senin normal vucut isin da dusuk
o yuzden ilk gunelrde dusuk olmasi sanirim sorun degil yeter ki ikinic hafta yukselsin
mesela benim icin de 36.3 iyi bir ates ve hamile kaldigimda 36.5 te sabitliyor dusun
ve bir suru hamile tablosu inceledim bir suru dusuk atesli hamile var
bence dusuk bir ates degil ortalaman ustunde olsun yeter
ve tabi daha da yukselsin bat yaklastikca
gunaydin kizlar
benim bugun de ates 35.9
ben sanirim bu aydan umidi kessem iyi olacak anlam veremedim ates hic yaniltmazdi cunku
ama sanirim akinti yaniltti ve bu kadar gec normalde catlamayinca hala catlamasi icin umit var mi acaba diyorum bir yandan
bir yandan da bir dahaki ayin planlarini yapiyorum..
peki kistlesme olursa yumurtam adetle atar mi
ne olur, doktora gitmem gerekir mi kizlar ?
günaydın arkadaşlar adetime yarın yada pazartesi işte ateş tablom
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
23.gün 10 mart 36.3
24.gün 11 mart 36.3
25.gün 12 mart 36.1
26.gün 13 mart 36.3
27.gün 14 mart 36.2
28.gün 15 mart 36.2
29.gün 16 mart 36.3
30.gün 17 mart 36.3
ne dersinn çok mu düşük
haklısın canım biz ilk evlendiğimiz zaman 4 sene falan yapmayalım diyorduk borçlarımız vardı ev falan aldık sonra ben doktor agidiyorum pkolu oldugumu ögrenıyorum vee o gündür korunmuyoruz bundada vardır bir hayır eger gitmeseydım daha yenı ögrenmiş olcak bu zamanlar buda kötü olacak çünkü benim eşimdede sorun cıktı amelıyta oldu 1,5yıl oluyor varıkosel en azındasn tedavıye başladık neyin ne oldugunuda biliyoruz :)
1.Regl - 36.1
2.Regl - 36.4
3.Regl - 36.1
4.Regl - 35.9
5.Regl - 36.0
6.Regl - 36.0
7.36.2
8.36.2
9.36.2
10.36.2
11.36.2
12.36.1
13.36.0
14.35.9
15.36.3
16.36.3
17.36.0 yaa arkadaşlar inanılmaz moralim bozuk(şimdi neden benim ateşim düştü yaaa??? ((ölçtükten sonra tekrar uyudum 3 saat sonra tekrar ölçtüm o zamanda 36.4 çıktı..ama herhalde bi anlamı yoktur dimi???
LÜTFEN BİŞEYLER SÖYLEYİN BANA ÇOK MORALİM BOZUK(
sadece aynı vakitteki ölçümlerini dikkate al cnm..
arkadaşlar bişeyler söyleyin lütfen bu düşüş normalmi yoksa yumurta çatlamadımı??neler oluyor yaaa(
canim naber? cok saol icim rahatladi. ben de ff de hamile tablolarina baktim. hakkaten benimki gibi tablolar var.
umidini kesme. hala catlayabilir. kist dedigin foksiyonel kist galiba. onlar kendi kendine gecer merak etme. ama sen basinda olcmedin bence yarim yapma simdi.
canım grafik olsaydı ortalama değerini görürdük ve ona göre karar verirdik
ama sanki daha olmamış gibi
emin değilim o nedenle bir şey yazmak istemedim:26:
canım bana anlatırmısın grafik nasıl hazırlanıyor ingilizce olduğu için ben bişey anlamadım
Arkadaslar sizinle ates grafigimi paylasmak istiyorum:
Eki Görüntüle 369723
Ovulasyon testi 13. ve 14.gun pozitif gostermisti. fertility friend de 14. gunu isaretledi. Ama atesim cok yukselmedi bu ay. 3 dpo'da 36.3. Gecen ay 36.8'lere yukselmisti. Hos gecen hamilelikle sonuclanmadi ama sanki biraz daha yukselmesi daha iyi olurdu gibime geliyor. Siz ne dersiniz?
canım bana anlatırmısın grafik nasıl hazırlanıyor ingilizce olduğu için ben bişey anlamadım
canım bence 14.gün çatlamış senin yumurtan.bugünkü düşüşe de çok üzülme daha çook erken bat günü düşmemesi yükselmesi iyi.bu arada google chrome kullanarak fertility friende girersen türkçe karşılıklarını görebiliyorsun.
canım fertilty friend sitesinde üyeliğin var mı?
yoksa inan bana da karanfil almıştı ben hiç bilmiyorum
eğer varsa fayfana girdiğinde takvim çııyor sayfanın üstünde oarada ayın kaçı ise o gün ona tıkla değerini gir ve SAVE tuşuna tıkla
hergün için aynı şeyi yapınca grafiğin ortya çıkıyor
üyeliğim var canımda bilgileri giremiyorum kabul etmiyor hata veriyor anlamadım bişey of(
canım bence 14.gün çatlamış senin yumurtan.bugünkü düşüşe de çok üzülme daha çook erken bat günü düşmemesi yükselmesi iyi.bu arada google chrome kullanarak fertility friende girersen türkçe karşılıklarını görebiliyorsun.
aaaaa Türkçe karşılığı mı nasılll
canım google chrome varsa bilgisayarında ordan giriyorsun fertility friend adresine sonra sayfa yine ingilizce açılıyor ama kelimelerin üstüne mausun imleci gelince türkçe anlamları kutucuk içinde açılıyor.eğer google chrome yoksa yükle hemen yüklenir zaten.
bilemedim canım ama istersen senin sayfandan ben bakayım
ama tabı şifreni ve kullanıcı adını vermen lazım sonra değiştirisin
tabi ki istersen
tabi veririm canımda özel msj gönderemiyorum ben ama daha msj sayım dolmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?