- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
nazcım sonuçlarını yaz iyi kötü anlarım o yollardan çok gidip geldim iyi kötü yorumlarım canlı sayısı ve ileri hızlı hareketli kafidir onları yazsan bile yeter...
yaln yokh yokilk aşılamada bende umutlu değildim ama bu kez içimden bi ses olacak diyor hemide ikiz
bi taneyi buldum da
olur cnm n,cklerdende inşallah bnde ismini bidiğimi isimden bilmediğimi nickten ...sende yaza gebesin bende bunu hissediyorum hislerimde arada sırada yanılsamda bi çoğunda yanılmadım
sende yanılmadığım gruptan olursun inşş...
canım ya inşş inan ki bende olumlu düşünüyorum senin için bu defa olacak öyle hissediyorum
ikiz miiiiiiiiiiiiiiiiii ahh keşke cnm ya sen istermisin bilmiyorum ama ben bayılırım ikizim olsaydı eğer
inşş allah gönlüne göre versin canım dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi göndersin bize
ağzın bal yesin inşş yaza kdr gebiş olurummmmmm hepimiz oluruzzzzzzzzzz
snrada gider başka topicte göbekleri tokuştururuz olmazmı

yokh canım yorumun için teşekkür ederim
dün değerlendirdim inş bugünde değerlendirebilirim
umarım bundan sonra ateşim hep yüksek gider.![]()
inş canım öyle olur olmazsa da canını sıkma,
hadi bakalım güzel haberlerle bekliyoruz..
slm kızlar ateş ölçme olayına bugunden itibaren bitirdim.. 3 aydır ateş ölçüyorum.. hiç yanıltmadı.. artık vucudumu tanıdımm... nezaman yumurtladıgımıda biliyorum.artık ögrendim vucudumu. ama yoruldum..hergün ateş ölçmek beni strese sokuyor onu gördüüm.... adetime son 3 gün kala adetimi ölçcem çünküüü batıma 3 gün kaladüşerek 36.1 de adet oluyorum.. eger yüksek çıkarsa hamileyim yine düşük çıkarsa deilim diycem... ama son 3 gün ölçcem..yumurtam çatladımı çatlamadımı ateşim yükseldimi yükselmedimi derken bi baktım stres olmuşum.. her sabah ateşim eger düşerse moralim bozuk uyanıp işe can sıkıntısıyla gidiyorum ateşim yükselmişse mutlu oluyorum...
eger kendinizi benim gibi kaptırmıycaksanız ölçün vucudunuzu tanıyın ama üzülüyorsanız boşverin bırakın..
cnm strese giriyorsan bırak gerçektende
bu ay bende git gellerdeyim aslına bakarsan gebe kalırsam bi tablom olsun istiyorum derdim o,
ya bu ay tablo yapmazsam da gebe kalırsam diyorum kendime

(ben bi kalayımda tablo kusur kalsın dimi)
bu ay ölçmeyecektim sbh baktım ağzımda derece

yumurtlamam bitene kdr ölçmeye karar verdim,
çnkü kimyasaldan sonra değişimler oluyormuş....
istersen sende yumurtlamandan emin olup bırak ölçmeyi yada nasıl istersen...
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı..