- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
ama ben senin tablondan umutlanıyorummmöyle cnm son gün olan oluyor zaten,
2-3 aydır tecrübe ettim ben bu işleri şuanki yükselişler hiç umrumda değil o yüzden
son gün kü değeri görmeden umutlanmayı düşünmüyorum pek :))
3a9153 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar merhaba nasılsınız
3a9153 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablom bu şekilde kafam çok karıstı.. Sabah 3 dakika geç ölçtüm yataktan cıkmadan ölçüyordum ama bu kez eşim bir yere koymus odada bulana kadar ateşim bu kadar düşmüş olabilir mi? :18:
bu arada üşütmüşüm çok fena hastayım :2:
anlayamadım bana yardımcı olurmusunuz
ama ben senin tablondan umutlanıyorummm
canım bende anlayamadım yani 3 dk da bu kdr fark olması normal değil
onu geç 35,4 te nasıl bir ateş buu donmuyormusun sen,
demekki ateşin düşecekti o arada iiyice düştü
bu geceyi değerlendir nolur nolmaz.
anlayamadım canım yanlış gördüm diye tekrar ölçtüm yine aynı offf değerlendirmek isterim ama bugün mevlid kandili ve ben çokk hastayım yarına artık napalım bu ay olmıcak hayırlısı
canımm fsh hormonu kadınlarda tuylenmeye neden olan hormon mu ? benim yüzümde cenemde tuylenme var baya erkek sakalı gibi
inşaallah canım ama benim şiddetli kasık ağrılarım var adet yolda gibi birde garip olan mide bulantılarım beni şaşırtıyor acaba mı diyorum
ayyy cnm bnm inşşş
seninkide bence hala çok iyi moralini bozma erkenden emi
inş önce sana sonra bana halay çekeriz bu ay sıra sıra
kızlar hamileyken saçları boyatmak doğru değil bence.. Tamamen kimyasal ve saçların emiyor ve kokluyorsun normalde insan dayanamıyor..
Boyatmayı düşünen anneler çok kolay bebek sahibi olmuslar herhalde biz burda ateş ölçelim yok doktorlara gidelim yok ovulasyon testiyle acaba silik mi çift çizgi mi diyelim moralim bozuldu
Allahım bu mubarek gün hürmetine duy sesimizi banada isteyen bu kardeşlerime de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et amiinnn
canım umarım sende ve isteyen herksede bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavusurlar dualerım sizinle
bunun dısında sac boyama olayına gelınce bu tamamen gorecelı bır olay kısıden kısıye gorus degısebılır cok normal ılk 4 aydan sonra organık boya ile doktorlar ızın verıyorlar sac boyamaya organık boyalar normal boyalardan daha farklı gercı hıc kullanmadım ama kullananlar oyle dıyor. sacı erken yata beyazlasan bayanlar var hamılelıklerınde tabıı boyamayınca beyazlar cıkıyor ve ınan moralı bozuluyor ınsanın ve bence bır hamıleleıkte psikolojı de cok onemlı cunku hormonlar yuzunden ınsan okadar degısıyor kı kendını tanıyamaz hale gelıyor sacı beyaz bır hamıle bayanında bence psıkolojısı ıyı olmaz o nedenle doktor ızın verdıgı taktırde bence boyatmalı kendıne bakmalı. bunun dısında tabıkı bencede boyatılmasa olur ben boyatmıyorum hamıle klmadan once boyatmıstım bebek yapmaya karar verınce kendı sac rengıme boyattım ve suan cok buyuk bır ton farkı yok o nedenle boyatmayacagım.
anlayamadım canım yanlış gördüm diye tekrar ölçtüm yine aynı offf değerlendirmek isterim ama bugün mevlid kandili ve ben çokk hastayım yarına artık napalım bu ay olmıcak hayırlısı
canımm fsh hormonu kadınlarda tuylenmeye neden olan hormon mu ? benim yüzümde cenemde tuylenme var baya erkek sakalı gibi
ayy doğru yaa kandil bugün...yarın çalışırsın o zmn cnm, bişiy olmaz o kdrdan...
hormonlarla ilgili malesef bi bilgim yok cnm ama o tüylenmeler mutlaka hormon bozukluklarından dolayı çıkıyordur
dr a gittinmi yapıldı mı tahlillerin ?
inşaallah canım ama benim şiddetli kasık ağrılarım var adet yolda gibi birde garip olan mide bulantılarım beni şaşırtıyor acaba mı diyorum
canım adet gnlerinde hamile bile olsan o ağrılar sancılar oluyo herkeste
o yüzden buuunu bi sebep sayamıyorum hele ki ateşin böyleyken
mide bulantısı daha şmdiden ortaya çıkmaz o psikolojk olabilir yada üşütmeyle alakalı
ama bunun dışında negatif olmak için hala geçerli bi sebebin yok
ayy doğru yaa kandil bugün...yarın çalışırsın o zmn cnm, bişiy olmaz o kdrdan...
hormonlarla ilgili malesef bi bilgim yok cnm ama o tüylenmeler mutlaka hormon bozukluklarından dolayı çıkıyordur
dr a gittinmi yapıldı mı tahlillerin ?
canım adet gnlerinde hamile bile olsan o ağrılar sancılar oluyo herkeste
o yüzden buuunu bi sebep sayamıyorum hele ki ateşin böyleyken
mide bulantısı daha şmdiden ortaya çıkmaz o psikolojk olabilir yada üşütmeyle alakalı
ama bunun dışında negatif olmak için hala geçerli bi sebebin yok
haftaya cumartesi giidicem canım inşAllah herşey normal çıkar
doktorda bişey anlatmıyor ki şunları şu yüzden yapıcaz diye ben kendim arastırııp ögrenıyorum adetin 2. günü gel dedi hormonlarıma bakıcak herhalde
birde yumurtanın buyuyup buyumediğini nasıl anlıyorlar bilgin var mı tatlım
haftaya cumartesi giidicem canım inşAllah herşey normal çıkar
doktorda bişey anlatmıyor ki şunları şu yüzden yapıcaz diye ben kendim arastırııp ögrenıyorum adetin 2. günü gel dedi hormonlarıma bakıcak herhalde
birde yumurtanın buyuyup buyumediğini nasıl anlıyorlar bilgin var mı tatlım
evt hormon testleri yapıcaktır adetken çağırdıysa,
ordaki değerler yumurtlaman hakkında fikir veriyor doktora sonuca göre söylüyor,
vajinal muayne ile de ztn içeride bi sorun varmı yokmu görüyor,
inş güzel sonuçlarla gelirsin cnm...
günaydın kızlarr herkesin kandili ve cuması mubarek olsun rabbim sesimizi duysun bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallahhh
ben dün test yaptım negatif malesef ateşim hala düşmedi sanırım grip olucam bu yüzden ateşim yüksek çıkıo aklıma başka bişi gelmio
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yanlıs bilmiyosam 3 güne kadar yasayabılırler
kandiliniz mübarek olsun hanımlar bol bol dua edelim hayırlısıyla kabul olur inşllah...Allah gönlümüze göre versin...
birazcık daha bekle canım testini tekrarla adet olmadığına göre şimdilik çıkmamıştır pozitif...
bazı erkeklerin spermleri 7 gün bile yaşıyabiliyorlarmış...
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bu ay tablom benimle oyun oynuyor ne oynak bi tablo oldu böle
önce 13e çekti çizgisini sonra 15 bugünde 16 ya çekti deli olcam ben ne zaman çatladımmmm
evt hormon testleri yapıcaktır adetken çağırdıysa,
ordaki değerler yumurtlaman hakkında fikir veriyor doktora sonuca göre söylüyor,
vajinal muayne ile de ztn içeride bi sorun varmı yokmu görüyor,
inş güzel sonuçlarla gelirsin cnm...
Amin canım inşAllah saolhaftaya cumartesi hayırlısı olsun inşallah aynı gün çıkar sonuçlar
nerde ki o 7 gün yaşayan spermler. adamlar ne yiyor da oluyo bilmiyorum. bizimkiler 1 gün bile yaşamıyor sanırsam..
BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 7.gün 36.3
6 ocak : 8.gün 36.2
7 ocak : 9.gün 36.5
8 ocak : 10.gün 36.6
9 ocak : 11.gün 36.4
10 ocak : 12.gün 36.5
11 ocak : 13.gün 36.3
*12 ocak : 14.gün 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 15.gün 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 16.gün 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 17.gün 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 18.gün 36.3
17 ocak : 19.gün 36.0
*18 ocak : 20.gün 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 21.gün 36.2
*20 ocak : 22.gün 35.9
21 ocak : 23.gün 35.9
*22 ocak : 24.gün 36.2
23 ocak : 25.gün 36.2(gece kasık ağrısı ve lekelenme)
24 ocak : 26.gün 36.4
25 ocak : 27.gün 36.4
26 ocak : 28.gün 36.4(lekelenme)
27 ocak : 29.gün 36.6
28 ocak : 30.gün 36.6
29 ocak : 31.gün 36.6
30 ocak : 32.gün 36.7
31 ocak : 33.gün 36.8
1 ocak : 34.gün 36.8
2 ocak : 35.gün 36.8
3 ocak : 36.gün 36.7
dün gece adet geliyor dedim ama sabah bir şey yoktu öğleden sonra arttı lekelenmem artık adet mi lekelenmemi kesin bir şey diyemiyorum ateşim yüksek olduğu için artık yarında düşmezse lekelenmede çoğalmazsa bir şey denebilir heralde...göğüs ağrısı var, arada bel batmas ve kasık ağrısı...
canım sen 2 kez mi yumurtladın yoksa opk 9. günden 21. güne kadar mı pozitif gösterdi..hadi hayırlsı canım..epeydir de göremedim seni buralarda..iyi olduğuna sevindim...
ya hareket edince ateş yükselmezmi kızlar.niye düşsün..benim de sabah gündüzki normal ateşimden yüksek çıkıyo genelde...ilgnç yani..normali gündüz ayaktayken yüksek çıkmasıdır...
canım ayrıca bugün de çalışabilirsin..kandilde böyle bir yasaklama yok ki...ben çalışcam mesela...benim de kardeşimin düğünü kandile denk gelmişti..hocaya sormuştuk...sakıncası yokmuş..sonuçta biz zevki sefa için de yapmıyoruz ayrıca...Rabbim biliyo kalbimizi...
ya beni kimse dinlemiyo kiiiiiiiiii...375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bu ay tablom benimle oyun oynuyor ne oynak bi tablo oldu böle
önce 13e çekti çizgisini sonra 15 bugünde 16 ya çekti deli olcam ben ne zaman çatladımmmm..ben demedim mi 16. gün diye..şaka mı sandın..heheheh...olsun canım...hayırlısı...
bi tanıdığım vardı adetinin son günlerinde ilişkisi olmuş spiral olmasına rağmen hamile kalmış doktoruda adetinin son günleri olduğu için spiralin kaydığını ve spermlerin yumurtalamaya kadar yaşadığını söylemişti bende netten araştırdım bi sitede bir doktorun açıklamasını dinledim...Allah vergisi çünkü eşi okadar sigara içiyorki yani sperm kalmaması gerek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?