Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyle cnm son gün olan oluyor zaten,
2-3 aydır tecrübe ettim ben bu işleri şuanki yükselişler hiç umrumda değil o yüzden
son gün kü değeri görmeden umutlanmayı düşünmüyorum pek :))
ama ben senin tablondan umutlanıyorummm

canım bende anlayamadım yani 3 dk da bu kdr fark olması normal değil
onu geç 35,4 te nasıl bir ateş buu donmuyormusun sen,
demekki ateşin düşecekti o arada iiyice düştü
bu geceyi değerlendir nolur nolmaz.

ama ben senin tablondan umutlanıyorummm

ayyy cnm bnm inşşş
seninkide bence hala çok iyi moralini bozma erkenden emi
inş önce sana sonra bana halay çekeriz bu ay sıra sıra

inşaallah canım ama benim şiddetli kasık ağrılarım var adet yolda gibi birde garip olan mide bulantılarım beni şaşırtıyor acaba mı diyorum

kızlar hamileyken saçları boyatmak doğru değil bence.. Tamamen kimyasal ve saçların emiyor ve kokluyorsun normalde insan dayanamıyor..

Boyatmayı düşünen anneler çok kolay bebek sahibi olmuslar herhalde biz burda ateş ölçelim yok doktorlara gidelim yok ovulasyon testiyle acaba silik mi çift çizgi mi diyelim moralim bozuldu

Allahım bu mubarek gün hürmetine duy sesimizi banada isteyen bu kardeşlerime de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et amiinnn

canım umarım sende ve isteyen herksede bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavusurlar dualerım sizinle

bunun dısında sac boyama olayına gelınce bu tamamen gorecelı bır olay kısıden kısıye gorus degısebılır cok normal ılk 4 aydan sonra organık boya ile doktorlar ızın verıyorlar sac boyamaya organık boyalar normal boyalardan daha farklı gercı hıc kullanmadım ama kullananlar oyle dıyor. sacı erken yata beyazlasan bayanlar var hamılelıklerınde tabıı boyamayınca beyazlar cıkıyor ve ınan moralı bozuluyor ınsanın ve bence bır hamıleleıkte psikolojı de cok onemlı cunku hormonlar yuzunden ınsan okadar degısıyor kı kendını tanıyamaz hale gelıyor sacı beyaz bır hamıle bayanında bence psıkolojısı ıyı olmaz o nedenle doktor ızın verdıgı taktırde bence boyatmalı kendıne bakmalı. bunun dısında tabıkı bencede boyatılmasa olur ben boyatmıyorum hamıle klmadan once boyatmıstım bebek yapmaya karar verınce kendı sac rengıme boyattım ve suan cok buyuk bır ton farkı yok o nedenle boyatmayacagım.

amin canım saoll

bencede boyatma minik o sana ihtiyacı var Allahım korsun bebişleri

kandiliniz mübarek olsun hanımlar bol bol dua edelim hayırlısıyla kabul olur inşllah...Allah gönlümüze göre versin...

birazcık daha bekle canım testini tekrarla adet olmadığına göre şimdilik çıkmamıştır pozitif...

yanlıs bilmiyosam 3 güne kadar yasayabılırler

bazı erkeklerin spermleri 7 gün bile yaşıyabiliyorlarmış...

nerde ki o 7 gün yaşayan spermler. adamlar ne yiyor da oluyo bilmiyorum. bizimkiler 1 gün bile yaşamıyor sanırsam..

nerde ki o 7 gün yaşayan spermler. adamlar ne yiyor da oluyo bilmiyorum. bizimkiler 1 gün bile yaşamıyor sanırsam..

bi tanıdığım vardı adetinin son günlerinde ilişkisi olmuş spiral olmasına rağmen hamile kalmış doktoruda adetinin son günleri olduğu için spiralin kaydığını ve spermlerin yumurtalamaya kadar yaşadığını söylemişti bende netten araştırdım bi sitede bir doktorun açıklamasını dinledim...Allah vergisi çünkü eşi okadar sigara içiyorki yani sperm kalmaması gerek....

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 7.gün 36.3
6 ocak : 8.gün 36.2
7 ocak : 9.gün 36.5
8 ocak : 10.gün 36.6
9 ocak : 11.gün 36.4
10 ocak : 12.gün 36.5
11 ocak : 13.gün 36.3
*12 ocak : 14.gün 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 15.gün 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 16.gün 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 17.gün 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 18.gün 36.3
17 ocak : 19.gün 36.0
*18 ocak : 20.gün 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 21.gün 36.2
*20 ocak : 22.gün 35.9
21 ocak : 23.gün 35.9
*22 ocak : 24.gün 36.2
23 ocak : 25.gün 36.2(gece kasık ağrısı ve lekelenme)
24 ocak : 26.gün 36.4
25 ocak : 27.gün 36.4
26 ocak : 28.gün 36.4(lekelenme)
27 ocak : 29.gün 36.6
28 ocak : 30.gün 36.6
29 ocak : 31.gün 36.6
30 ocak : 32.gün 36.7
31 ocak : 33.gün 36.8
1 ocak : 34.gün 36.8
2 ocak : 35.gün 36.8
3 ocak : 36.gün 36.7

dün gece adet geliyor dedim ama sabah bir şey yoktu öğleden sonra arttı lekelenmem artık adet mi lekelenmemi kesin bir şey diyemiyorum ateşim yüksek olduğu için artık yarında düşmezse lekelenmede çoğalmazsa bir şey denebilir heralde...göğüs ağrısı var, arada bel batmas ve kasık ağrısı...

normalde kac gunde bır adet oluyosun ılgınc tablo ustune gorme olayını yasıyor olmayasın keske test yapsan kanda

canım sen 2 kez mi yumurtladın yoksa opk 9. günden 21. güne kadar mı pozitif gösterdi..hadi hayırlsı canım..epeydir de göremedim seni buralarda..iyi olduğuna sevindim...

Son düzenleme:

gerçekten Allah vergisi.. kaç aydır bu topikteyim.. yani ovulasyon da tespit ediliyor ya bu yöntemle.. ovulasyondan 2 gün önce ilişkisi olup da hamile olanı bile görmedim. maksimum çizgiden bi gün önce ve 1 gün sonra ilişki olup da hamile olanları gördüm. o da muallakta yani.. çünkü gece çatlamış olabilir iki gün arasında bi vakitte çatlamış olabilir..
ben kendi adıma bizde spermlerin yaşadığını düşünmüyorum. belki eşiminkiler yaşıyordur ama benim vajial ortam yaşatmıyordur bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…