Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ben de seninle aynı yorumu yapacaktım ama sonradan vazgeçtim. kış geldi geleli işler tersine döndü. evler baya soğuk hele şu sıralar ne kadar yansa da soğuk oluyor. o yüzden benim de şu sralar bazal ısım yani sabahki ısım diğer zamankilerden genelde yüksek çıkıyor.

Vücut ısım 36,3 den 35,4 e düştü hayret ettim havalar soguk ama iki kat yorganla yattım dün gece ve 70 derecede yanıyordu kalorifer hasta olunca yükselmez mi bir anormallik var ama hayırlsıı :44:

ööööffffffffff ne sıkıcı bi gün ruhum daraldı.......
içimden bi sestee hamile değilsin diyo zaten

ööööffffffffff ne sıkıcı bi gün ruhum daraldı.......
içimden bi sestee hamile değilsin diyo zaten

normalde kac gunde bır adet oluyosun ılgınc tablo ustune gorme olayını yasıyor olmayasın keske test yapsan kanda

31 günde adet oluyorum, inşallah dediğin gibi üstüne görmedin canm...yarında olmazsam gebelik testi yapcam...

Son düzenleme:
kızlarrrr ilk idrarımla yapmadım testi. nova marka gebelik testi öğleden sonraydı dpo 10 dayım silik çizgiciğimi görüyormusunuz

ama nova marka bozukmuş öyle yazmışlar nasıl moralim bozuldu acaba testmi bozukki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…