• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar ben ateşimi sürekli ölçmem. sadece adetime yakın ölçüyorum çünkü adetimden önce 36.5-6 gibi oluyor ve adete birkaçgün önce birer sayı düşerek 36.2 olunca adet olucağımı anlıyorum ama bu ay 3 gün kalmasına karşı sabah ateşim 36.6 çıktı. inanmadım bir daha ölçeyim dedim bu sefer 36.9 çıktı. hemde yatağımdan daha kalkmamıştım. düşmemesinin sebebi acaba hamiş olabileceğimmi. son günler çok zor geçiyor yaaa. sizin yorumunuz nedir?

merhaba kızlar ben ateşimi sürekli ölçmem. sadece adetime yakın ölçüyorum çünkü adetimden önce 36.5-6 gibi oluyor ve adete birkaçgün önce birer sayı düşerek 36.2 olunca adet olucağımı anlıyorum ama bu ay 3 gün kalmasına karşı sabah ateşim 36.6 çıktı. inanmadım bir daha ölçeyim dedim bu sefer 36.9 çıktı. hemde yatağımdan daha kalkmamıştım. düşmemesinin sebebi acaba hamiş olabileceğimmi. son günler çok zor geçiyor yaaa. sizin yorumunuz nedir?

keşke tam ölçseydin, geç yumurtlayıp yumurtlamadığını bilir ona göre tahmin edebilirdik:34:

onceki aylar da baktigina gore kendini tanimissindir artik
son 3 gun zaten cok onemli adet geliyor mu gelmiyor mu anliyoruz
eger enfeksiyon falan gecirmediysen, gribin yoksa, bazal vucut isin buysa, diger aylardan fazla cikiyorsa, hamile olabilirsin:34:
insallah hamilesindir:49:

şu an grip ve ya başka bir hastalığım yok. yani ateşimi etkileyecek bir enfekson geçirmiyorum. diğer aylarda ateşim en çok 36.6 oluyordu. ve adetime 5-6 gün kalana kadar her gün bir basamak düşüp 36.2 oldumu tamam adet oluyorum diyordum. bu ay yine adetime yakın ölçeyim dedim. bir kaç gündür 36.5ti. bugün 36.6 oldu. anlamadım bazı şüphelerim var ama geçen aylardada şüphelerim vardı. olmadı. hayırlısı İnşalah hamişimdir.

Son düzenleme:
bugün net okadar yavaş ki hiç birşey yapılamıyor şu an biraz iyi gibi,ne zormuş arkadaşlar netsizlik zaman geçmek bilmedi baya bağımlısı olmuşum bunu farkettim kendime gelmem lazım...

sabah gördüğüm kahverengi akıntı bugün ilişkiden sonra yerini pembe akıntıya bıraktı yarın kar yağmazsa inşllah gitcem doktora...bu ay neden böyle oldu anlamış dilim inşllah önemli bir şey dildir doktorda pek açıklayıcı bir şey söyliyeceğini sanmıyorum nedense hiç içimi rahatlatmıyor söylemesi gereken şeyleri hep sonradan söylüyor sağolsun...inanin kızlar sizlerle sohbet etmek dertlerimi paylaşmak çok rahatlatıcı...

kızlar günaydın nick'imi değiştirdiö öncedeb ecn... diye başlıyordu every burdaysa bilir beni sabredenler kulübünden :)) neyse ateşim dün düşmüştü bugün biraz yükseldi bu yumurtlayacağım anlamına mı geliyor? dün ovulasyon testi de negatifti ama bana yardımcı olurmusunuz lütfen

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar günaydın nick'imi değiştirdiö öncedeb ecn... diye başlıyordu every burdaysa bilir beni sabredenler kulübünden :)) neyse ateşim dün düşmüştü bugün biraz yükseldi bu yumurtlayacağım anlamına mı geliyor? dün ovulasyon testi de negatifti ama bana yardımcı olurmusunuz lütfen

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

merhaba biliyorum biliyorum, hayirli olsun yeni nickin:16:
arkadaslar da profil resminden tanirlar zaten:34:
daha yumurtlamamissin evet sen tesi yapmaya devam et, atesin gidisatindan ne zaman olur demek zor sanirim
ben birgun baya dustu, sonra yukselmeye basladi, dustugu gun catlamis bak ekliyim sana da

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
oyle olunca da hemen cizgimi cekti bugun ff, dun kizlar dogru yorum yapmissiniz:34:
yalniz ben ilk defa bu ay boyle gec catladim ya, catlama gunu iliski yok ve esim de feci grip o yuzden dun de iliski olmadi, bu ay gitti benden:))) oncesinde hergun hergundu adet bittiginden beri ama hayirlisi artik.onemli gunleri kacirmisiz.
bir de eger ates olcmesem ben batim 29 ocakta oooo hamileyim diye havalara ucardim herhalde ama gecikmeli geecegini su an atesten ogrendim yani cok iyi oldu:34:

kızlar önceki günlerde ateşim 36.5, dün 36.6 bugünde 36.7 çıktı. adetime 2 gün var. ne dersiniz. yükselme vasa umutlanmalımıyım. :49:

merhaba biliyorum biliyorum, hayirli olsun yeni nickin:16:
arkadaslar da profil resminden tanirlar zaten:34:
daha yumurtlamamissin evet sen tesi yapmaya devam et, atesin gidisatindan ne zaman olur demek zor sanirim
ben birgun baya dustu, sonra yukselmeye basladi, dustugu gun catlamis bak ekliyim sana da

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
oyle olunca da hemen cizgimi cekti bugun ff, dun kizlar dogru yorum yapmissiniz:34:
yalniz ben ilk defa bu ay boyle gec catladim ya, catlama gunu iliski yok ve esim de feci grip o yuzden dun de iliski olmadi, bu ay gitti benden:))) oncesinde hergun hergundu adet bittiginden beri ama hayirlisi artik.onemli gunleri kacirmisiz.
bir de eger ates olcmesem ben batim 29 ocakta oooo hamileyim diye havalara ucardim herhalde ama gecikmeli geecegini su an atesten ogrendim yani cok iyi oldu:34:
benimde çok gecikti canım bugünde pozitifi görmezsem adetim gecikecek onu biliyorum tabi inş. gecikirde bebiş olur o ayrı mevzu :16: ama yumurtlama olmamasından korkuyorum. ilk defa testle takip ediyorum ya acaba ben hiç yumurtlamamışmıydım önceleri diye kafama takılıyor. adetin 21. günü progesteron testi yaptırcam tabi eğer testte pozitifi görürsem yaptırmam. ama gerçekten moralimi acayip bozuyor bu durum

kızlar önceki günlerde ateşim 36.5, dün 36.6 bugünde 36.7 çıktı. adetime 2 gün var. ne dersiniz. yükselme vasa umutlanmalımıyım. :49:

dedim ya geç yumurlama filan olmamışsa..(bende asla olmaz deme ben de öyle derdim hatta öyle deyip de kaç kişinin de geç yumurtladığına şahit oldum-her duruma kendini hazırla diye söylüyorum)
çok güzel gidiyor ateşin. inşallah Rabbim göndermişdir yavrunu sana

ayy İnşallah geç yumurtlamamışımdır. 6 ay oldu bu ay tutturalım şu yumurcağı İnşallah. geç yumurtladığım nasıl anlaşılıcakki. keşke baştan ateş ölçümü yapsaydım. :14:

kızlar sizlere bir soru daha sorucam..şimdi biz yumurtamızın çatladıgı günü yakalayıp o günmü ilişki olması için ugrasıyoruz ?

belki size komik gelebilir ama öğrenmeye çalışyıroum işte mazur görün

kızlar sizlere bir soru daha sorucam..şimdi biz yumurtamızın çatladıgı günü yakalayıp o günmü ilişki olması için ugrasıyoruz ?

belki size komik gelebilir ama öğrenmeye çalışyıroum işte mazur görün

evet canım o gün ve o günün 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası. hamilelik şansı yüksek oluyor. sık sık ilişki lazım. diğer günler zaten hamiş kalamıyorsun.

evet canım o gün ve o günün 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası. hamilelik şansı yüksek oluyor. sık sık ilişki lazım. diğer günler zaten hamiş kalamıyorsun.

yani topu topu sadece 5 gün var elimizde öylemi :(

ya birde toplumda çıkıp çocuk yapmakta ne var 5 dakikalık mevzu demiyolarmı sinir oluyorum :(:(:(

hep beraber canım adet olmuşsun üzme kendini
bende en ümitsiz olduğum ay hamile kalmıştım
umarım seninde öyle olur

karanfilimm canım akşam evde ateşine baktım
gayet güzel görünüyor çizgiyi kendin çekmişin
çokda iyi yapmışın inşallah sonu güzel olsun tablonun :emir_bebek:

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2

kızlar yumurtam çatladı galiba ne dersiniz....

Son düzenleme:
[/B] BAT:[/B]
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6