Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
soğan kürü sürekli yapılmamalı. rahim duvar incelmesi yapıyormuş. o kadar sık yapmayın. benim fikrim 1 kez doğru ve düzgün yapmak yeterli

kesinlikle bnm rahim duvarımı kürü yaptığım ay doktor kist gitmiş ama rahim duvarın biraz ince demişti onada çare var saf katkısız günde bi bardak nar suyu...ama şunuda söyledi gebelikte ilk 3-4 ay nar tüketmeyin kanalar olabilir dedi..

soğan kürü sürekli yapılmamalı. rahim duvar incelmesi yapıyormuş. o kadar sık yapmayın. benim fikrim 1 kez doğru ve düzgün yapmak yeterli

onu bilmiyordum canım ben bi ker üst üste 3 ay yaptım yeterlimi o zaman ?ama bende kist var basit kist( pko) değil.

inşAllah olmaz canım .kalbini ferah tut Allaha havale et o en güzelini bilir.valla kızlar riskli deyince kürden yana bende korktum şimdi (rahim duvarını inceltiyo diye)Allahım hepimize sağlıklı ayıpsız kusursuz çocuklar nasip etsin hayırla inşAllah aminnnnn

Kizlarrrr selam

benim sabah derecem popodan 36,8 di ve gün boyu bir kere 37,9 ölctüm:26:

ovu test pazartesi aksami pozitif göstermisti

37,9 cok yuksek. grip falan olmus olabilir misin? yada termometren mi bozuk acaba?

insallah olmaz canim. tup bebegi doktor mu onerdi yoksa sen mi istiyorsun?

Arkadaslar sizinle ates grafigimi paylasmak istiyorum:

Ovulasyon testi 13. ve 14.gun pozitif gostermisti. fertility friend de 14. gunu isaretledi. Ama atesim cok yukselmedi bu ay. 3 dpo'da 36.3. Gecen ay 36.8'lere yukselmisti. Hos gecen hamilelikle sonuclanmadi ama sanki biraz daha yukselmesi daha iyi olurdu gibime geliyor. Siz ne dersiniz?

arkadaslar bir de ff bana hala fertile diyor. yani hala hamile kalma sansim varmis. ama yumurtlama olmus bitmis ustunden 3 gun gecmis. Sizce neden hala oyle diyor?

sen ovulasyon testine guven canim bence
zaten daha kesik cizgi oldugu icin oyle diyor ihtimal oldugu icin
ama bence yumurtan 13.gun catlamis
cizgi netlesince kalkar ama yarinki ateisni bekliyor sanirim netlesmek icin

sen ovulasyon testine guven canim bence
zaten daha kesik cizgi oldugu icin oyle diyor ihtimal oldugu icin
ama bence yumurtan 13.gun catlamis
cizgi netlesince kalkar ama yarinki ateisni bekliyor sanirim netlesmek icin

Cok saol canim yorumun icin. 11. gune yumurta beyazi akinti girdigim icin kesik cizgi cekiyor. Ates ile akinti celisiyor diyor. Onu silince 14. gune net cizgi ciziyor. Aslinda 13 yada 14 fark etmiyor cunku cok sukur ikisini de degerlendirdik. Benim asil merak ettigim 36.3 dusuk mu?

senin normal vucut isin da dusuk
o yuzden ilk gunelrde dusuk olmasi sanirim sorun degil yeter ki ikinic hafta yukselsin
mesela benim icin de 36.3 iyi bir ates ve hamile kaldigimda 36.5 te sabitliyor dusun
ve bir suru hamile tablosu inceledim bir suru dusuk atesli hamile var

bence dusuk bir ates degil ortalaman ustunde olsun yeter
ve tabi daha da yukselsin bat yaklastikca

gunaydin kizlar

benim bugun de ates 35.9
ben sanirim bu aydan umidi kessem iyi olacak anlam veremedim ates hic yaniltmazdi cunku
ama sanirim akinti yaniltti ve bu kadar gec normalde catlamayinca hala catlamasi icin umit var mi acaba diyorum bir yandan
bir yandan da bir dahaki ayin planlarini yapiyorum..

peki kistlesme olursa yumurtam adetle atar mi
ne olur, doktora gitmem gerekir mi kizlar ?

günaydın arkadaşlar adetime yarın yada pazartesi işte ateş tablom

17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
23.gün 10 mart 36.3
24.gün 11 mart 36.3
25.gün 12 mart 36.1
26.gün 13 mart 36.3
27.gün 14 mart 36.2
28.gün 15 mart 36.2
29.gün 16 mart 36.3
30.gün 17 mart 36.3
ne dersinn çok mu düşük

kizlar günaydin,

dün atesim 36,8

bugün atesim 36,9

ovu-test ise 12 mart ta pozitif gösterdi...

sizce bu ne olabilir???

haklısın canım biz ilk evlendiğimiz zaman 4 sene falan yapmayalım diyorduk borçlarımız vardı ev falan aldık sonra ben doktor agidiyorum pkolu oldugumu ögrenıyorum vee o gündür korunmuyoruz bundada vardır bir hayır eger gitmeseydım daha yenı ögrenmiş olcak bu zamanlar buda kötü olacak çünkü benim eşimdede sorun cıktı amelıyta oldu 1,5yıl oluyor varıkosel en azındasn tedavıye başladık neyin ne oldugunuda biliyoruz :)

haklısın canım bugun doktora gitcem zaten sagol canım benım güel dileklerin içinnn ateşim bugun düştü
dünkü kadar kasıklarım agrımıyor batma var ama hafıf

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlar iyi hafta sonları bugun ateşim düştü benım eger yarın yükselirse ve 2gün daha yüksek devam ederse bugun yumurtlamısmı oluyorum beeen ve bugun çalışlmalara başlasammı acaba

günaydın kızlar iyi hafta sonları bugun ateşim düştü benım eger yarın yükselirse ve 2gün daha yüksek devam ederse bugun yumurtlamısmı oluyorum beeen ve bugun çalışlmalara başlasammı acaba

ortlamanın üzerinde seyretmesi lazım ..illa yarın yükselecek diye bişe yok 3 gün daha bu ısısda devam edip 3 gün sonrada yükselebilir...

çok sağol canım şimdi çarşıya çıkıcaktım hemen derece alayım ki ilk adetimle başlayayım ölçmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…