Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Efesude nasılsın cnm iyimisin görüşmeyeli?

Ronyacimmmmmm
cok sevindim
kizina kavusuyorsun
Hayirli bir dogum diliyorum senin icin
Bebisini Allah anali babali buyutsun.

Merhaba kizlar

ben geldimmmm
alerjilerim devam ediyor cok kotu bir ay geciriyorum hadi hayirlisi

annem basimin etini yedi kullan kullan alerji hapini diye, ictim 3.yu ve kendimi iyi hissediyorum kasinmam azaldi.
birsey olmaz birsey olmaz daha adet gunun bile gelmedi dedi
bugun de demesin mi 'olmuyor olmuyor sansina bu ay olur, pisman olurum kullan dedigime diyor'
bu sefer ben senin basinin etini yerim dedim..
nedense hic umut yok inanilmaz degisik bir ay gogus agrisi sifir. siskinligi sifir..
ates diplerde
catladigimdan bile emin degilim bir garip bu ay

canımm sen kaçıncı günüdesin?
Olacağı varsa önünde hiçbir şey duramaz takma fazla kafana

Efesude nasılsın cnm iyimisin görüşmeyeli?

slm canım iyiym çok şükür sorduğun için teşekkürler,bende regilden beri ateş ölçmüyorum daha sanırım ayın 20-21 mart ovulasyon olcak inşAllah, testlerden biliyrm her ay 18.-19.gün pozitif oluyo sadece o günler test yapcam bide belki çatladığını bilmek için ateş ölçcem yarından itibaren böyle işte .bende pek bişey yok artık Allaha havale ettim Rabbim en iyisini bilir
.benden böyle sen nasılsın canım çiçeği burnunda hamilemiz:)Allahım sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip eder inşAllah aminnnasıl heyecan durumları tahminim aileler hazırlık için bişeylere başlamışlardır bilebana da dua et canım :)çok öptüm canım

canımm sen kaçıncı günüdesin?
Olacağı varsa önünde hiçbir şey duramaz takma fazla kafana

20.gunumdeyim canim..
hani gec olacak diyim ama daha once hic olmadi..
zaten isin garibi 9.gunumden beri surekli yumurtlama akintilarim var kimi zaman cok yogun sulu, kimi zaten yumurta aki kivanimda, kimi zaman yapiskan, bugun tekrar sulu... anlamadim gitti..
en garibi de goguste neden siskinlik olmadi hemen siser agridan sizlanirdim ama hamile oldugum ay da hic ayri olmamisti ve bata kadar yumusacikti sonra basladi..
diyorum bir yandan olabilir mi ayni durum sozkonusu, ama imkansiz! ates o kadar dusuk ki...
hayirlisi olsun ama beklentim sifir benim bu ay

insallah sizlerden guzel haberler aliriz canim
snein de umarim ruyan cikar ve hamilesindir

canım biliyoruz ki vücut farklı tepkiler verebilir
ama olmazsa da rahat ol çünkü sen hamile kalabiliyorsun
sadece bana kalırsa biraz fazla telaş yapıyorsun( hepimiz gibi)
bu ay da böyle olsun bırak

rüyaya gelince ben değil eşim görmüş canım
umarım çıkar

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
dualarına canı gönülden AMİİİİİNNNN diyorum bende

canım valla benle çok uğraştın ama ben bu dediğini yapamadım bi türlü setup a basınca adres çıkmadı bende direkt sayfanın linkini kopyala yapıştır yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…