Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim naber? cok saol icim rahatladi. ben de ff de hamile tablolarina baktim. hakkaten benimki gibi tablolar var.

umidini kesme. hala catlayabilir. kist dedigin foksiyonel kist galiba. onlar kendi kendine gecer merak etme. ama sen basinda olcmedin bence yarim yapma simdi.

ben de ayni soruyu sabah sordum arkadaslar iyi dedi :)

bence de her iste bir hayir vardir. pko hamilelige engel degil. sadece yumurtlama gununu bulmak cok zor. o nedenle zaman aliyor. ama iyi bir zamanlamaysa insallah kisa zamanda gelecektir bebegin

arkadaşlar bişeyler söyleyin lütfen bu düşüş normalmi yoksa yumurta çatlamadımı??neler oluyor yaaa(

arkadaşlar bişeyler söyleyin lütfen bu düşüş normalmi yoksa yumurta çatlamadımı??neler oluyor yaaa(

canım grafik olsaydı ortalama değerini görürdük ve ona göre karar verirdik
ama sanki daha olmamış gibi
emin değilim o nedenle bir şey yazmak istemedim:26:

merak ettim canım tablonu koyar mısın?

canım grafik olsaydı ortalama değerini görürdük ve ona göre karar verirdik
ama sanki daha olmamış gibi
emin değilim o nedenle bir şey yazmak istemedim:26:

canım bana anlatırmısın grafik nasıl hazırlanıyor ingilizce olduğu için ben bişey anlamadım

canım bana anlatırmısın grafik nasıl hazırlanıyor ingilizce olduğu için ben bişey anlamadım

canım fertilty friend sitesinde üyeliğin var mı?
yoksa inan bana da karanfil almıştı ben hiç bilmiyorum
eğer varsa fayfana girdiğinde takvim çııyor sayfanın üstünde oarada ayın kaçı ise o gün ona tıkla değerini gir ve SAVE tuşuna tıkla
hergün için aynı şeyi yapınca grafiğin ortya çıkıyor

buldum canım tablonu
sanırım sonraki günler de yükselme daha önemli diyorlar

canım bence 14.gün çatlamış senin yumurtan.bugünkü düşüşe de çok üzülme daha çook erken bat günü düşmemesi yükselmesi iyi.bu arada google chrome kullanarak fertility friende girersen türkçe karşılıklarını görebiliyorsun.

aaaaa Türkçe karşılığı mı nasılll

üyeliğim var canımda bilgileri giremiyorum kabul etmiyor hata veriyor anlamadım bişey of(

üyeliğim var canımda bilgileri giremiyorum kabul etmiyor hata veriyor anlamadım bişey of(

bilemedim canım ama istersen senin sayfandan ben bakayım
ama tabı şifreni ve kullanıcı adını vermen lazım sonra değiştirisin
tabi ki istersen

çok saol canım yaaa içime su serpildi valla:)google chrome geçeyim hemen bari yoksa olmadı bi türlü

aaaaa Türkçe karşılığı mı nasılll

canım google chrome varsa bilgisayarında ordan giriyorsun fertility friend adresine sonra sayfa yine ingilizce açılıyor ama kelimelerin üstüne mausun imleci gelince türkçe anlamları kutucuk içinde açılıyor.eğer google chrome yoksa yükle hemen yüklenir zaten.

canım ben hep chremo kullanıyorum ama hiç bilmiyordum bunu
ma başta sayfa tirkçeye çevrilsin mi dedi ben de evet dedim tarzanca Türkçe oldu

kizlar alerji oldum nedne bilmiyorum ama kucuk kucuk kabarciklar cikiyor ve kasiniyor
sabahtan beri oyle
bir alerji hapi vardi getirdigim hemen ondan ictim kullanicam zaten bata da cok var oyle birsey olsa sa birsey olmaz herhalde.

bir bacagimda bir kolumda bir elimde cikyior anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…