Ovulasyon testinin 2 çift koyu çizgiden oluşması ardından bir daha test yapma;çünkü çok gereksiz;ayda sadece 1 kere yumurtlarsın ve onu da yakalayıp çalışmışsın;2.çizginin silik oluşu bu testlerde "yumurtlamıyorsun/negatif " anlamındadır.Bunu testinin kullanma talimatında çok açık bir şekilde anlatır;kağıdı kaybettiysen;kullandığın markayı google e yazıp oradan okuyabilirsin.
Erken gebelik testini adetinin geciktiği gün veya en iyisi ertesi günü uygularsan %90 a yakın doğru sonuç verir
Cuma günü belirgin çift çizgi, cumartesi aynı koyulukta gördüm, yani bugün dördüncü gün oluyo sanırım. Son adet tarihim 12 Aralık...
12 aralık SAT ise bugün 18. günün.sen cuma ve cumartesi ovulasyon testini aynı koyulukta gördüysen ateşini bilmediğimiz için teste güvenerek söylüyorum cumartesi akşam veya en geç pazar günü yumurtlamışsın cumartesi akşam yumurtladığın düşünürsek 14. gün yumurtladın demektir. yani doğru hesaplamışsın
yokmu bilen biri ve reglisi kimsenin böyle olmuyosada bende bi tuhaflık var demektir benim gibi olan yokmu yada yardımcı olacak biri18:
Teşekkür ederim taf, sorduğum bütün sorulara cevap verdiğin için..Ateş tablom çok düzensiz utandığımdan yayınlamak istemedim, saçma sapan bir tablo oldu. Evet cumartesi tamamen aynı koyuluktadı ve ben hem cuma hemde cumartesiyi değerlendirdim, peki taf hamilelik testini en erken ne zaman yapsam çatlıcam yoksa stresten
yaaaaaa kızlarrrrrrrr benim adetle beraber çok yogun yumurta catlamasında uzayan seffaf akıntı var ya onun gibi uzayan akıntımla karısık geliyor regl caba ben yumurtluyorumda yumurtammı adetle beraber gidiyo yawwww yumurtlama günümde cooook hafif belki görebiliyorum ben o uzayan akıntı hatta bazen hiç görmediğim bile oluyo sık sık bakmama ragmen olabilirmi böyle birşey yoksa herkesin regl böylemi gelir benim cogunluk hep böyle akıntımla beraber olur regl yoksa ondanmı tutmuyo bebiş kafam karıstı ve kasık agrılarımda adetle cok yogun oluyo bilen varmı bunu yaww adetle beraber gidiyo olmasın benim catlama sizinde regl böyle mi oluyo yada hamişler böylemi oluyodu regliniz yoksa bendemi bi anormal durum söz konusu dr gitmem gerekli sanırım bilan yazsın kafam cok karıstı bosunamı ugrastım bunca ay ben yaa
yokmu bilen biri ve reglisi kimsenin böyle olmuyosada bende bi tuhaflık var demektir benim gibi olan yokmu yada yardımcı olacak biri18:
20 Aralık 1.gün 36.3
21 Aralık 2.gün 36.5
22 Aralık 3.gün 36.4
23 Aralık 4.gün 36.4
24 Aralık 5.gün 36.4
25 Aralık 6.gün 36.4
26 Aralık 7.gün 36.4
27 Aralık 8.gün 36.2
28 Aralık 9.gün 36.3
29 Aralık 10.gün 36.4
Selam herkese...
ya canım sen kırmızılarla gelen o akıntıyı nasıl anlıyosun ki
bekleyişciğim panik yapmasen ateşini burda bizimle paylaşıyorsun ve ateşin bariz yumurtladığını gösteriyor. yani yumurtlayabiliyorsun ama adetle birlikte değil. o yüzden adet geldiğinde adetini o kadar inceleme olur mu
sagol tafcım inan incelemiyorum bariz görünen birşey her ay böyle yumurta catlamadan da ates yükselirmi acaba diye düşündüm herkes yumurtlama gününde seffaf akıntı görüyo uzayanından ben adetle beraber ondan panikledim ayyy neler geldi aklıma yaaa
ay bekleyiş bi alemsin yaainsan kafasında neler kuruyor ne kadar çabuk üzebiliyoruz kendimizi
ssorma yaaa kendimde durup durup sorun buluyorum ben hamile kalıncada bulurum herhalde bi sorun :86::86::86: bebek gelene kadar kırcam kafayı sanırsam neyse gırgırı da güzel yaa ne zaman gelirse gelsin en iyisi kocama vakit ayırayım artık belki öyle daha cabuk gelir unutunca
ahhhh bide eşim dr gitse daha iyi olacak kendimde sorun aramaktan kurtulcam bende sorun yok diyo olur olur diyo bende direk bende mi bi sorun var diye düşünüyorum 4 ay sonra olmazsa gideceğiz dr a inşallah gerek kalmadan gelir bebişimiz
benim ateş de ne oynak oldu böyle
1.gün 14/12 36.3 (lekelenme)
2.gün 15/12 36.3
3.gün 16/12 36.3
4.gün 17/12 36.3 (bitti)
5.gün 18/12 36.3
6.gün 19/12 35.9 (Her zaman 6.15 te ölçüyorum o gün 3 te yattım 3 saatlik uyku ile)
7.gün 20/12 36.4
8.gün 21/12 36.3
9.gün 22/12 36.3
10.gün 23/12 36.5
11.gün 24/12 36.5
12.gün 25/12 36.6
13.gün 26/12 36.0 (4 saatlik uyku ile)
14.gün 27/12 36.7
15.gün 28/12 36.3
16.gün 29/12 36.6
:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?