• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa naptın şimdi.. bu sefer de kendini üzüyorsun. 2 gün daha bekle yine yüksek olursa test yap olur mu

Ronyacım güzel dileklerin için çok sağol canım..

zebebek ve bebeğimolsun ateşleriniz çok güzel sonları da güzel olur inşallah..

inşalllllaaahhhh öle olur canım seninkide çok güzel görünüo inşallah bu ayı mutlu sonla kapatırız

Bir süredir ayrı düştük ama ben tilki olaraktan geri döndüm :) 2. kürtajıda atlattıktan sonra dün doktora gittik kontrol için ve nur topu gibi bir kistim daha olmuş :))) Umarım reglle atacağız kendisini Soğan suyuna başlayalım de mi yavaştan özlemiştik zaten :)))) Yeni gelen arkadaşlar olmuş Hepiniz hoşgeldiniz Allahım inşallah tez zamanda sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip eder hepimize
Ateş ölçümlerime reglden sonra başlayacağım ama her gün burada takipteyim :)

Bir süredir ayrı düştük ama ben tilki olaraktan geri döndüm :) 2. kürtajıda atlattıktan sonra dün doktora gittik kontrol için ve nur topu gibi bir kistim daha olmuş :))) Umarım reglle atacağız kendisini Soğan suyuna başlayalım de mi yavaştan özlemiştik zaten :)))) Yeni gelen arkadaşlar olmuş Hepiniz hoşgeldiniz Allahım inşallah tez zamanda sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip eder hepimize

cnm çok geçmiş olsunn

bende 2 aydır kistten kurtulamıyorum soğan suyu işe yarıyormu ?
ve ilk defa kistim oluştu adette olamıyorum bu yüzden dr şimdi doğım kontrol hapı verdi
vücuttan atıpta tekrar oluşur diye çok korkuyorum ilk defa başıma geldi bu ne kötü bişeymiş bu :14:

Merhaba arkadaşlar...ben de ilk defa tablomu paylaşayım dedm.yapabilirsem...amaa ben de bu ay yumurta yok herhal.çizgi çekmedi.14ünde ateş düştü..sancılar oldu ama bişi çıkmadı:(
3733d1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım akıntılarnı da girersen tablo daha sağlıklı bir hesap yapar....tablo yaparken akınıları girmek önemli.sen de farkedersin zaten..yumurta akı kıvamında akıntın geldiğinde çatlama yakın demektir...tablon biraz ilginç açıkçası adetten sonra hemen yükselmiş... ateşin hep böyle mi olur..yoksa hasta filan mısın...hayırlısı olsun..inşallah güzel haberler de verirsin...(bu arada adetin biter bitmez çatlama olabilir diye okumuştum ben..)
yani topu topu sadece 5 gün var elimizde öylemi :(

ya birde toplumda çıkıp çocuk yapmakta ne var 5 dakikalık mevzu demiyolarmı sinir oluyorum :(:(:(
hayır canım...bazen birden fazla da yumurtalanabiliyo. o yüzden tüm ayı değerlendirmekte fayda var...yani çatlama günlerinde 3 gün ve diğer günler gün aşırı olabilir...

çok şükür dün ilişki olmuştu zaten birde yarın girsem ilişkiye yeterli dimi cnm ondan sonra zaten beklemeye geçerim...
ilişkiyi sık yap diyecektim canım ,..:)..sonra varikosal ameliyatı olmuş eşin..onu okuyunca vazgeçtim...şifa olmuştur inşalah canım...

kızlar ara ara sol kasığım ağrıyo ama adet ağrısından farklı gibime gelio valla insan kendini yiyo ya varmı acaba diye gidip kanda baktırmamak için zor tutuyorum kendimi daha 2 günüm var çünkü inşallah gelmez kasıklarım ağrısın sürekli diye dua eder oldum :)
bugün ateşimde düştü ama işte umut dünyası

381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
meraba zebebek, benim de adetime 2-3 gün var..tablom pazar gününü test günü olarak gösteriyordu...ilginçtir benim de sol kasığımda ağrı var ama 5-6 gündür var bu ağrı...insan herşeyi hamileliğe yoruyo canım..umut dünyası işte..biz de ilk defa bu ay çatlama günlerinde ard arda ilişki oldu..o yüzden bu ay daha umutluyuz...bal tarçın çörek otu da yaptım..bir hafta kadar da havuç incir kürü yaptım ama son 3-4 gündür içmedim...kürler dolayı da böyle hissediyo olabilirm tabi. hatta gecikme bile olabilir...
2 gündür eken olmasına rağmen benim ateşim de düştü, ama benimki gerçekten düştü..:))..yani şu an çizginin altında...senin ateşin düşmüş sayılmaz canı..ve gayet güzel gidiyor...inşallah güzel haberlerini de alırız...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

benim tablom da;
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

merhaba kızlar bu da benim tablo. sonu hayrolur inşallah
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfilcecim, daha önceki tablonda hç 37 yi geçmemiş.çok iyi gidiyor bence de tablon...inşallah bu son tablon olur senin için...güzel haberler bekliyorum senden...:)))
meraba çiğdem..geçmiş olsun canım....Rabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...

Son düzenleme:
ne var ne yok

bebişim ateşinin maşallahı var ama kesınlıkle doktora gitmelisin
bu akıntı çok uzadı

KAranfil senin de ateşin çok güzel sonu da güzel olsun inşallah
bir süre ayrı düşebiliriz
tatilde kayınvalidemlerde olacağım ordayken sık sık giremem
direksiyon derslerim başlıyor:52::52:
kafamı dağıtacağım
bu aşkam da misafırım varr
öpüldünüz hepiniz
iyi davranın kendinizee:54:

benim tablom için ne düşünüyosunuz merak ettim..yorumlarınızı bekliyorum..benim tablo ilk defa çizgiden sonra bu kadar düşük ilerledi...hatta heüz erken olmasına rağmen çizginin altına düştü...bir de ben bu ay tabloda secondary kontrol var ya onu da yapmaya başladım...tabi steril olarak...bilemiyorum...bunu pek doğru bulmuyodum ama adamlar tabloya bile koymuşlar..dünya çapında yapılan bir kontrol demekki bi deneyeyim dedim..ve bu kontrolü yapan grafiklere de baktım...çoğunda hamileliğini öğrendiği günlerde "HFC" ya da sadece "H" yazıyor...tabi kişiye göre de değişebilir..ama geneli böyle....

benim tablom için ne düşünüyosunuz merak ettim..yorumlarınızı bekliyorum..benim tablo ilk defa çizgiden sonra bu kadar düşük ilerledi...hatta heüz erken olmasına rağmen çizginin altına düştü...bir de ben bu ay tabloda secondary kontrol var ya onu da yapmaya başladım...tabi steril olarak...bilemiyorum...bunu pek doğru bulmuyodum ama adamlar tabloya bile koymuşlar..dünya çapında yapılan bir kontrol demekki bi deneyeyim dedim..ve bu kontrolü yapan grafiklere de baktım...çoğunda hamileliğini öğrendiği günlerde "HFC" ya da sadece "H" yazıyor...tabi kişiye göre de değişebilir..ama geneli böyle....

sermavi, canım uyguladığın bi kür var mıydı bu ay. belki onun etkisiyle erken gelebilir. çok erken düşmüş gerçekten.

canım akıntılarnı da girersen tablo daha sağlıklı bir hesap yapar....tablo yaparken akınıları girmek önemli.sen de farkedersin zaten..yumurta akı kıvamında akıntın geldiğinde çatlama yakın demektir...tablon biraz ilginç açıkçası adetten sonra hemen yükselmiş... ateşin hep böyle mi olur..yoksa hasta filan mısın...hayırlısı olsun..inşallah güzel haberler de verirsin...(bu arada adetin biter bitmez çatlama olabilir diye okumuştum ben..)
İlgilendiğin için teşekkürler cnm.. şöyle söyliyim ilk başta koltuk altından ölççmüştüm sonra yeni termomtre aldım,sürekli dil altından ölçtüm.dil altından daha yüksek çıkıyor tabi. aradaki farklılık ondandır.öncekileri de yükselttm gerçi yani daha düşüktü .hasta değilim. ben de bittiği zaman mı çatladı diye düşündmüştüm...4-5 gündür midem bulanıyor zaten.dün istifra ettim affedersin okula gidemedm. herkes bişimi var dediler bugün..yok dedim daha günüm geçmedi. bakalım 2-3 güne belli olur.çatladıysa da 14 ünde veya 18 inde gibi geliyo bana...

hayır canım...bazen birden fazla da yumurtalanabiliyo. o yüzden tüm ayı değerlendirmekte fayda var...yani çatlama günlerinde 3 gün ve diğer günler gün aşırı olabilir...

ilişkiyi sık yap diyecektim canım ,..:)..sonra varikosal ameliyatı olmuş eşin..onu okuyunca vazgeçtim...şifa olmuştur inşalah canım...

meraba zebebek, benim de adetime 2-3 gün var..tablom pazar gününü test günü olarak gösteriyordu...ilginçtir benim de sol kasığımda ağrı var ama 5-6 gündür var bu ağrı...insan herşeyi hamileliğe yoruyo canım..umut dünyası işte..biz de ilk defa bu ay çatlama günlerinde ard arda ilişki oldu..o yüzden bu ay daha umutluyuz...bal tarçın çörek otu da yaptım..bir hafta kadar da havuç incir kürü yaptım ama son 3-4 gündür içmedim...kürler dolayı da böyle hissediyo olabilirm tabi. hatta gecikme bile olabilir...
2 gündür eken olmasına rağmen benim ateşim de düştü, ama benimki gerçekten düştü..:))..yani şu an çizginin altında...senin ateşin düşmüş sayılmaz canı..ve gayet güzel gidiyor...inşallah güzel haberlerini de alırız...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

benim tablom da;

karanfilcecim, daha önceki tablonda hç 37 yi geçmemiş.çok iyi gidiyor bence de tablon...inşallah bu son tablon olur senin için...güzel haberler bekliyorum senden...:)))

meraba çiğdem..geçmiş olsun canım....Rabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...

amin canım saol ama ben kür yapmadım peki senin düşüşler ikinci yumurtlama olmasın sonu o günleri değerlendir kürde yapmışsınya belki fazla yumurtlarsın

bu dediğin tabloda nasıl yapılıo merak ettim ingilizcemde yok :(

Son düzenleme:
amin canım saol ama ben kür yapmadım peki senin düşüşler ikinci yumurtlama olmasın sonu o günleri değerlendir kürde yapmışsınya belki fazla yumurtlarsın

bu dediğin tabloda nasıl yapılıo merak ettim ingilizcemde yok :(

evet ben de öyle olabilir diye bi kere değelendirdik....canım dediğim kontrol "elle servikal muayene" ben pek tavsiye etmiyodum şimdiye kadar ama..amaaann herşeyi denedim bi de bunu deneyim dedim....tabloda da olunca sakınca yok demekki diye düşündüm ama aslını bilemiyorum tabi...dünyanın her yerinde de yapılıyomuş...streil elle yapmak gerek..enfeksiyon kapmamak için...bi de acaba tekrar mı yumurtluyorum diye düşündüğüm için başvurdum bu yönteme...ovul. testi silik çıkmıştı..yani aslında negatifti....internetten bakarsan çıkar..şimdi anlatmayım ben sen okursun...tabi tavsiye etmiyorum....sadece ben yaptım...bilgisi olan varsa diye yazdım..internette ilginç şeyler yazmışlar konuyla ilgili..bilimsel doğrluğu da var ama elle yapılmasını riskli olabileceği söyleniyo...serviksi yanirahim ağzını yumurtlama günlerinde faklı şekilde, luteal fazdaysan farklı şekilde, hamileysen farklı şekilde hissediyomuşsun...

karanfilcecim tablon guzel masallah sonu da guzel olur insallah

sermavi, canım uyguladığın bi kür var mıydı bu ay. belki onun etkisiyle erken gelebilir. çok erken düşmüş gerçekten.

canım yazmışsın zaten üstte, bal çörek otu diye. kürden dolayı olduğunu düşünüyorum bu düşüşün. dediğin gibi 2. kez yumurtluyor da olabilirsin.
bugünü de değerlendirmelisin bence.

mimoza simdiye kadar nasil bekliye biliyosun ben olsam dunden yapmisdim yapsan test net gostericek gecen ay 28.gun adet olmussun simdi 33.gunun

canım çok teşekkür ederim desteğin iin
sanırım senin dediğin gibi yumurtam çatlamadı
ya bu progestan bana yaramıyor( düzenli adet göreyim diye ya duphaston ya da onu kullanıyrom)
neyse canım dediğin gibi umutsuz olduğun ayda kalmışsı hamile
ben de bu ara bıraktım ateş mateş bütün işleri
umarım benım de senın gibi bebeğim beklemediğim anda gelir

evet ben de öyle olabilir diye bi kere değelendirdik....canım dediğim kontrol "elle servikal muayene" ben pek tavsiye etmiyodum şimdiye kadar ama..amaaann herşeyi denedim bi de bunu deneyim dedim....tabloda da olunca sakınca yok demekki diye düşündüm ama aslını bilemiyorum tabi...dünyanın her yerinde de yapılıyomuş...streil elle yapmak gerek..enfeksiyon kapmamak için...bi de acaba tekrar mı yumurtluyorum diye düşündüğüm için başvurdum bu yönteme...ovul. testi silik çıkmıştı..yani aslında negatifti....internetten bakarsan çıkar..şimdi anlatmayım ben sen okursun...tabi tavsiye etmiyorum....sadece ben yaptım...bilgisi olan varsa diye yazdım..internette ilginç şeyler yazmışlar konuyla ilgili..bilimsel doğrluğu da var ama elle yapılmasını riskli olabileceği söyleniyo...serviksi yanirahim ağzını yumurtlama günlerinde faklı şekilde, luteal fazdaysan farklı şekilde, hamileysen farklı şekilde hissediyomuşsun...

tmcanım saol

herkese selam kizlar bu da benim tablom sonunu umutla bekliyorum
3a693a Ovulation charts on FertilityFriend.com

tablon çok güzel görünüo canım umarım Rabbim yüzünü güldürür

Karanfilim canımmm nasılsın :) Tablon gayet güzel Maşallah İnşallah güzel haberler vereceksin Ama ateşinin ortalaması sanki 36,5 gibi sen aşağıya çekmişsin gibi geldi bana
canım bu ay 2 adet yumurtam oldu birinci yumurtam çatladığında ortalamam 36,41 di o yüzden ona çektim. inşallah Rabbim daha fazla bekletmez bizleri de sevindirir. ama her nedense son gün gelmeden ümitli olamıyorum çünkü hep yüksek gidip sonradan düşüyor.
Özledik seni canım. İnşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar bize de nasip eder.
karanfilcecim tablon guzel masallah sonu da guzel olur insallah
İnşallah canım senin tablon da güzel sonu da güzel olur inşallah.
ne var ne yok

bebişim ateşinin maşallahı var ama kesınlıkle doktora gitmelisin
bu akıntı çok uzadı

KAranfil senin de ateşin çok güzel sonu da güzel olsun inşallah
bir süre ayrı düşebiliriz
tatilde kayınvalidemlerde olacağım ordayken sık sık giremem
direksiyon derslerim başlıyor:52::52:
kafamı dağıtacağım
bu aşkam da misafırım varr
öpüldünüz hepiniz
iyi davranın kendinizee:54:

direksiyon derslerin şimdiden hayırlı olsun canım..
kafanı dinlemek en iyisi.. eğer bu ay olmazsa ben de dinlencem bi kaç ay yapmıştım öyle süper bişey oluyor.

Back
X