bugun biraz gergin gun olacak ama neyseee
ruslarla toplu bir gezme simdiden gerginim etkilemesinler beni ve bebisimiiiiiibebis garanti sanki
tesekkurler yorumun icin yarinya yukselirse yerlesme dususu olabilir di mi
bakalim hic icime dogmuyor bu ay
selam kızlar bugün adetimin son günü hatta bitti sayılır..bugün ateşim düştü neden olabilir acaba bi yorumu olan varmı
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
Gunaydin Herkese
Bu benim tablom:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hadi bunu da yerlesme dususu kabul edelim
merhaba kızlar ben bugün adet oldum aynen tahmin ettiğim gibi. luteal fazım ilk yumurtaya göre gerçekleşti. annemler geldiği için giremedim.. benim de ya yola çıkarım ya da yoldan misafirim geldiğinde hastalanırım hep böyle olur.. belki ömrümdeki adetlerimin %60 ı böyle olmuştur düşünün.
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. serophene nin devamını bu ay içecek miyim. doktoru aramaya da korkuyorum. çünkü sanırım ben artık o hapı kullanmak istemiyorum. hem kabız yapıyor. hem de zaten yumurtlamam düzgün. hiç bişey yapasım gelmiyor düzenli beslenmekten başka. bir de eşimde yoğunlaşmak istiyorum. keçiboynuzu kürümüz bitti ne yapacağımı bilemiyorum..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
21 Ocak görünüyor ama senin niye böyle lekelenmelerin oluyor Görüştün mü hiç doktorunla bu konuyu?
aynennnn keske benimki de icse:))
zorla birkac kere icirmistim de bu ay iyice isyan etti icmiyor
canlarım merhaba
dün ovulasyon testi yaptımm çok çok silik çıktı
ateş tablom da dün ile aynı devam edıyor
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
bugün yumurtlama olabilir mi sizce anlamıyorum pek :26: nerden anlıcam yumurtlama oldugunu :26:
çiğdem canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip eder inşaallah
görüşmedim doktorla cnm her doktora gitceğim diye niyet ettim sabahına kesildi dün akşam gece kasık ağrısıyla beraber gene lekelenmem oldu umarım kötü bir şey değildir benim doktorum bi değişik iyi bir insan yalnız sölemesi gereken şeyleri hep geç söylüyor onun içinde çok sık gitmek istemiyorum...
Hatcecim teşekkür ederim ama ben 25 gün önce 2. kürtajımı da oldum :S Hayırlısı değilmiş demek ki Daha sağlıklısı için çalışmalara başlayacağım inşallah önümüzdeki ay :) Bu ay tahliller falan bi geçsinde :)
İlle de devam etmesi gerekmiyor lekelenmelerin Sen söyle ona göre bi yol gösterir Allah korusun sen tedbirini al bence Özellikle korkutuyorum çabuk git diye :) Belkide gebelik bundan oluşmuyo
Eğer kafana yatmayan şeyler varsa doktorun konusunda arkadaş parayla değil mi değişsene sen bunu :) İyi bir araştırma sonrası işinin ehli bir doktor bul ve en kısa zamanda dolsun kucağın emi :)
merhaba kızlar ateşimde bu gün düşüş var
2 ocak regl 1.gün-----36,2
3 ocak regl 2.gün-----36,1
4 ocak regl 3.gün-----36,3
5 ocak regl 4.gün-----36,4
6 ocak leke 5.gün-----36,4
7 ocak-----6.gün-----36,3
8 ocak-----7.gün-----36,3
9 ocak-----8.gün-----36,4
10 ocak----9.gün-----36,3
11 ocak----10.gün----36,3
12 ocak----11.gün----36,6
13 ocak----12.gün----36,3
14 ocak----13.gün----36,2
15 ocak----14.gün----36,3
16 ocak----15.gün----36,0
17 ocak----16.gün----36,2
18 ocak----17.gün----36,4
19 ocak----18.gün----36,5
20 ocak----19.gün----36,4
21 ocak----20.gün----36,5
22 ocak----21.gün----36,4
23 ocak----22.gün----36,8
24 ocak----23.gün----36,5 :26:
bu gün düşüş yaşandı her gün ateşimi 07:20 de ölçerdim bu gün wc için 06:45 de uyandım ve birdaha uyumayacağım için ölçüm yaptım 36,5 çıktı
fertilityfriend sitesi saat farkı sebebi ile bu günkü düşüşüme beyaz nokta koydu ayrıca implantasyon düşüşü olabileceği ve lekelenme ya da akıntı yaşayabileceğim yazıyor benim şu anda çok fazla ıslaklığım var... yarın yükseliş mi olması gerek implantasyon düşüşü olduğunu anlayabilmek için :26:
geçmiş olsun cnm ALLAH bir daha yaşatmasın inşllah yeni çalışmaların hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlatların olur inşllah...
Evet canım yarın yükselme söz konusu olursa implantasyon düşüşü diyebiliriz :) İnşallahta öyledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?