• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam canım teşekkür ederim ilgilendiğin için. biz en iyisi bugün de çalışma yapalım ateş yükselince gerek yok diyorlar ama nolur nolmaz

kesinlikle çalışın ben ilk defa hamile kaldığım ay ateş yükseldikten
hatta yumurta çatladıktan sonra bile bırakmamıştım çalışmayı
ne zaman yumurtlama işleminin bittiği belli olmuyor malesef

mrb kızlar dün test yapacam demiştim ya sonra vazgeçmiştim dayanamadım yaptım.pozitif çıktı ama nasıl sevineceğimi bile bilemedim şaşırdım kaldım testte anında ikinci çizgi çıktı inşallah sonu gelir pazartesi kan testine gidecem birde çok hafif değil çok belirgin çıktı.şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum.Eki Görüntüle 330922

canım çok tebrik ederim.allah sağlıklı şekilde kucağına almayıda nasip etsin.:nazar:

canım ben ovulasyon testi kullanmadım onu bilmiyorum ama ateşin yükselmeye devam ederse çatlamış olma ihtimali var görünüyor.
valla rahatladım burada kaç gündür sıkıntılıydım

tamam canım teşekkürler

arkadaşlar tebrik mesajlarınıza tektek teşekkür ederim.allah razı olsun.inşallah sonuna kadar beni bırakmaz.sizlerede en kısa zamanda bu mutluluğu nasip eder.bugün tekrarladım testim daha koyuydu.inşallah en kısa zamanda dra giidicem...çiğdem canım sağol sende benim gibi üzüntü atlatanlardansın.bana keçiboynuzu pekmezi tavsiyen olmuştu hatırlarsan etkisi olmuştur muhakkak...inşallah en kısa zamanda allah tekrar gebe kalmanı ve kucağına almanı nasip etsin.burada anne olmayı bekleyen tüm arkadaşlarada tabiki.......

Ronya merhaba sen gelmissin
benim tablo nasil sence cizdigi gun mu??
cok sasirdim bu ay ilk defa gecikti cok ve 13.gun bekliyordum calismalar yogun yogun hergundu ama cizgiyi cektigi gun ve sonraki gun esim hasta oldu diye iliski yok:34: yani en onemli 2 gun...o yuzden cok da umitli degilim de sonucta belli olmaz di mi?
bu da tablom :
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ronyacım benim tablomla ilgili n düşündüğünü merak ettim canım...bu ay pek yükselmedi ateşim...önce 12. güne çekmişti çizgiyi, bugünkü ateşimi girince 10. güne aldı...dün gece pek iyi uyudum diyemicem ama bi ölçüm 36.6,bi ölçtüm 36.5 çıktı...10. güne çetiğinde dpo 14 teoluyorum 12. gündeyken buün dpo 12 oluyo...tabi önümüzdeki 2 gün önemli ama senin yorumunu merak ettim...servikal muayene yaptım bi kaç gün hala yukarda rahim ağzı...bi de VİP üyeliğim varken 12. güne çizgiyi çektiğinde 22 ocak test günün diyodu canım..yani yarın...belirtileri pek dikkate almamaya çalışıyorum çünkü adet belirtileriyle aynı diye biliyorum canım...:54:

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ronya merhaba sen gelmissin
benim tablo nasil sence cizdigi gun mu??
cok sasirdim bu ay ilk defa gecikti cok ve 13.gun bekliyordum calismalar yogun yogun hergundu ama cizgiyi cektigi gun ve sonraki gun esim hasta oldu diye iliski yok:34: yani en onemli 2 gun...o yuzden cok da umitli degilim de sonucta belli olmaz di mi?
bu da tablom :
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım bence kesinlikle doğru yere çekmiş çizgini...çizgiyi çektiği günün öncesinde ilişki olduysa bence güzel...bir de bugünleri de değerlendirin bence....

Merhaba kızlar...benim de ateşim düşüşe geçti..kahveler geldi.yarına kırmızılarda gelir herhal.1.gün olarak kahverengilerin geldiği günü alıyoruz değil mi... hamiş arkadaşları da tebrik ederim Sağlıcakla kucaklarına alsınlar inş...

3733d1 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yok canım lekeyi spotting diye şaretlemişsin zaten...başlangıcında "light, heavy,medium" dan brini işaretlersen zaten yeni tabloyu açıyor sana...(light: az, heavy: çok, medium: orta)..yani tam olduğunda yenitablo oluşuyo ve birinc gün o gün oluyo...yeni döngün hayırlı olsun..bebişini getirsin inşallah...kaç aydır deniyounuz?

ronyacım benim tablomla ilgili n düşündüğünü merak ettim canım...bu ay pek yükselmedi ateşim...önce 12. güne çekmişti çizgiyi, bugünkü ateşimi girince 10. güne aldı...dün gece pek iyi uyudum diyemicem ama bi ölçüm 36.6,bi ölçtüm 36.5 çıktı...10. güne çetiğinde dpo 14 teoluyorum 12. gündeyken buün dpo 12 oluyo...tabi önümüzdeki 2 gün önemli ama senin yorumunu merak ettim...servikal muayene yaptım bi kaç gün hala yukarda rahim ağzı...bi de VİP üyeliğim varken 12. güne çizgiyi çektiğinde 22 ocak test günün diyodu canım..yani yarın...belirtileri pek dikkate almamaya çalışıyorum çünkü adet belirtileriyle aynı diye biliyorum canım...:54:

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım bence 10. gün yumurtlaman olmuş
bu arada progesteron hormonuna baktırdınmı hiç
ateşin yeterince yükselmemiş
inşallah bu ay olur ama eğer olmazsa
önümüzdeki aylarda yumurtlamadan sonra progestan al

canım bence 10. gün yumurtlaman olmuş
bu arada progesteron hormonuna baktırdınmı hiç
ateşin yeterince yükselmemiş
inşallah bu ay olur ama eğer olmazsa
önümüzdeki aylarda yumurtlamadan sonra progestan al

yok canı bu ay doktor kontrolünü bırakmıştım...2 ay evvel kullanmıştım progestan...evde devar ama kullanmadım...havuç incir kürü yaptım adet bitiminde ama 1 hafta sonra bıraktım..detin 2. günü de çöre otu bal karışımını yaptım ve 12. gün bıraktım..çörek otundan olabilir mi..çünkü ateşim hiç böyle düşük seyretmezdi benim..yani progestan kullansam da kullanmasam da en az 36.8 e çıkardı...böl düşük olunca problem olur mu dersin?...dediğin gbi 10. gün çatladısam dpo 14 teyim ki ben hiç dpo 14 ü göremem..genelikle dpo 12 veya 13. gün adet gelir...

yok canım lekeyi spotting diye şaretlemişsin zaten...başlangıcında "light, heavy,medium" dan brini işaretlersen zaten yeni tabloyu açıyor sana...(light: az, heavy: çok, medium: orta)..yani tam olduğunda yenitablo oluşuyo ve birinc gün o gün oluyo...yeni döngün hayırlı olsun..bebişini getirsin inşallah...kaç aydır deniyounuz?

önceki ay da kahveler 2 gün gelmişti.light diye başlatmıştım.şimdi spotting dedim ama o günü 1.gün kabul edersem light a çeviricem.6 ay bitti herhal de:) Aminn.Senden de güzel haberler duyarız inş..

sermavi canım ben bu kürlere hiç güvenmiyorum
benim adet düzenim bal tarçın çörek otu karışımını yedikten sonra alt üst oldu
bence eğer yumrutlama sorunun yoksa kür falan uygulamana gerek yok
bazı aylar ateş çok yüksek gitmeyebiliyor sıkma canını
dur bakalım daha tablon için bir şey demek için erken
bekleyelim umarım adetin gelmez ve bebiş gelir

mrb kızlar dün test yapacam demiştim ya sonra vazgeçmiştim dayanamadım yaptım.pozitif çıktı ama nasıl sevineceğimi bile bilemedim şaşırdım kaldım testte anında ikinci çizgi çıktı inşallah sonu gelir pazartesi kan testine gidecem birde çok hafif değil çok belirgin çıktı.şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum.Eki Görüntüle 330922

tebrik ederim canım gözün aydın,doktora gidip kan testi yaptırdığında hislerin gelir cnm emin ol:9:ne güzel bir duygu baksana insan okadar sevinip şaşırıyor ki hislerini bile kaybediyor...

sermavi canım ben bu kürlere hiç güvenmiyorum
benim adet düzenim bal tarçın çörek otu karışımını yedikten sonra alt üst oldu
bence eğer yumrutlama sorunun yoksa kür falan uygulamana gerek yok
bazı aylar ateş çok yüksek gitmeyebiliyor sıkma canını
dur bakalım daha tablon için bir şey demek için erken
bekleyelim umarım adetin gelmez ve bebiş gelir

teşekkürler ronyacım...beklemekten başka yol yok zatiiiii..kleye bekleye derviş olduk...hayırlısı Allahtan..dediğin gibi aceleye gerek yok sonuçta erken öğrenmek yine sıkıntı yaratacak...........:54::54::54:

Back
X