Daha önceki tablolarımın hiç birinde ateşim ortalamaya düşmemiş çatlamadan sonra ama 36,6 ya düşmüş hepsinde sonra çıkmış.
tabi hiç birinde ateş ortalamam da 36,6 olmamış. şimdi düşünüyorum yeniden çatlama olmuş olabilir mi...
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canim olabilir bak sana ben gecen ayki tablomu ekleyim,bende gecen ay iki kez yumurtladigimi dusunuyorum..cunku 15.gun isim dustu ovu.testimde pozitif gosterdi ama sonrasinda bnm isim yukselsede akintim devam etti..19.gun akintim en bol seklindeydi tekrar..ve o gun kesildi akintim ertesi gun isimda sicrama oldu yeniden yukseldi..bende hani ins bu sefer oldu akintimda sanirim ondan demek kizlarin akinti dedikleri boyle oluyormus diye dusunerek cok sevinmistim

Ben bide gecen ay kuru incir cok yemistim canim,sanirim o birden fazla yumurtlamami saglamis olabilir..
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar regl oldum keşke testi yaptırmak için 1 gün daha bekleseydim
Yeni dongun hayirli olsun cnm,ins bu ay bebegini getirir sana

kızlar bugün ateşimi gördüm şaşırdım yeni yumurtlama olabilirmi acaba
çünkü hem ateşim düşmüş hem kahve akıntı geldi sabah az miktarda hani diyolar ya yumurtlamada azda olsa bi kanama oluyo diye ne biliyim bilemedim gerçi benimki kan değil kahve lekeydi ama bi soruyım dedim sizlere
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Cnm bende talona ilk bakinca icimden yerlesme dususu hissi gecti,ins oyledir cnm

Cnm gozunaydin 16.gun catlattin sen yumurtayi..en basindan bu yana hissin belirtilerin dogru ilerliyor,ins bebisin gelir bu ay

Bencede sende catlatmissin cnm..oh maşallah çatlamışsın kuzum hadi inşallah gelsin bebişler...benim yumoşlar da çatladı sonunda ama bende çatladım
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
hoşgeldin canımm. sen öyle diyince bi kar yağsa keşke dedim.
dışarı baktım kar yağıyor..
ben de kara yağmura bayılıyorum var mı benim gibisi...
aaa ne guzel keske dilek dileseydin hemen canim..yani halada dileyebilirsin:) icinden gecirmissin ve gormussun ins dilek dilersin oda olur

Son düzenleme: