soğan kürü sürekli yapılmamalı. rahim duvar incelmesi yapıyormuş. o kadar sık yapmayın. benim fikrim 1 kez doğru ve düzgün yapmak yeterli
ya bu tablo nasıl hazırlanırrr yapamadımmm
soğan kürü sürekli yapılmamalı. rahim duvar incelmesi yapıyormuş. o kadar sık yapmayın. benim fikrim 1 kez doğru ve düzgün yapmak yeterli
olimbera bu ay ilaçsız iğnesiz geçecek bi ay herhangi bişey düşünmüyorum gelecek ay yumurtalarıma baktırmaya gittiğimde daha çoğaldığını öğrenirsem inşallah olmaz ama olursada ozman bi kür yaparım tüp bebek öncesi...umarım cnm en kısa zamanla sağlıklı evlatlar dünyaya getirirz
Kizlarrrr selam
benim sabah derecem popodan 36,8 di ve gün boyu bir kere 37,9 ölctüm:26:
ovu test pazartesi aksami pozitif göstermisti
bu ay ilaçsız iğnesiz geçecek bi ay herhangi bişey düşünmüyorum gelecek ay yumurtalarıma baktırmaya gittiğimde daha çoğaldığını öğrenirsem inşallah olmaz ama olursada ozman bi kür yaparım tüp bebek öncesi...umarım cnm en kısa zamanla sağlıklı evlatlar dünyaya getirirz
Arkadaslar sizinle ates grafigimi paylasmak istiyorum:
Eki Görüntüle 369723
Ovulasyon testi 13. ve 14.gun pozitif gostermisti. fertility friend de 14. gunu isaretledi. Ama atesim cok yukselmedi bu ay. 3 dpo'da 36.3. Gecen ay 36.8'lere yukselmisti. Hos gecen hamilelikle sonuclanmadi ama sanki biraz daha yukselmesi daha iyi olurdu gibime geliyor. Siz ne dersiniz?
sen ovulasyon testine guven canim bence
zaten daha kesik cizgi oldugu icin oyle diyor ihtimal oldugu icin
ama bence yumurtan 13.gun catlamis
cizgi netlesince kalkar ama yarinki ateisni bekliyor sanirim netlesmek icin
Cok saol canim yorumun icin. 11. gune yumurta beyazi akinti girdigim icin kesik cizgi cekiyor. Ates ile akinti celisiyor diyor. Onu silince 14. gune net cizgi ciziyor. Aslinda 13 yada 14 fark etmiyor cunku cok sukur ikisini de degerlendirdik. Benim asil merak ettigim 36.3 dusuk mu?
Kizlar ben kactim. kocis gelecek daha yemek yapmadimGorusmek uzere!
maasallah canim 4 yila bize ulasiriz insallaheskiler hep korunmayin ne zaman olursa olur der ya demek bundan oyle diyorlarmis. hemen olmuor. daha gec kalmamisiniz iyiki ama oyle dusun.
keşke kafana göre kullanamsaydın canım klomenı çünkü klomenın de bır kullanma sınırı var
neyse önemli olan kontrole gitmen ve bu ara git sonra tekrar çağırır muhtemleen
çocuk hemen olacak sanıyoruz başta zetn sorun bu
gerçi ben bilinçliydim zorlayacağı konusunda ama biraz bekleyelım dedi yine de
ayrıca 2 yıl olmadı daha benımmm4 ayım var
görüşmek üzere canım yarın da koy ateşini de bakalım
günaydın kızlar iyi hafta sonları bugun ateşim düştü benım eger yarın yükselirse ve 2gün daha yüksek devam ederse bugun yumurtlamısmı oluyorum beeen ve bugun çalışlmalara başlasammı acaba
ortlamanın üzerinde seyretmesi lazım ..illa yarın yükselecek diye bişe yok 3 gün daha bu ısısda devam edip 3 gün sonrada yükselebilir...
canim daha dun bununla ilgili bir yazi okudum. bunu bir adi var. Mittelschmerz. Kadinlarin %20sinde yumurtlama oncesi veya sonrasi hissedilen adet benzeri belirtiler. tam olarak o an yumurtluyorum demek dogru degil. hissetigin seyler yumurtlamak uzere oldugunu veya yumurtladigini ifade edebilir. ben de hissederim. ovulasyon kiti kullanirken fark ettim ki 3-4 gun oncesini hissediyorum. ondan sonra oldu yumurtlamam ve ates artisim. ama yumurtlamanin kendisini hissetmedim. sonrasinda da cok hafif mide bulantim oldu. adetin ilk gunu de cok hafif olur. atesin se eger dogru olcersen yanilma payi yok. hangi yum yumurtlaman oldugunu atesten daha iyi hic bir yontem gosteremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?