyo diye ne biliyim bilemedim gerçi benimki kan değil kahve lekeydi ama bi soruyım dedim sizlere
canım o yerleşme olurrr yerleşmee inşş öyledir :)
canım yerleşme düşüşüne benziyor bu :)))
Yerleşme kanaması yaşayan biri olarak yazmadan geçemedim.Benim adete 6 gün kala lekelenmem olmuştu.Hem de o sabah ateşim düştü.Haydi inşallah yerleşmedir.
günaydın kızlar
bende dün akşam hayıt içim ilaç aldım canım. bugün başladım içmeye
inşallah bir zararı olmaz
tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza inşallah