günaydın kızlar biraz önce wc ye gittim ve çok çok çok az kahverengi leke peçeteye geldi acaba testi erkenmi yaptım?yumurtlamaya göre bu cuma adet günüm.. acaba bu yerleşme kanamasımı yoksa veda kanamasımı bilemedim :44: dün kan tahlili yaptırdım 37,52 çıktı bu değer normal aslında yumurtlama sonrası 12. yada 10. güne göre.. :44: Allah hakkımızda hayırlısını versin.
çiğdemcim değerin süper tatlım gözün aydın tatlım
Amin inşallah
Takdir-i İlahi kendini bu şekilde yargılama Herşeyi Cenab-ı Allah bilir
Hayırlı değilmiş demek ki (Anladığım kadarıyla bebeğini kaybettin)
Derya bencede gaz sancısıdır Lütfen moralini bozup bebişimizi de üzme annesi Hemen etkileniyo biliyosun Hep iyi şeyler getir aklına Hayırlısı ve sağlıyla inşallah
inşallah canım benim...buradaki tüm isteyenleri güldürsün rabbim...herkesle birlikte benimde yüzümü güldürür inşallah...sıkıntı yapma kendine zamanı gelince keseyide göreceksin kalp atışınıda duyacaksınCanımmmm teşekkür ederim Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklısını sana verecek :) Bu topiğe ilk geldiğimde sen çok yardımcı olmuştun Herşey için teşekkür ederim. Ben burada olucam gerçi :)
canım bebişin hiç bişeyi yok...allahın izniyle kucağına alınca bu çektiğin sıkıntılar güzel bir anı olarak gelecek aklına...öle ama eldende bişi gelmiyoki üzlülmemeye çalışıyorum ama olmuo iştegerçi içimdeki his iyi dio ama bilmiyorum
tamam abla tamam kızma çalıştım dün:26::26: sırf bebek için ama
Ahaaaaa:)) Ohhh ne mutlu bana teşvik etmişim seni :) Yaptım yaptım dün akşam net ikinci çizgimiz çıktı :) Bu gün doktora gidicem ama sanırım sistit oldum idrar yollarım yanıyo :S
Ben bu duayı her gün, aklıma geldikçe defalarca okudum. Yine burada bir arkadaşımız paylaşmıştı ve çokta güzel bize dua etmişti. Allahım hatalarıyla eksikleriyle dualarımızı kabul eder inşallah
Bismillahirrahmanirrahim
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke Ya Rasulallah
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke Ya Habiballah
Elfü elfi selatinve elfü elfi selamün aleyke Ya Emine Vahyillah
Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi
Allahım sen ne istersen olur. Kulum 3 kere 'Rabbim' desin ne isterse vereyim demişsin. Ellerimi, kalbimi sana açtım boş çevirme Ya Rasulallah. Can-ı gönülden hayırlı ve sağlıklı evlatlar isteyen kullarının kucağını boş bırakma, en kısa zamanda o kutsal annelik duygusunu bizlerede nasip eyle Ya Rabbi.
Amin.
dün işten eve giderken çok üşüdüm acaba ondan olabilirmi üşütüncede gaz sancısı olurmuş ihş öledir:97:
Ahaaaaasüüüpeer;heyyoooo;tebrikler
Fakat sistit bu durumda hiç ihmale gelmez;tek kullanımlık bir ilaç yazdı bana doktorumun gebeliğin ilk haftalarında sistitimsiydim ben de;hemen kesti:monurol;toz ilaç;suda eritilip 1 kerelik içiliyor;zararı da yok;doktorun yazmazsa sorarsın
Ayyy Gebemi aynısını verdi banada dün gece içtim ama benim bağırsaklar hepten cortladı :S Afedersin büyüğüde tutamıyorum şimdi :)))
Kız bende bile ne biçim gaz sancısı oluyo az üşütünce sen bi de iki canlısın olur tabi Hemde gebelikte çok daha fazla olurmuş Niye üşütüyosun bakim sen Azcık dikkat etsene annesi :)
ay hiç sorma güzelim...çalışamadım...şöyle anlatayım...akşam saat 10 gibi eşime dedim ben yatacam çalışalım dedim...biz başladık çalışmaya birden kızım dayanmasın mı kapıya...babaaaaa anneeeeeetabi eşim panikledi...ne varsa dışarı gitti ...bende dedim eşime vardır her işte bir hayır neyse olsun bakalım...işte başıma gelenler böyle canım...çalışamadık kısacası...
Ahahahaahaahaaaaleeyn kilitleyemediniz mi kapıyı Bizimkiler kilitliyordu;nedenini de büüüüünce anladım
1.gün adet
2.gün adet
3.gün adet
4.gün adet 36.4
5.gün adet 36.4
6.gün adet 36.7
7.gün 36.5
8.gün 36.6
9.gün 36.5 ovulasyon testi 2. çizgi silik
10.gün 36.5 ovulasyon testi 2. çizgi net
11.gün 36.4 ovulasyon testi 2. çizgi net
12.gün 36.5
13.gün 36.5
14.gün 36,6
15.gün 36.7
16.gün 36,8
17.gün 36,8
18.gün 36.8
19.gün 36.8
20.gün 36,7
21.gün 36,7
22.gün 36.7
23.gün 36,8 1-2 damla kan
24.gün 36,8 kahverengi akıntı
24.gün 36.5
kızlar herkese günaydınlar...kan tahlili vermeye gittim geç günaydın dedim sizlere.....herkes iyidir umarım..benim adet çözülemedi ama ateşim düştü bugün çözülür artık heralde..
lekeler gelmiş ateşin de düşmüş adetin geliyor gibi sankihep 14. gün yumutan çatlamış demiştim ama galiba 13. gün çatlamış yumurtan:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?