:
ya hareket edince ateş yükselmezmi kızlar.niye düşsün..benim de sabah gündüzki normal ateşimden yüksek çıkıyo genelde...ilgnç yani..normali gündüz ayaktayken yüksek çıkmasıdır...
canım ayrıca bugün de çalışabilirsin..kandilde böyle bir yasaklama yok ki...ben çalışcam mesela...benim de kardeşimin düğünü kandile denk gelmişti..hocaya sormuştuk...sakıncası yokmuş..sonuçta biz zevki sefa için de yapmıyoruz ayrıca...Rabbim biliyo kalbimizi...
canım aslında doğru olabilir,
benim akşam ölçtüğüm ateş daha yüksek çıkıyo mesela,
sabah daha düşük çıkıyo
gece 37.1 fln görüyorum bikaç gündür sabh bakıyorum 36,8
niye ters olmuş arkadaşın ki o zmn baya da düşmüş hani...
sermavi .!.:ya hareket edince ateş yükselmezmi kızlar.niye düşsün..benim de sabah gündüzki normal ateşimden yüksek çıkıyo genelde...ilgnç yani..normali gündüz ayaktayken yüksek çıkmasıdır...
canım ayrıca bugün de çalışabilirsin..kandilde böyle bir yasaklama yok ki...ben çalışcam mesela...benim de kardeşimin düğünü kandile denk gelmişti..hocaya sormuştuk...sakıncası yokmuş..sonuçta biz zevki sefa için de yapmıyoruz ayrıca...Rabbim biliyo kalbimizi...
normalde kac gunde bır adet oluyosun ılgınc tablo ustune gorme olayını yasıyor olmayasın keske test yapsan kanda
dünkü ovulasyon sancım bugün azaldı. genelde kesildiğinde yumurtam çatlıyordu.
sizce bu kadar erken çatlatabilir miyim..
hiç akıntım da yok üstelik
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya beni kimse dinlemiyo kiiiiiiiiii.....ben demedim mi 16. gün diye..şaka mı sandın..heheheh...olsun canım...hayırlısı...
kızlarrrr ilk idrarımla yapmadım testi. nova marka gebelik testi öğleden sonraydı dpo 10 dayım silik çizgiciğimi görüyormusunuz
evet canımmm görünüyorrr sanırım gebesinnn
sabah ilk idrarınla bidaha yap.
inşallah gebesindirrrrrrr
kızlarrrr ilk idrarımla yapmadım testi. nova marka gebelik testi öğleden sonraydı dpo 10 dayım silik çizgiciğimi görüyormusunuz
çizgi var ama çıplak gözle daha net görülüyorcanım ben orda tek çizgi gördüm bide T tarafında hafif pembelik anlamadım ama nasıl silik oluyor :44:
çizgi var ama çıplak gözle daha net görülüyor
aslında bu testlere güven olmuyor ama inşaallah öyledircanım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşAllah hamilesindir
ben pek anlamıyorumda ondan sordum :44:
canım ben orda tek çizgi gördüm bide T tarafında hafif pembelik anlamadım ama nasıl silik oluyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?