• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlarrr...
bişey sormak istiyorum ben her ay ovulasyon zamanı hep sol yumurtalığımı hissediyorum hemde oldukça fazla....ovulasyon geçince geçiyo...
ama hiç sağ tarafı hissetmiyorum bu sizde de oluyo mu normal mi???

merhaba kızlarrr...
bişey sormak istiyorum ben her ay ovulasyon zamanı hep sol yumurtalığımı hissediyorum hemde oldukça fazla....ovulasyon geçince geçiyo...

canım bendede aynı şekilde sürekli sağ tarafım ağrıyor ovulasyondan sonra geçiyordu sağdaki ağrı.ama bu ay hala devam ediyor korkmaya başladım kistimmi var acaba diye.

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
* 20 ocak : 35.9
21 ocak : 35.9

geçen ay bu zamanlar hep yüksekti ateşim 36.6lardaydı bu ay neden böyle oluyor adetken bile daha çok ateşim var,adetede şurda hiç bir şey kalmadı normalde 29unda adet olcam en geç 31de adet olurum olursam acaba ne zaman yumurtalamayı düşüyor vucüdum...yükselişe geçmesi gerekmezmiydi kızlar 18inde çatlamışsa...

slm kızlar nslsınız.. ben bu ay hiç ateş tablomu buraya koymadım.. adetime 5 gün var ateşim acaip düşükk.. adet olcam yine... üzüldüm yine olmadı.. sıkıldım beklemektennnn her ay .. bu ay 14 ile 15 de ovulasyon testi yapamadım ama o iki gün yumurta akı kıvamında akıntım vardı tahminimce ogun yumurtladım ..
396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım bendede aynı şekilde sürekli sağ tarafım ağrıyor ovulasyondan sonra geçiyordu sağdaki ağrı.ama bu ay hala devam ediyor korkmaya başladım kistimmi var acaba diye.

canım dr gitmişmiydin hiç..kist olsa görünürdü...
ben 5-6 y önce gitmiştim kist falan yoktu...ama hani tembellik mi var ki neden onu hiç hissedemiyorum...
bu ayda tutmazsa rahim gilmi mi çekerler acaba...bidaha gidicem dr ya...:31::31:

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
* 20 ocak : 35.9
21 ocak : 35.9

geçen ay bu zamanlar hep yüksekti ateşim 36.6lardaydı bu ay neden böyle oluyor adetken bile daha çok ateşim var,adetede şurda hiç bir şey kalmadı normalde 29unda adet olcam en geç 31de adet olurum olursam acaba ne zaman yumurtalamayı düşüyor vucüdum...yükselişe geçmesi gerekmezmiydi kızlar 18inde çatlamışsa...

canım şuan hala çatlamamış gözüküyor.ama bu düşük ateşli günleri değerlendir bence.

canım dr gitmişmiydin hiç..kist olsa görünürdü...
ben 5-6 y önce gitmiştim kist falan yoktu...ama hani tembellik mi var ki neden onu hiç hissedemiyorum...
bu ayda tutmazsa rahim gilmi mi çekerler acaba...bidaha gidicem dr ya...:31::31:

canım bende baya oldu doktora gitmeyeli en son gittiğimde kist yoktu ama kafamı kurcalayan her ay ovulasyondan sonra sağ kasık ağrım geçerdi ama bu ay devam ediyor ara ara.bende seninkinin tam tersi solda bişey hissetmiyorum.

kizlar bisi danismak istiorum puregonlla yumurtlamada sonra ates yukselmezmi?yani catlatma igneleri fln atesi etkilemiomuu

kizlar bisi danismak istiorum puregonlla yumurtlamada sonra ates yukselmezmi?yani catlatma igneleri fln atesi etkilemiomuu

özlemcim çatlama iğnesi ateşi etkilemiyor.çünkü 2ay önce bende kullanmıştım biliyorsun ve ateşim yumurta çatladıktan sonra artmaya başladı.
diğer iğneyi bilmiorum ama sanırım oda etkilemez.

şeker leblebi canım nasılsınn
napıyor bebişin kaç haftalık oldunuz

iyiyim cnm
8+2 yiz bugün rabbimin izniyle
2 hafta önce kanamam oldu hastanede kaldım bir gece
şimdide evde dinleniyorum
şimdilik sorun yok çok şükür :nazar:
sen nasılsın, kocaman olmuş maşallah bebişin :nazar:

merhaba kızlarrr...

aynı durum bende de var. hep sol tarafım ağrıyor sağdan hiçbişi hissetmiyorum. haftaya doktora gitmeyi düşünüorum. bakalım ne diyecek.

aynı durum bende de var. hep sol tarafım ağrıyor sağdan hiçbişi hissetmiyorum. haftaya doktora gitmeyi düşünüorum. bakalım ne diyecek.

sonucunu bana da yazarmısın cnm bende çok merak ediyorum...
bende gidicem dr ama 15 tatilden snra...

iyiyim cnm
8+2 yiz bugün rabbimin izniyle
2 hafta önce kanamam oldu hastanede kaldım bir gece
şimdide evde dinleniyorum
şimdilik sorun yok çok şükür :nazar:
sen nasılsın, kocaman olmuş maşallah bebişin :nazar:

aman gözün aydın olsun canım
inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişin anneciğine
zaman nasıl çabuk geçiyor benimki 30 haftalık oldu maşallah :nazar:
canım sen en rahat haftalardasın tadını çıkar
ilerleyen haftalarda baya zorlu oluyor

Kızlar merhaba nasılsınız :3:

Ay ne zormuş bebek işleri bekarken hemen hamile kalınıyor sanardım Allahım tez zamanda hayırlı şekilde sağlıklı evlatlarla kucaklarımızı doldursunn amin :31:

Canlar bu ateş tablolarına bakıyorumdaa meselaa yukseliyor birden düşüpp tekrar yukselıyoor o düştüğü zaman yumurtlama mı olmuş oluyor :44:

:)) iyi oyleyse
bu arada tablon cok guzel suriz yapabilirsin gibi hissediyorum:nazar:
yarin da yuksek olursa atesin hamile olabilirsin:34:

evet yarin yuksek olmasini umutla bekliyom
ama ben gecen ay son 4gun olcdum o zaman da 37 37.1 hatta 37.2 oldu ve 4.gun 36.6 ve adet geldi:14:
bu ay da oyle olmasindan korkuyom

evet yarin yuksek olmasini umutla bekliyom
ama ben gecen ay son 4gun olcdum o zaman da 37 37.1 hatta 37.2 oldu ve 4.gun 36.6 ve adet geldi:14:
bu ay da oyle olmasindan korkuyom

aaa anladim o zaman senin atese gore yorum yapmak icin son gune bakmak gerekiyor:44:
bende mesela son 3 gun dusus basladigindan anliyorum oyleyse seninkini anlamak zormus
umarim dusmez canim atesin bebis nedeniyle:34::emir_bebek:

Back
X