kizlarrrrr
kimse yok mu????
ben tek basima skldim amaaa
Hatcecim teşekkür ederim ama ben 25 gün önce 2. kürtajımı da oldum :S Hayırlısı değilmiş demek ki Daha sağlıklısı için çalışmalara başlayacağım inşallah önümüzdeki ay :) Bu ay tahliller falan bi geçsinde :)
slm kızlar kendime ateş tablosu yapmak istiyorum bugun hastalandım nasıl yapacağım bilen yardımcı olabilirmi?
aaa süper çok sevindim,tebrik ederim onları da,kar ın tablosu güzeldi ama hatırlıyorum,hadi bakalım kızlar inşallah 2012 ilk aylarında sizlere de nasip olsun..[/QU
hepinize teşekkür edrim kızlar en son kan tahlili yaptırdım 1066 çıktı bhcg 3 haftalık dedi danışmadaki kız haftaya doktora gidicez inşallah sağlıkla devamıda gelir.
aaa süper çok sevindim,tebrik ederim onları da,kar ın tablosu güzeldi ama hatırlıyorum,hadi bakalım kızlar inşallah 2012 ilk aylarında sizlere de nasip olsun..[/QU
hepinize teşekkür edrim kızlar en son kan tahlili yaptırdım 1066 çıktı bhcg 3 haftalık dedi danışmadaki kız haftaya doktora gidicez inşallah sağlıkla devamıda gelir.
masallah degerin cok iyiAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin
masallah degerin cok iyiAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin
sağol canım inşallah
Herkese guzel bir gun diliyorum
Bu arada dunku dusus yerlesme dususu degil de 'kizim sen hamile degilsinnnn simdiden alistir kendiniiii' dususuymus.
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tamam işte tam yerleşme düşüşündede böle 1-2 gün düşük giden oluyo
seni heveslendirmiş gibi olmıyım da
ben geçen ay çok heveslenmiştim ama patladı yine
sen yinede kendini kaptırma every cim
Herkese guzel bir gun diliyorum
Bu arada dunku dusus yerlesme dususu degil de 'kizim sen hamile degilsinnnn simdiden alistir kendiniiii' dususuymus.
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydın canım
regl dususu olsa bıle bu kadar erken dusmez bence
o yuzden bısey demek ıcın erken ınsallah gerı yukselır
bu gün ff daha önce 16.gün belirlediği ovulasyon günümü çizdiği çizgiyi değiştirip yeni ovulasyon günüm olarak 19.güne aldı üstelik akıntı filan hiçbir veri girmememe rağmen
(acaba yeniden yumurtladığımı mı düşündü)
nedenini anlayamadım şaşırdım kendi yarattığı takvime göre benim 4 şubatta reg olmam lazım ki bu imkansız 4 Şubat benim 34.günüm
28-29 günde bir regl olurum şu ana kadar sadece 1 kez 32.gün filan reglim geldi o da korunmasız geçirdiğimiz ilk aydı.
ovulasyon günümü değiştirdi regl günümü de değiştirdi anlayabilmiş değilim? 2 aylık verim olmadığı ve net döngümü bilmediği için değiştirmiş olabileceğini
düşünüyorum çünkü hamile değilsem kesinlikle 31 ocak regl olmam gerekiyor biraz saçma geldi açıkçası işte yeni haliyle tablom (keşke eski halini de daha önce yüklemiş olsaydım)
Eki Görüntüle 333037
16. gun oldugundna emınsen ki bana da oyle geldı tablona bakınca cızgının yerını kendın o gune cekebılırısın tekrr
zaten bundan sonrakı gunlerde gırdıgın bıkac degere gore tekrr yerını degıstırebılır de ff
ıstersen hıc degıstırme bakalım bı kac gun sonrakı atesıne gore oynamazsa kendın degıstırısın
bir suru hamile tablosu inceledim canim bugun ve soyle bir yargiya vardim;
hamilelerin buyuk bir cogunlugunda yerlesme dususu (conception dip) oluyor ve zaten tum erken gebelik belirtilerinde de olabilir diye bir not var. bir suru site dolastim sabah sabah yineGenelde 1 gun surmus ve ertesi gun firlamis ama dedigin gibi 3 ya da 4 tabloda boyle 2 gun suren de vardi. Bakalim.. Tesekkurler yorumun icin zaten yarin obur gun belli olur iste sizinle gelismeleri paylasiyorum
peki sen ates olcmuyor musun bu ay
evet zaten birkac gun icinde belli olur
ben 36.5 ile hamile oluyorum
eger bugunku seviyelerde devam ederse ileri gunler adet geliyor derim
bu arada sanki uzun zamandir gormedim seni lorkecim
hosgeldin
takvımının altında kı bolumler de ovulatıon day vs yazan yer var ya onun altında
kendim nasıl değiştirebilirim ki ben bu güne kadar müdahale etmedim hiç çizgi olayına ayrıca ovulasyonun 16.gün olduğuna eminim akıntılarım ve kasık ağrımdan dolayı??:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?