eyecha tebrikler

Hayirli olsun.
kizlar dun aksam gelmedim amma kaynatmissiniz, ben de her aksam geliyorum yalniz yalniz takiliyordum dun

topic dolmus

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
saskinanne seni strese sokuyorsa biraz dinlen, dusunme bunlari. ben de cok dedim ama olcmeye devam ettim, hatta bu ay da dedim ama merak ettigimden olcuyorum ama hic takmiyorum

kendime sasiriyorum resmen, sabah baktim 36.2 dusuk bir ates ama hic onemsemedim, bu ay sadece tablom olsun bakayim diye olcuyorum.
schat31 doktora gitmen senin icin de daha iyi olur sonucta dongun de degisikmis ve atese gore de yumurtan catlamamis daha.
tugok zaten sen de daha once ates olctugun icin kendini daha iyi tanimissindir, sen de cok uzuluyorsan ve dusuk ates gununu etkiliyorsa sadece bata 2 ya da 3 gun olcmeye basla

sonucta det mi geliyor yoksa hamile misin atese gore anlarsin test yapmana gerek kalmaz belki..
furtadoo hosgeldin, sen atesini duzenli olcmeye devam et bakalim bizle de paylasirsin
brccn84 atesin cok iyi gidiyor

onemli olan son gunlerde de hep boyle devam etmesi ve hic dusmemesi, boyle devam ederse hamile olabilirsin canim
Fatos senin kendi atesin hakkindaki yorumlari okurken yoruluyorum kiz, sen ilk olcumu baz al

uyanip geri uyaninca baya degisebiliyor dun benim 36,2yi uyudum uyandim tekrardan ve 36,5.. akintinin basladigina sevindim umarim yumurtlaman yakindir
[
B]naz[/B] kolmene baslamissin hayirli olsun canim umarim tez zamanda hamile kalirsin.
olimbera umarim asilaman sana bebisini getirir. dualarina beni de al every de,

ben de aynen senin gibi dua ediyorum topictekileri dusunerek