günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum c.tesi doktora gittim adetimin 13,günüydü ama yumurtlama hala olmamıstı kızlar neden yumurtlayamıyorum anlamıs değilim ateş tablomu paylaşıyorum sizlere fırsat buldukça geçmişe bakacam
2gündürde ovulasyon tetsi yapıyorum ilk çizgipembe gibi 2.çizgi çok koyu çıkıyorr yumurtlama olması için 2de koyu olması lazım dimi bide ovulasyon testlerınde kritikler varmı yanı hergün aynı saatte falan olması ve su içilmeden yapılması gibi
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bazen geç yumurtlama olabiliyor belki seninde öyledir
ovülasyon testleriyle ilgili bilgim yok malesef
Ovülasyon testinde yumurtlama gününde her 2 çizginin de aynı koyulukta olması veya test çizgisinin kontrol çizgisinden daha koyu olması gerekiyor. Bazı testler sabah ilk idrarla bazıları ise akşamüstü en az 4 saat idrara çıkılmamış ve su içilmemiş şekilde yapın diyor. Prospektüsü varsa oradan bakabilirsin. Genelde önerilen aynı saatlerde yapman.
evet canım şimdilik güzel ama önemli olan sonunun güzel olmasıCANIM ATEŞİN ÇOK GÜZELMİŞ MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN
İYİ Kİ BİR ATEŞ ÖLÇÜYORUM YAAAA
BEN ÖLÇMEYE BAŞLADIM ATEŞİM SAPITTI
NOLUYOR BÖYLE
ANLAYAN VARSA BANADA ANLATSIN
DAHA KİMSEDE GÖRMEDİM BENİM GİBİ BİR TABLO,İLGİNCİM BEN GALİBA
3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm canım iyiym çok şükür sorduğun için teşekkürler,bende regilden beri ateş ölçmüyorum daha sanırım ayın 20-21 mart ovulasyon olcak inşAllah, testlerden biliyrm her ay 18.-19.gün pozitif oluyo sadece o günler test yapcam bide belki çatladığını bilmek için ateş ölçcem yarından itibaren böyle işte .bende pek bişey yok artık Allaha havale ettim Rabbim en iyisini bilir
.benden böyle sen nasılsın canım çiçeği burnunda hamilemiz:)Allahım sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip eder inşAllah aminnnasıl heyecan durumları tahminim aileler hazırlık için bişeylere başlamışlardır bile bana da dua et canım :)çok öptüm canım
cevap için teşekkürler canımmm bunları dikkate alırım cok sagol ilk devam bu ay kullanıyorum ben bakalım nolcak poluyum naısl olcak cok merak ediyorum wondf marka almıstım çok öncede yenı kullanmak nasiıp oldu bana önerebıleceğin bir marka varmı peki
Eskiden internetten alakasız bir marka almıştım çok ucuza onu kullandığım aylar boyunca hiç ovülasyonumu yakalayamamıştım, halbuki bende pko falan yok o yüzden düzgün yumurtlamam vardı, yani diyeceğim çok çok ucuz olanlara yönelme. Arkadaşım bana ClearBlue ovülasyon monitörünü vermişti kızı doğunca, süper bir alet, yanında da onun özel çubuklarını vermişti ama çubuklar bitince yenisini almadım çünkü çok pahalı, test çok iyi çok güzel de o kadar paraya değmez yani. En son Laboquick aldım yine internetten o iyi gibi, fiyatı da makuldu.
ya kızlar tabloma bakarmısınız . bu kadar erken dönemde böyle yüksek olması ve sabitlenmesi normalmi sizce. ben okadar hamilelerin tablosuna bile baktıktım böyle erkenden yüksek ateşle sabitleneni görmedim. benim kafam iyice karıştı :44: 3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu tablo bnm olsaydı kendimi hamiş ilan ederdimmm
tablon gayet güzel gidiyor cnm anormal bi durum yok..tabiki önemli olan son günler ama başlangıç olarak çok güzel...
cevap için teşekkürler canım ben o zmana gün aşırı devam edeyim :)))
evet canım şimdilik güzel ama önemli olan sonunun güzel olması
1 haftam kaldı ama adet sancııs başladı sankii
sonuda güzel olur canım inşallah,ne demişler iyi düşün iyi olsun
senin de yumurtan geç çatlayacak sanırım
geç olsun da güç olmasın
düzensiz mi adetlerin senin benımki gibi
canım benimmmmmmmmmmm
hakkını ödeyebilir miyim
Allahım tez zamanda güldürsün yüzünüüü
ya kızlar tabloma bakarmısınız . bu kadar erken dönemde böyle yüksek olması ve sabitlenmesi normalmi sizce. ben okadar hamilelerin tablosuna bile baktıktım böyle erkenden yüksek ateşle sabitleneni görmedim. benim kafam iyice karıştı :44: 3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com
valla canım bir insanın yumurtası geç çatlıyorsa hep geçmi çatlar??bunu çok merak ettim yoksa değişiyormu???
ben soğan suyu içtiğim için yumurtanın erken çatlamasını bekledim aslında ama daha bu ateş olayınıda çözemedim,ya başkalarının ateşlerine bakınca anlıyorum kendiminkini anlamıyorum yaa(
benim adetlerimde düzensiz canım malesef o yüzden zor oluyor işte kestirebilmesi
bir kere yumurta takibi yapmıştık o zamanda geç çatlamıştı 27sinde falan gene öylemi olur ki??
merhaba
bende pko var bu yüzden yumurtalarım geç çatlıyor. yumurtan geç çatladığı için sende de pko olabilir mi acaba? doktora gitttiysen o da soylemiştir mutlaka. yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olursun. adet döngüleri gözden geçirip ilk gününden 14 gün geriye gidince yumurtanın çatladığı günü bulabilirsin. bu şekilde ortalama olarak kaçıncı gün çatladığı hakkında fikir sahibi olursun. umarım yardımcı olmuşumdur
İYİ Kİ BİR ATEŞ ÖLÇÜYORUM YAAAA
BEN ÖLÇMEYE BAŞLADIM ATEŞİM SAPITTI
NOLUYOR BÖYLE
ANLAYAN VARSA BANADA ANLATSIN
DAHA KİMSEDE GÖRMEDİM BENİM GİBİ BİR TABLO,İLGİNCİM BEN GALİBA
3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım yardımcı oldun tabiki saolasın,ben doktora gittim pko var demedi,daha doğrusu hiçbirşey demedi,aklımdaydı hatta pko varmıdır diye sormak unutmuşum,olsaydı söylerdi değilmi hatta tedavi falan verirdi değilmi?oysa gittiğim doktor çok iyi doktorlardan birisiydi...adetlerim düzensiz bu ay 1inde olduysam bi dahaki ay ya öne geliyo ya geçiyo her ay farklı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?