Daha önceki tablolarımın hiç birinde ateşim ortalamaya düşmemiş çatlamadan sonra ama 36,6 ya düşmüş hepsinde sonra çıkmış.
tabi hiç birinde ateş ortalamam da 36,6 olmamış. şimdi düşünüyorum yeniden çatlama olmuş olabilir mi...
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar regl oldum keşke testi yaptırmak için 1 gün daha bekleseydim
kızlar bugün ateşimi gördüm şaşırdım yeni yumurtlama olabilirmi acaba
çünkü hem ateşim düşmüş hem kahve akıntı geldi sabah az miktarda hani diyolar ya yumurtlamada azda olsa bi kanama oluyo diye ne biliyim bilemedim gerçi benimki kan değil kahve lekeydi ama bi soruyım dedim sizlere
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bencede sende catlatmissin cnm..oh maşallah çatlamışsın kuzum hadi inşallah gelsin bebişler...benim yumoşlar da çatladı sonunda ama bende çatladım
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
hoşgeldin canımm. sen öyle diyince bi kar yağsa keşke dedim.
dışarı baktım kar yağıyor..
ben de kara yağmura bayılıyorum var mı benim gibisi...
amin canım güzel dileklerin için sağolCanim olabilir bak sana ben gecen ayki tablomu ekleyim,bende gecen ay iki kez yumurtladigimi dusunuyorum..cunku 15.gun isim dustu ovu.testimde pozitif gosterdi ama sonrasinda bnm isim yukselsede akintim devam etti..19.gun akintim en bol seklindeydi tekrar..ve o gun kesildi akintim ertesi gun isimda sicrama oldu yeniden yukseldi..bende hani ins bu sefer oldu akintimda sanirim ondan demek kizlarin akinti dedikleri boyle oluyormus diye dusunerek cok sevinmistimama tablom ilerleyince son zamandada adet olunca suan anladimki ben sanirim gecen ay 2 kez yumurtladim ama malesef bizde 19.gun iliski olmamisti ben gecti bitti diye dusundugumden hatta kesin hamileyimdir bir zarari olabilir diye iliski olmasin diye dusundugumden yani sende bu ay ilac kullanmistim sanirim,belkide ikinci kez yumurtluyor olabilirsin canim..istersen bugunu degerlendirin
Ben bide gecen ay kuru incir cok yemistim canim,sanirim o birden fazla yumurtlamami saglamis olabilir..
Yeni dongun hayirli olsun cnm,ins bu ay bebegini getirir sana
Cnm bende talona ilk bakinca icimden yerlesme dususu hissi gecti,ins oyledir cnm
Cnm gozunaydin 16.gun catlattin sen yumurtayi..en basindan bu yana hissin belirtilerin dogru ilerliyor,ins bebisin gelir bu ay
Bencede sende catlatmissin cnm..
aaa ne guzel keske dilek dileseydin hemen canim..yani halada dileyebilirsin:) icinden gecirmissin ve gormussun ins dilek dilersin oda olur
amin canım güzel dileklerin için sağol
umarım bu ay birçok kişiden iyi haber alırız
eee menülerde neler var akşam söyleyin bakalım
Hayat_acil canım teşekkürler verdiğin bilgiler için o zaman ben bugün o hataya düşmeyip ilişki işini düşüneyim. ancak doktorum bana 12,14,16 ve 18. günleri vermişti. ve bugün 20. gün bilemiyorum. doktorun dediğinin dışına çıkmasam mı..
bu arada tablonu da ekler misin canım. unutmuşsun
canım bir de incir 2 tane yumurtlamayı sağlayabilir mi? incir kürü olsa belki ama ne biliyim incir? öyle olsa aydında çoğul gebelik patlaması olurdu
ama ailende ikiz varsa sende de olma ihtimali oluyor. benim eltim pko hastası olmasına rağmen evliliğinin 4. ayında korrunurken çift yumurta ikizine hamiile kaldı.
mesela bizim ailede hiç ikiz yok. ancak tabi bu ay ilaç kullanınca 2 tane oldu
bir de keşke 19. gün yapsaydın ovulasyon testini yine pozitif çıkcak mıydı? eğer öyleyse sende de ikiz olma ihtimali var
eee menülerde neler var akşam söyleyin bakalım
canım 4 gözle senin vereceğin önerileri bekliorum baakkkaranfilce .!.:Canim olabilir bak sana ben gecen ayki tablomu ekleyim,bende gecen ay iki kez yumurtladigimi dusunuyorum..cunku 15.gun isim dustu ovu.testimde pozitif gosterdi ama sonrasinda bnm isim yukselsede akintim devam etti..19.gun akintim en bol seklindeydi tekrar..ve o gun kesildi akintim ertesi gun isimda sicrama oldu yeniden yukseldi..bende hani ins bu sefer oldu akintimda sanirim ondan demek kizlarin akinti dedikleri boyle oluyormus diye dusunerek cok sevinmistimama tablom ilerleyince son zamandada adet olunca suan anladimki ben sanirim gecen ay 2 kez yumurtladim ama malesef bizde 19.gun iliski olmamisti ben gecti bitti diye dusundugumden hatta kesin hamileyimdir bir zarari olabilir diye iliski olmasin diye dusundugumden yani sende bu ay ilac kullanmistim sanirim,belkide ikinci kez yumurtluyor olabilirsin canim..istersen bugunu degerlendirin
Ben bide gecen ay kuru incir cok yemistim canim,sanirim o birden fazla yumurtlamami saglamis olabilir..
en derin yaran bu olsun canım benimen derin yarama parmak bastın
menüde hiçbişey var
ne yicez bilmiyorummm bıtkım hergün bu dertten
canım 4 gözle senin vereceğin önerileri bekliorum baakk
senin becerikliliğine güveniyorum ne yapimmmm??? bi fikir versene
canım ilerleyen zamanlarda yorum yapabiliriz gibi geliyor...383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar peki bnm bu anlamsız tablom hakkında ne düşünüyosunuz ??
pko ,korunmak ve çift yumurta ikizi
hey güzel Allahımm,gel de senin gücüne inanma
en derin yaran bu olsun canım benim
hmmm benım becerikliliğime haaa işin zor o zaman senin
ben kendi menümden yardımcı olayım size çok ilginç bir şey yapıyorumm
fırında tavuk ,tavuk suyuna çorba ve salata
Hayat_acil canım teşekkürler verdiğin bilgiler için o zaman ben bugün o hataya düşmeyip ilişki işini düşüneyim. ancak doktorum bana 12,14,16 ve 18. günleri vermişti. ve bugün 20. gün bilemiyorum. doktorun dediğinin dışına çıkmasam mı..
bu arada tablonu da ekler misin canım. unutmuşsun
canım bir de incir 2 tane yumurtlamayı sağlayabilir mi? incir kürü olsa belki ama ne biliyim incir? öyle olsa aydında çoğul gebelik patlaması olurdu
ama ailende ikiz varsa sende de olma ihtimali oluyor. benim eltim pko hastası olmasına rağmen evliliğinin 4. ayında korrunurken çift yumurta ikizine hamiile kaldı.
mesela bizim ailede hiç ikiz yok. ancak tabi bu ay ilaç kullanınca 2 tane oldu
bir de keşke 19. gün yapsaydın ovulasyon testini yine pozitif çıkcak mıydı? eğer öyleyse sende de ikiz olma ihtimali var
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kız sen bugün leylasın alıntımı da okumamışsın, arkalarda kalan mesajımı da.. ee anne olmak kolay değilinşallah..
canım pazara günüm var veeee 3 çeşitle sınırlı senden güzzel 3 lü kombinler istiyorummmm lütfennn
Canim tablomu yukarda ekledim tekrar ekleyim
370846 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bilemiyorumki canim yani sadece bu bnm tahminim,, yani incirden olmus olabilir diye dusunuyorum..yada incir yemesydimde bu ay belki yinede iki kez yumurtlucaktim..hani 2 kez yumurtladigimda kesin degil ama cok yuksek ihtimalbide gecen aylarda boyle bisey rastlamayinca yani tahmini yumurtlama gunlerimden sonra akintiya falan..ben incire bagladim..
dedigin gibi keske tekrar test yapsaydim diyorum bende..ama ates tablom ve akintim bunu soyluyor..o yuzden isisi tekrar dusen veya yine sicrama yapan arkadaslar bence akintinizi kontrol edin derimyada ovu.testiniz varsa testi tekrarlayadabilirsiniz
ailemde ikiz annemin teyzesi cocuklari var bide halam cocuklari var canim..ama ben ikizlerim olsun hic istemem:18: teker teker olsunlar rahat rahat guzel guzel bakabileyim insikiz zordur heralde be canim..
Buarada doktorun soyledikleri tabiki onemlidir canim ama en iyi kisi kendini bilirSen ates olcuysun belirtilerine bakiyosun,,bence kendi vucut dilin cok onemli..tabi sen nasil istersen oyle yaparsin cnm senin bilicegin is,hakkinda hayirlisi olsun..
ben o kadar aydır topikteyim hiç dpo 4 de düşeni görmedim canım en erken 7 de filan oluyor 12 ye kadar gidiyor...
kesin olan bişey var ki 2 yumurtam var ve aralarında 3 mm var. ne biliyim aynı gün çatlamaları imkansız gibi ama yine de belli olmaz. belki aynı gün çatlamıştır. şimdii öyleyse ortalamada bi gariplik var zaten 14. gün griptim o yükseltiyor. ama yine de silmedim olur ya belki yumurtanın biri o gün çatlamıştır dipnot olarak kalsın dedim. ortalama fazla yüksek değilse garip olan 36,6 ya inmesi değil. yarından itibaren güzelce yükselir..
bu arada canım madem uzman olduğun alandan soru talep ediorsun.. sen becerikli hatunsun pazara günüm var. sence ne yapsam çeşit serbest olsa herşey yaparım ama 3 çeşitle sınırlı.. hadi bana 3 lü bi kombin yapnolurr. birkaç çeşit 3 lü kombinler de olabilir..
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
anne olmak mıı
kız bak sen bana bu ay böyle diyip duruyorsun inşallah olur
canım gerçekten özür dilerim görmemişim
3 kombinasyon haaa canım ben olsam çok hamur işine elim yatkın olmadığı için bir mercimek köfte ,ıspanaklı börek ve irmik tatlısı yapardım
irmik tatlısının arasına muz da kondu mu ooooohhhhhhhh ya da damla sakızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?