- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
hepberaber bence diğer günler eksik olduğu için o güne çizgini çekiyor 19 mm yumurta çatlamk için gayet ideal bi boyut bu ay çok güzel gidiyor umarım sonu bebekle sonuçlanır..
ohh çok güzel olmuş, şöyle bişeyde yapabilirsin,
23. güne yine 24. gündeki aynı ateşi yada bir düşüğünü gir o zmn o çizgiyi kendisi çekebilir
ben bi ay öyle yapmıştım olmuştu :))
vallaa kadın olmak gerçekten çokkk zor sanada geçmiş olsun tatlım inş tekrarlanmaz bi daha
inşş 1 hafta sonra güzel güzel haberler alırsın bizide şenlendirirsin
inşallah olicim
Derya da öyle dedi (YOKH) zaten kendi çizgimi çektim
iyi cnm senden pozitif elektrikler geliyor maşallah
vajinal muayne genç kızken derdim ben kesinlikle gitmem çok ileri bi hastalık olmadığı sürece heledeee erkek doktoraaaa kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeee derken bu hallere düştüm
canım benim benimde eşim varikoselden ameliyat oldu ileri hareketi sıfırdı şimdi yavaş ileri hareketi %50 oldu ama morfolojisi %80 den %20 ye düştü ama oda sigaraya başladığı için sayısıda 2,7 milyon şimdi bitkisel şeyleri deniyoruz eşime inş. Sonuç alırız ben daha yeni muayene olmaya başladım inş. Bende bişey çıkmaz bu piko denen kistler hormon tahlilinde mi çıkıyor yokda ultrasyonda gözükür mü ?
canım ben de kabaca hesap yaptım 21.günde 19mm ise günde 0.9 mm büyümüş (düz mantıkbence 22 gün fln bile çatlamış olabilir 1-2mm büyüyor çünkü günde ...
diğer tablonla karşılaştırınca bu süper görünüyor ...güzle haberlere ihtiyaç var helede bi pkolu olarak senden gelecek bi haber umut olur banada
canım tablonun altına doğru in TUNNİNG/OVER diye bir bölüm var solda tıklacNIM çizgini kendin nasıl cekiyorsun
ayyy cnm sorma ıkına sıkına pozitif etmeye çalışıyorum kendimi
iç dünyamı sorarsan karmakarışıksen nasılsın tatlımmm?
Buna şükürrr tabii rabbim bugünlerimizi aratmasın kızlarrr
sorma canım bende hep tırsardım heleki erkek doktormu aman aman aslaaaaa derdim
ilk açışım bayan doktordu verdikleri çarşafı öyle bi dolamışımki belime
kadın uğraştı uğraştı açamadı yav amma paketlemişsin kendini bu ne demişti
şimdide bu ikinci olcak erkek dr bakacak valla ölüp diriliyorum ama ne edeyim
ohh çok güzel olmuş, şöyle bişeyde yapabilirsin,
23. güne yine 24. gündeki aynı ateşi yada bir düşüğünü gir o zmn o çizgiyi kendisi çekebilir
ben bi ay öyle yapmıştım olmuştu :))
vallaa kadın olmak gerçekten çokkk zor sanada geçmiş olsun tatlım inş tekrarlanmaz bi daha
inşş 1 hafta sonra güzel güzel haberler alırsın bizide şenlendirirsin
güldürüdün beni olibende sarıla sarıla bi kalıyorum bi de adetli gidince dahada beter ama napalımmm yinede eksik etmesin başımızdan bende hastaneye gitmiştim erkek asistan vardı bayan doktora dedim bu gitsin neyse doktor onu çıkardı hsg ye yolladı amanın ne göreyim o asistan yapacak hsgyii al sana dedim gördünmü gününü
bende sarıla sarıla bi kalıyorum bi de adetli gidince dahada beter ama napalımmm yinede eksik etmesin başımızdan bende hastaneye gitmiştim erkek asistan vardı bayan doktora dedim bu gitsin neyse doktor onu çıkardı hsg ye yolladı amanın ne göreyim o asistan yapacak hsgyii al sana dedim gördünmü gününü
denedim ama yapmadı ff
zaten benim çizgim daha güzel)
ooo sizin hareketli iyimiş maşallah canım naptınızda böyle oldu biz keçiboynuzuna başlayacaz canım benım inş.sende bişey cıkmaz hem tahlıllerde bellı oluyor hemde muaynede inci gibi böyle dizili kistler oluyor canım varsa eger mutlaka doktor söyler canım inş.bir sorun yoktur eşin neler kullandı canım sayınız süper valla
inşşallh deryalar bigün göbüşten kalp pıtpıtları duymaya gideriz artık sadece doğum için açılırız...
ben tüpe gidicem bi kç aya umarım son muaynelerim olur ....
yok canım 27 milyon değil haa 2,7 milyon çok düşük aslında
aynen canım keçi boynuzu kürü başladık yanında güvendiğimiz bir aktardan macun aldık yanında arısütü+bal+polen karışımı içiriyorum onun yanında çörekotuyağıyla bal karışımı onun yanında fıstık+fındık+ceviz 1 avuç kadar birde bugün proseed plus a başlıyoruz ondan çok umutluyum allahın izni ile inş. Bunlarla sayımız yükselir ama biz bunlara başlayalı 20 gün oldu henüz ve bu değerler bunlara başlamadan önceki değerlerimiz 3 ay sonra tekrar tahlil yaptıracağız.
Arasıra eşim isyan ediyo ama bende isyanı bastırıyorum napıyım :))))
ben muayene oldum şimdi ilk adetimlede hormon tahlillerimi olucam muayenede temiz dedi doktor.
bide varya bu ay ateş mateş ölmiycem fırlattım dereceyi de bi kenara
çatladımmı patladımmı halvet edelim diye adamın canını da yemicem, akışına bırakalım bakalım öyle nasıl olcak
bakalım dr ne dicek ztn belkide korunun dicek, artık herneyse
cahil cahil yaşıcam yaaa yaşasın cehalet çok bildikte nolduu valla başa bela.
kesinlikle yaşasın maviiihahahaha
yaaaaa kapıdan kaçarken bacadan yakalanıyoruz iyimi
valla çok sinir bozucu ama dediğin gibi eksikliklerini göstermesin allah
aydınlanıyoruz sayelerinde :)
inşş hep güzel haberlerle çıkarız o odalardannnnnnn
bigünde heeeey doktor beeeyartık bende gebişim diye girmek nasip olurrr kapılarından
aminnnnnnnn
aaa uyuz niye yapmadıki neyse boşver seninki daha güzel bencede
kırmızı rengini dünyada hiçbirrrrr nesne yada başka şeyde görmeye tahammülüm yok zati artık
yaşasın mavii umuduun huzurun rengi :)))
ne güzel bir dilek buuinşşallh deryalar bigün göbüşten kalp pıtpıtları duymaya gideriz artık sadece doğum için açılırız...
ben tüpe gidicem bi kç aya umarım son muaynelerim olur ....
canım ben 20 aylık evliyim ve 11.ayımız bu pko var bende sorun benım yaniiiCanım siz nekadar zamandır istiyorsunuz sorun ne? özel değilse tabi böle pat diye sordum ama :)))
bide varya bu ay ateş mateş ölmiycem fırlattım dereceyi de bi kenara
çatladımmı patladımmı halvet edelim diye adamın canını da yemicem, akışına bırakalım bakalım öyle nasıl olcak
bakalım dr ne dicek ztn belkide korunun dicek, artık herneyse
cahil cahil yaşıcam yaaa yaşasın cehalet çok bildikte nolduu valla başa bela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?