canim bence de ronyanin yorumu gibi, sen rahat ol, simdi bekleme surecindesin ve atesin daha cok degisir. gayet iyi gidiyor, bebegin seninle olsun
karanfilimm ff neden kesik çizgi çekti diye üzülme sakın
ff bilmiyorki senin iki yumurtan olduğunu
kafası karıştı hoş görelim biz biliyoruzya önemli olan o
senin bence kendin çizgiyi eski yerine getir
canım ne kadar bir ateşin var senin36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
yine kapalı bir hava içim zaten tuhaff
GÜneş görmek istiyorum artk
canım ne kadar bir ateşin var senin
ay ne biliyim yaa kafam karıştı bugünde ateşim düştü zaten:44:
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaşlar ateşi böyle olupta hamile olan varmıdır acaba geçen ayda böyle oldu sonra kırmızı kart yedim niye sabit gidiyor bu ya
Eki Görüntüle 326852
valla aşkolsun ya kimse benım tabloma yorum yapmıyor
canım bak 0,2 derece yükselmiş inşallah daha da yükselir,hem daha 7-8 gün yerleşme zamanları düşük seyretmesi normal esas sonradan yükseliyor,inşallah olumlu olur tablon
arkadaşlar ateşi böyle olupta hamile olan varmıdır acaba geçen ayda böyle oldu sonra kırmızı kart yedim niye sabit gidiyor bu ya
Eki Görüntüle 326852
peki dünkü düşüş ve bugünkü yükseliş yerleşme olabilir mi diyorsun
canım olmuş olabilir tabi ama hiçbirzaman kesin bişey söyleyemeyiz eğer biraz daha yükselir ve öyle giderse olumlu şeyler olur..ama hamile tablolarında son 13.gün yere düşen grafikler var,yani hamile tablosu gibi bile değil,o yüzden sabırla bekle canım inşallah herşey güzel olur[/QUOTdediğin gibi canım haklısın
en güzeli beklemek
bildiğim tek şey ilk defa böyle bir tablom oldu
normalde çizgiden sonra hemen çizginin altına düşerdi ve tabi yumurtlamamış olurdum
umarım bu kez olmuştur
sen nasılsın bebiş hissettiriyor mu kendi,niE]
bebek getirsin tablon canım
inşallah hayırlısıyla hepimize gelsin bebek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?