• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizim de bekledigimiz tablo bugun yukselmesiydi zaten canim
yukseldigi icin iyi birsey diyoruz cok istiyorum bebegin seninle olsun umarim oyledir canim yerlesme dususu gibi ama kendine cok fazla stres yaratma surekli dusunup:34:

inşallah canım ya
ama çok stres yaptım
sabah termometre ötene kadar öldüm öldüm dirildim
insan böyle durumlarda başkalrından iyi bir şeyler duymak istıyor
insanı resmen abutuyor
ben bebek geldi yerleşme düşüşü asla demiyorum
ama düşünmesi bile güzel

inşallah canım ya
ama çok stres yaptım
insanı resmen abutuyor
ama düşünmesi bile güzel

evet kendininkine benzer tablo da gormussun sonucta
umarim sneinki de o hamis tablolari arasina girer

oooo adim burda
bir elim ev isinde
bir elim ote yandan pisen yemekte
aklim sagda solda agriyan yumurtaliklarimda:1:
gozum saatte kocamin gelis saatinde
bu kadarina nasil yetiseyim ama:1:
oh maşşalaaahhh
7 aydır istiyoruz ama olmadı spermografi yaptırdık normal çıktı bende rahmin arka duvarında 2 tene miyom çıktı ama doktor zararsız dedi bakalım artık ne olacak

tez zamanda olsun inşallah canım

canım olmuş olabilir tabi ama hiçbirzaman kesin bişey söyleyemeyiz eğer biraz daha yükselir ve öyle giderse olumlu şeyler olur..ama hamile tablolarında son 13.gün yere düşen grafikler var,yani hamile tablosu gibi bile değil,o yüzden sabırla bekle canım inşallah herşey güzel olur[/QUOTdediğin gibi canım haklısın
en güzeli beklemek
bildiğim tek şey ilk defa böyle bir tablom oldu
normalde çizgiden sonra hemen çizginin altına düşerdi ve tabi yumurtlamamış olurdum
umarım bu kez olmuştur
sen nasılsın bebiş hissettiriyor mu kendi,ni
E]

inşallah canım bu ay yumurtlamış olman ateşinin yükselmesi bu çok güzel birşey,stres olmamaya çalış çok zor biliyorum ama kafanı dağıt birazcık,sana diyorum da ben de çok korkuyorum bi kere bebğimi kaybettim inşallah bu sefer sağlıkla kavuşurum diye dua ediyorum,çok sık tuvalete gitmek ve kabızlık dışında çok hissettiğim bişey yok canım,inşallah değerim artar sağlıklı bir gebelik geçirirm diyorum:nazar:

inşallah canım bu ay yumurtlamış olman ateşinin yükselmesi bu çok güzel birşey,stres olmamaya çalış çok zor biliyorum ama kafanı dağıt birazcık,sana diyorum da ben de çok korkuyorum bi kere bebğimi kaybettim inşallah bu sefer sağlıkla kavuşurum diye dua ediyorum,çok sık tuvalete gitmek ve kabızlık dışında çok hissettiğim bişey yok canım,inşallah değerim artar sağlıklı bir gebelik geçirirm diyorum:nazar:

geçireceksin canım
sen de iyi düşün bebeğin mutlu olsun
büyüyecek içinde sağlıkla merak etme:nazar:

kızlar çıkmalıyım
desteğiniz için teşekkür ederim ayrı ayrı hepinize
öpüldünüzz

14,gün 35,9 ***
15,gün 36,0 ***
16,gün 36,1 ***
17,gün 35,9 ***
18,gün 36,0 ***
19,gün ölçemedim gece erken yattım ilişki olmamıştı kiii 19'u 20'ye bağlayan gece 5te oldu ***
20.gün 4,30da uyandım ölçtüm 35,7 şok olum hemen uyanırım benimkini hadi diye kırmaı beni sağolsun ama işte normaldekinden daha az boşalığını söyledi haaal bırakmadın bende dedi artık nekadar verimli oldu bilmem 5,00te oldu 7,30da kalktım tekrar ölçtüm uyku pek verimli değildi altımda yastık falan uyur uyanık değişikti 36,2 çıktı akşamına yine ilişki oldu***
21.gün 36,2 ---ilişki yok
22,gün ölçemedim bugün yani
dün gece hariç 4 ocaktan beri hergün çalıştık nasip olursa bu gecede olur çalışma dün gece de olmamasının sebebi hava koşulları
nasıl diyeceksiniz başıma neler geldi ben köy okulunda öğretmenlik yapıyorumya kar çoktu yine dünde evime gidemedim köydeki öğretmen arkadaşın evinde kaldım sabahta derecem yanımda olmadığı için ölçemedim ateşimi de az önce geldim evime şükür bugün yarında çalışırımda sonra gün aşırı belki anlarız yarın inş. ölçebilirsem ateşimi noldu bilmem artık

kızlar bugün de 23,gün yani 36,2 kapatıp tekrar ölçtüm çünkü pek sabit tutamadım hemen arkasından 36,3 artık çatladı bence yumoş(neden mi benim çatlamadan sonrada pek yükselmiyor ateşim 36,4 lerde seyrediyor) bu gecede çalışırız yine garanti olsun dün gece çalıştık zaten hayırlısı artık ama hiçbir fikrim yok nezaman çatladı sizin yorumunuzvarmı???:26:
örsem
24,gün bugün 36,2 çıktı ilk kapatıp tekrar ölçtüm 36,3 sapıttım artık noldu yaaaaaaaaaaaaaaa anlamadım artık 36,4ü görsem rahatlıycaktım ama göremedim hala gerçi 6 gibi uyndım kendiliğimden öyle ölçtüm 01,00gibi çlışma oldu yine söylemesi ayıp çıplaktım üzerim örtülüydü ama üşümüştüm onunda etkisi varmıdır acaba:17: kızlr benimki jübileyi yptım dedi son maçmış yani yorulduk napalım bu gece yok çlışm demiycem bidhada zaten :37: hayırlısı artık

ne kadar ..... ne ateşim var canım anlamadım:26::26:
Ronya herkese yorum yapmış bir bana yapmamış

KARANFİLLhttp://www.fertilityfriend.com/home/36bfea
yorum yap kuzum bana bu en şimdii

36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım aslında tablona baktım
arkadaşlar yerleşme düşüşünden bahsediyor
ama ben hala yumurtlama olup olmadığına emin olmaya çalışıyorum
ben biraz daha bekleyeyim yani kesin demek için ortalamanın biraz daha üstünde olması gerekir

canım aslında tablona baktım
arkadaşlar yerleşme düşüşünden bahsediyor
ama ben hala yumurtlama olup olmadığına emin olmaya çalışıyorum
ben biraz daha bekleyeyim yani kesin demek için ortalamanın biraz daha üstünde olması gerekir

hayırlısı canım sağol
zaten her ihtimale karşı dün gece ve ondna önceki gece de ilişki oldu

örsem
24,gün bugün 36,2 çıktı ilk kapatıp tekrar ölçtüm 36,3 sapıttım artık noldu yaaaaaaaaaaaaaaa anlamadım artık 36,4ü görsem rahatlıycaktım ama göremedim hala gerçi 6 gibi uyndım kendiliğimden öyle ölçtüm 01,00gibi çlışma oldu yine söylemesi ayıp çıplaktım üzerim örtülüydü ama üşümüştüm onunda etkisi varmıdır acaba:17: kızlr benimki jübileyi yptım dedi son maçmış yani yorulduk napalım bu gece yok çlışm demiycem bidhada zaten :37: hayırlısı artık

canım sen bi tablo yap bu şekilde hem senin hem bizim anlamamız zor.ben sadece tablo olunca anlıyorum.:50:

$SP_A4322.webp
kızlar çok çok saçma olabilir hele bu topiği bu şekilde meşgul etmek istemem ama bu ara kaafamı dağıtmaya çalışıyorum ekleyebildimmi fotoyu bilmiyorum ama bu benim minicik oturma odam 2 kişi yetiyor bize lojmanda oturuyorum doğal olarak ufak odalar bu açıklamalardan sonra gelelim meseleye ben bu koltukları sil sil yoruldum artık üzerine örtü almak istiyorum ama sizlerin de fikrini önemsiyorm sizce ne renk bi değişiklik yapabilirim koltuklara çok farklı bir renge bile dönüştürebilirim açığım bu fikirlere halıyada bir örtü alır yapabilirim böyle bişey daha 1,5 yıl bile olmadı evleneli ama sıkıldım kirlerdende odadanda zten küçük napsam bilmem fikrinizi alabilirmiyim??

Eki Görüntüle 326952
kızlar çok çok saçma olabilir hele bu topiği bu şekilde meşgul etmek istemem ama bu ara kaafamı dağıtmaya çalışıyorum ekleyebildimmi fotoyu bilmiyorum ama bu benim minicik oturma odam 2 kişi yetiyor bize lojmanda oturuyorum doğal olarak ufak odalar bu açıklamalardan sonra gelelim meseleye ben bu koltukları sil sil yoruldum artık üzerine örtü almak istiyorum ama sizlerin de fikrini önemsiyorm sizce ne renk bi değişiklik yapabilirim koltuklara çok farklı bir renge bile dönüştürebilirim açığım bu fikirlere halıyada bir örtü alır yapabilirim böyle bişey daha 1,5 yıl bile olmadı evleneli ama sıkıldım kirlerdende odadanda zten küçük napsam bilmem fikrinizi alabilirmiyim??

hayır canım meşgul etmiyorsun arada kafa dağıtmak konu değiştirmek iyidir.
benm fikrim halıda çiçeklerin ortasında sanırım mor renk var.o renkte polar yada kaymayan bi örtü alabilirsin.
turkuaz al dicem ama oda çok boğar.hem koltuklarının kenarları gri sanırım mor ile gri güzel uyum sağlar.
kirlendikçe yıkarsın.ama tavsiyem desenli değil düz rekler almalısın.
küçük oda da fazla göz yormaz.hemde geniş görünür.

inşallah canım ya
ama çok stres yaptım
insanı resmen abutuyor
ama düşünmesi bile güzel
canım o kadar stres yapma.. kendini çok üzüyorsun. rahatla biraz. bu ay ilk defa tam pozitif gördün. tblon şimdiyeki kadarkilerin en güzeli.. hormon değerlerin çok güzel normale yaklaşmış. bunların keyfini çıkar ve bebeğini bekle...

ben de her ovulasyon sonrası bir rahatlama oluyor. ölçmek istiyorum ama kaçırtıyorum bazen. bu gece dereceyi aldığımı hatırlıyorum sabah zil çalınca. sonrasını hiç hatırlamıyorum. bi uyandım saat 7.30. yatakta derece arıyorum. neyse buldum. üzerinde 37.2 yazıyordu:53:. ama o dereceyi altımda kalmış ordan çıkardım. nasıl ölçtü ağzıma koydum da ordaan mı düştü hiç bişey hatırlamıyorum. neyse bir daha ölçtüm ama sağlıklı sonuç değil işte.
hayırlısı canım sağol
zaten her ihtimale karşı dün gece ve ondna önceki gece de ilişki oldu
maşallah canım size siz iyi çalışıyorsunuz:nazar:

:50:
ama iyi tarafından bakalım. çok güzel yumurtladığının göstergesi bi tablo. Rabbim tez zamanda gönderir inşallah:emir_bebek:

Back
X