Merhaba Arkadaşlar
Şimdi doktordan geldik. Hcg sonucum 385,5 :) keseyi göremedik ama :S daha çok küçüktür 10 gün sonra bakalım dedi
İnşallah bir sıkıntı olmaz da tutunur bana
yok güzelim üzülme...progesteron yükseldiği için o tür lekelenmeler çok normal...yarın kanda bir daha baktırırsan için rahatlar...ama stres yokgünaydın kızlar biraz önce wc ye gittim ve çok çok çok az kahverengi leke peçeteye geldi acaba testi erkenmi yaptım?yumurtlamaya göre bu cuma adet günüm.. acaba bu yerleşme kanamasımı yoksa veda kanamasımı bilemedim :44: dün kan tahlili yaptırdım 37,52 çıktı bu değer normal aslında yumurtlama sonrası 12. yada 10. güne göre.. :44: Allah hakkımızda hayırlısını versin.
çiğdemcim değerin süper tatlım gözün aydın tatlım
yok güzelim üzülme...progesteron yükseldiği için o tür lekelenmeler çok normal...yarın kanda bir daha baktırırsan için rahatlar...ama stres yok
tebrik ederim canım çok sevindim kesenin görünmemesi çok normal merak etme benimde gözükmemişti 1 hafta sonra görebilirsiniz.
benim bugün biraz moralim bozukdün erken yatmıştım 23:30acaip bir sancı ile uyandım öle böyle değil düşünün artık yataktan kalkmama eşim bile uyandı ama kanamam yok allahtan yarım saat sürdü sonra geçti bende biraz önce doktorumu aradım gaz sancısıdır dedi progestan değerlerim şuan da yüksek olduğundan dolayı olurmuş kanaman yoksa üzülme hiç bişi olmaz dedi bugün muayenhanesi çağırdı gidicem öğleden sonra bakalım bebişim yaşıomu off ya ( keşke içimi görebilseydim
günaydın kızlar biraz önce wc ye gittim ve çok çok çok az kahverengi leke peçeteye geldi acaba testi erkenmi yaptım?yumurtlamaya göre bu cuma adet günüm.. acaba bu yerleşme kanamasımı yoksa veda kanamasımı bilemedim :44: dün kan tahlili yaptırdım 37,52 çıktı bu değer normal aslında yumurtlama sonrası 12. yada 10. güne göre.. :44: Allah hakkımızda hayırlısını versin.
çiğdemcim değerin süper tatlım gözün aydın tatlım
hadi gözün aydın fısstığım...inşallah hiç bir sorun yaşamadan alıverirsin kucağına...
canım tesbrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.bişey sorucam sen prolaktine ne zaman baktırdın?adetinin kaçıncı günüydü?belki hamilelikten dolayı yükselmiş olabilir.bide dostinex kullandınmı?banada verdide doktor bugün içicem bide 4 gün sonra.2 tablet yani.
tebrik ederim canım çok sevindim kesenin görünmemesi çok normal merak etme benimde gözükmemişti 1 hafta sonra görebilirsiniz.
benim bugün biraz moralim bozukdün erken yatmıştım 23:30acaip bir sancı ile uyandım öle böyle değil düşünün artık yataktan kalkmama eşim bile uyandı ama kanamam yok allahtan yarım saat sürdü sonra geçti bende biraz önce doktorumu aradım gaz sancısıdır dedi progestan değerlerim şuan da yüksek olduğundan dolayı olurmuş kanaman yoksa üzülme hiç bişi olmaz dedi bugün muayenhanesi çağırdı gidicem öğleden sonra bakalım bebişim yaşıomu off ya ( keşke içimi görebilseydim
çiğdemcim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla şansla gelsin bebişin
allah sağlığıyla kucğına almayı nasip etsin ben tebrik etmiştim başta ama en sonda ben tebrik edeyim inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana canım yaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah maşallah sonucun çok iyi maşallah diyelim dua et yeni hamiş bize artık
sıkılma olur mu doktorun dediği gibi gaz sancısıdır zaten doktora da gidecekmişsin bugün orda görürsün bebişi için rahatlar Allah yavrunuzu sağlığıyla bağışlasın sizlere inşallah
Tebrikler canım..Allah tamamına erdirsin..
Tüm isteyenlere de nasip olsun inş..
napim heves ettim yaptımgünaydın lightcığım yumurtlaman 28. gün gerçekleşmiş ve bugün yumurtlamadan sonra 11. günün. kan değerin yumurtlamadan sonra 10. güne göre çok iyimaşallah katlana katlana hızla artar hayırlısıysa inşallah hemen de hamilelik tickerı yapılmış aman da amanda ama senin yumurtlaman 2 hafta geç olduğu için bebiş 5+4 de değil bugün 3+4 de yani tam 2 hafta geç yaz ticker yaparken SAT yerine. o hesaplayıcılar 14. gün yumurtlamaya göre hesaplıyor çünkü
Amin inşallah Cara en kısa zamanda bütün isteyenlere nasip olsun Allahım kimsenin kucağını boş bırakıp terbiye etmesin
Canım tebrik ederim...Sonunda meleğin annesine geldi... Sitres yapma canım...Hamileliğinin tadını çıkar...Keseyide göreceksin...Bebişinide görüp kalp atışlarınıda duyacaksın...Rabbime bol bol dua et canım...
çiğdem hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin inşallah
allah hepinize bebek nasip etsin inş ben değer bilemedim olmyan isteyen herkese allah versin inşallah
maşallah
tebrik ederim çiğdemciğim Allah hayırlısıyla kucağına alacağın günleri de nasip etsin inşallah sağlığıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?