Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canım hepsi yapıldı bu söylediklerinin
AMİİİİNNN canım benim ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda

sağol canım iyi dileklerin beni çok mutlu etti ayy ne bileyim canım yaa tablo ümitlendiryo evet bende ondan korkuyorum zaten. ya bu kadar ümitten sonra sırtımdan vurursa diye. tabloya kulplar takmaya çalışıyorum galiba. evet canım senin tablona baktım gerçekten çok enterasan. sanırım geç yumurtluyorsun

selam kızlar bu topiği gördüm en iyi siz bilirsiniz dedim bende bugün derece aldım ateşimi ölçmeye başlayacağım ama ne zaman ölçülür bilmiyorum yanılmıyorsam burda okumuştum sabah yataktan çıkmadan ölçülür diye dil altından doğrumu acaba

kızlar ya ben napcama karar veremedım bana bir akıl veın nolur geçen ay kloemne kullandım günde 1tane 7gün yumurtlama olmadı buay günde 2 kullandım 5 gün adetimin 13,günü gittim doktora yumurtlama olmamıs yine adetimi bekleyip yumurtlama günümü öylemi hesaplasan ,21günü progestan testimi yaptırsam yoksa hemen iğbneli yumurta büyütüp aşılamamı yaptırsam bu arada pkoluyum ben

sende haklısın canım kulp aramak sonra hayal kırıklığına uğramaktan iyidir,sonra daha kötü oluyor ama inşallah ateşin artark dvam eder bize güzel haberler verirsin canım
banada şeytan diyor bırak ateş ölçmeyi falan nolursa olsun:)bu ne yaaa bu ne zor işmiş böyle

evet canım doğru biliyorsun en ideal saatte sabah 7:30 muş
inşallah bu ateş ölçmek sana şans getirir canım,bende bu ay başladım inşallah bizde bu topik sayesinde hamiş kategorisine gireriz....
her ne kadar benim tablom bişeye benzemesede umut dünyası işte

canım bu adetin 21. günü progesteron testiyle neye bakılıyor??

ah baharım ahh ik kez böyle bir tablom oluyorben de yalvarıyorum Allah'a sonu bebek olsun diye
ama daha 1 hafta sabretmek lazım

ya arkadaşlar yumurtanın çatlama zamanı her ay değişirmi yoksa hep aynı zamandamı çatlar??
canım her ay düzenli yumurtlayan bir insanda dahi değişebilir yumurtlama
ama sen ne kadar döngüde adet oluyorsun
hep uzun mu sürüyor
yani 35 in üzerinde sürüyorsa bir yerde sorun var demektir?

canım tablon evet çok güzel
telaş etme ama daha yorum yapmak için de çok erken
sadece yumurtan güzelce çatlamış diyebiliriz
umarın sonunda bebek de gelir

canım klomenle kaçıncı ayın
klomenblerden sonra iğne tedavisinie geçelir onda da olmazsa aşılama diye biliyorum ben

canım sabah yataktan kalkamadan ayağın yere değmeden
özellikle 6-8 arası ölçüyorsun ateşini
en az da bölünmemiş 3 saatlik uykuyla
adetin ilk günü başlarsan daha iyi olur

Kızlar çok kısa bi anlatırmısınız bana bu tabloda ki o iki kırmızı çizginin olduğu gün ne demek ondan sonra ki 1. 2. 3. Gün diye devam eden günler ne demek iki cümle ile yazabilirseniz size zahmet ilk defa tabloyu gördüm de :))

canım her ay düzenli yumurtlayan bir insanda dahi değişebilir yumurtlama
ama sen ne kadar döngüde adet oluyorsun
hep uzun mu sürüyor
yani 35 in üzerinde sürüyorsa bir yerde sorun var demektir?

yok canım bazen 21 gündede regl oluyorum o yüzden döngümü hesaplıyamıyorum ya zaten,allah sonumu hayır etsin ne diyim,bu ayda demekki bu tabloyla sonum hüsran gözüküyor,eğer yumurtam çatlamış olsa bile zaten ateşim çok düşük bu ateşle bişey olmaz

canım sabah yataktan kalkamadan ayağın yere değmeden
özellikle 6-8 arası ölçüyorsun ateşini
en az da bölünmemiş 3 saatlik uykuyla
adetin ilk günü başlarsan daha iyi olur

canım çok sağol mesajın için 5 de namaza kalkıyorum o zaman olmaz dimi canım. Ama 5 de kalkıncada 6.30 da işe gitmek için tekrar kalkıyorum ((( ben nasıl ölçücem ateşimi şimdi tühhh gördün mü napsak

canım klomenle kaçıncı ayın
klomenblerden sonra iğne tedavisinie geçelir onda da olmazsa aşılama diye biliyorum ben

bu 2ayın canım ben zaten aşılama için gittim hastaneye yumurtlama olmadıgı için aşılammada olmuyorr bakalım doktorum ne diycek bana zayıfla diyorr 65 den 61 düşitüm ama takkıldım kaldım 61de bu ay bakalım neler olcak adeti bekliycem inş.adet olmamda bebiş gelri hem işten izin almam cok zor oluyor bide onun stresını yaşıyorum ben yaaa

yumurtlama olup olmadıgına canım bende ilk defa yaptırcam belli bi deger var o degerin üstündeyse testin o ay yumurtlama olmus oluyorr

teşekkür ederim canım bendemi yaptırsam acaba ayın 21inde bu testi yaa ateşim kendini şaştı:18:

canım kırmızı çizgi yuumurtlamının olduğu günü gösteriyor
rakamlar ise yumurtlamadan sonraki günleri sayıyor

canım senin bence (oldun mu bimiyorum ama ) jinekolojik muayene olman
ve hormon tahlillerini yapılması lazım

canım her sabah aynı saatte namaza kalkıyorsan ölç ,ama uykun bölünmemiş olsun
aynı saatte oldu mu sorun yok
mümküse 8den sonra olmamalı çünkü normalden yüksek çıkıyor

[/FONT][/B] canım 2. ay daha hemen ne aşılaması
ben de klomenı 3ay günde 1tane kullandım benım yumurta oldu ama istenıldığı kadar büyümüdei
hemen aşılamaya geçilmez bence
tabi isteğe bağlı olursa onu bilemem

teşekkür ederim canım bendemi yaptırsam acaba ayın 21inde bu testi yaa ateşim kendini şaştı:18:

benm pkoluyum canım klomle yumurtlama olmuyor gecen ay adetımın 15.gününe kadar gittim doktora sonra bırktık yumurtlama yok diye buay 13 gittim yine yok belkide geç yumurtluyorumdur diye bi bakacam bakalım degerım ne sende dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…