• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlı saglıklı olsunda gec olsun derdindeyim ben de eşim öle degil 7 ayımızdayız korunmuyoruz 4 aydır tabi ben adetin 11 16 sına dikkat ediyodumm oda korunmuyoz nie olmuyo ilaç kullandın ondan diyo doktoro giştmek içinde cok erken ablamın yumurtalıkları zayıftı tüp bebek yaptı şimdi sendede varmıdır öle hastalık ya hiç olmassaa diyip başımın etini yiyoooo cocuk istiyo adam sanki kendi büyümüş gibi:))bu ay diikkat etmedimmm ama belirtisi ne bilşmiyorumm yaa saf bişi oldum araştıra araştıra kafam karıştıı:))dogum yaptın mı hamilemisinnn

13 haftalık hamileyim canım :) kısmetse temmuza doğum

günaydın kızlar

:16:

mulbery canım ben hayıtı 3 aydır kullanıyorum
ilk ay balla karıştırıp yedim
2 aydır da adetle birlikte başlayıp 10 gün boyunca tok karna günde bir kere bir tatlı kaşığı kadar hayıtı suyla kaynatıp ılıtıp içiyordum canım
ve benım hormonlarımı düzenlediğini düşünüyorum

bende dün akşam hayıt içim ilaç aldım canım. bugün başladım içmeye
inşallah bir zararı olmaz

kızlar sonucum 109,41 çıkmış dpo 11 sizce nasıl,hamileyimmmm galibaaaa,ay çok heyecanlıyımm

tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza inşallah

kuzum senin ateş kararsız kalmıs yaa :) hehe yada dedıgın gıbı ıkızmı gelıyo acaba :))

hehehe vallaa dalga geçiyorum artık kendimle kuzum :))
brz erken uyanıyorum normal ölçüm saatimden meraktan uyuyamıyorumki :) 20 dk kdr acaba ondan olurmu..
ama snra yatıp uyanınca tekrar ölçüyorum yine aynı yada 1 drce farklı çıkıyo,
bakalım yarın göreceğiz yükselmeye niyeti varmı bu ateşin :)))

hehehe vallaa dalga geçiyorum artık kendimle kuzum :))
brz erken uyanıyorum normal ölçüm saatimden meraktan uyuyamıyorumki :) 20 dk kdr acaba ondan olurmu..
ama snra yatıp uyanınca tekrar ölçüyorum yine aynı yada 1 drce farklı çıkıyo,
bakalım yarın göreceğiz yükselmeye niyeti varmı bu ateşin :)))

merakla takip ediyorum canım seni bakalım sonuc nasıl olucak ama umarım güzel olur

adetimin son günü ölçmeye başladım bugün ölçümde 3. günüm. ilk gün 36,5 çıktı. dün yine 36,5 çıktı bugünde 36,6 çıktı :31: ölçüme devam bakalım..

kızlar bugün ateşimi gördüm şaşırdım yeni yumurtlama olabilirmi acaba
çünkü hem ateşim düşmüş hem kahve akıntı geldi sabah az miktarda hani diyolar ya yumurtlamada azda olsa bi kanama oluyo diye ne biliyim bilemedim gerçi benimki kan değil kahve lekeydi ama bi soruyım dedim sizlere

381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

çünkü hem ateşim düşmüş hem kahve akıntı geldi sabah az miktarda hani diyolar ya yumurtlamada azda olsa bi kanama oluyo diye ne biliyim bilemedim gerçi benimki kan değil kahve lekeydi ama bi soruyım dedim sizlere

canım o yerleşme olurrr yerleşmee inşş öyledir :)

adetimin son günü ölçmeye başladım bugün ölçümde 3. günüm. ilk gün 36,5 çıktı. dün yine 36,5 çıktı bugünde 36,6 çıktı :31: ölçüme devam bakalım..

buraya ekleyeceğinde liste halinde ekle ki bizler yorumlarken rahat edebilelim.
adetin 6. gün bitmişse

6. gün 36,5
7. gün 36,5
8. gün 36,6

diye mesela..:34:

canım yerleşme düşüşüne benziyor bu :)))

canım o yerleşme olurrr yerleşmee inşş öyledir :)

canım yerleşme düşüşüne benziyor bu :)))

ayyyy kızlar demeyin çok heycanlandım şimdi yaaa ama yerleşme 8-9 gün sonra oluyo diyolardı die ihtimal vermedim ben
bide kasıkta öle batmalar falan yok değişik hareketlenmeler hiçbişey yok yani o yüzden sanmıyorum
ammmaaaa keşkeeeee inşallahhhhhh Allah ım keşke öyle olsa hayırlısıyla tabi

Yerleşme kanaması yaşayan biri olarak yazmadan geçemedim.Benim adete 6 gün kala lekelenmem olmuştu.Hem de o sabah ateşim düştü.Haydi inşallah yerleşmedir.

Yerleşme kanaması yaşayan biri olarak yazmadan geçemedim.Benim adete 6 gün kala lekelenmem olmuştu.Hem de o sabah ateşim düştü.Haydi inşallah yerleşmedir.

gerçekten siz böyle dedikçe çok seviniyorum ve heycanlanıyorum Allah ım inşallah öyledir canım ya çok saolun

canım ne yalan söyleyim ben de ilk yerleşme düşüşü ve kanaması bu dedim

hadi inşallah öyledir

günaydın kızlar

:16:

bende dün akşam hayıt içim ilaç aldım canım. bugün başladım içmeye
inşallah bir zararı olmaz

tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza inşallah

canım o ilaç sanırım agnucaston diye bir şey öyle mi?
çok kullanan var ve ben de doktoruma sordum kullanayım mı diye kullan ama gerek yok menepoza yakın dönemde veriyiroruz o ilacı dedi
ben de o yüzden doğal olanını tercih etim
umarım sende de işe yarar

Back
X