- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
kızlar size bişi sorcam yumurta catladıktan sonra ilişki devam edicekmi
yani atıyorum dün yumurta catladıoysa daha kac gün devam edilcek ilişkiye
eveettt kasığımdan rahmime doğru ince ince sızı giriyor ve
bu demek ki adet yakındır
en güzelini yapmışsın koca bi ay stres olmaktansa son 1 hafta yine daha iyidir :)
umut oldu sanaa işte nerden nereye inş bunda bir hayır vardır canım.
benim korkum geçen ayki kimyasaldan sonra yine böyle demiştim ölçmicem ulen demiştim
snra dedilerki kimyasaldan snra yumurtalma şaşabilir fln ona merakımdan ölçtüm
hiçte şaşmadı aynı gün yumurtladım ama ne oldu gene kimyasal hep isteğim şurda bi tablom olsundu yani
tek derdim o :))))) yoksa ben ateşe kalmadan da kendim anlıyorum çatladım mı hamilemiyim neyim
alışkanlık işte vallaaa bu sefer hakim olcam kendime inş :2:
ama bat günümde dayanamam ölçerim baştan söliyim
hemen karar verme dur bakalim
adet sancisi hamilelikte de oluyr
Herkese iyi haftalar. Bu ay hep saçma sapan saatlerde uyandım, telefona kalktım ölçemedim...sonunda garip bir tablo oldu, neyse ki ovülasyon testi yapmışım da yumurtlama günümü oradan takip edebildim.
9 ay sen ne durumdasın, paralel gidiyor olması lazım bizim sürecin.
3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim selam! evet aynen seninki gibi benim yumurtam da 14. gun catladi.
Eki Görüntüle 371375
ben hep ayni saatte kalkmama ragmen garip bir grafik cikti :) yumurtlamadan sonra 2-3 gun yumurtalik agrisi oldu. atesimiz de su an ayni 36.4. Ama senin genel olarak benden yuksek. herhalde onumuzdeki hafta biraz daha yukselir.kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ben :) gecen ay hissediyordum olmadi. belki boylesi daha iyidir. sen nasil hissediyorsun?
internetten icerigini okudum
her turlu alerji icin uygun diyordu
ilk defa boyle brisye basima geliyor anlamadim
bir anda kolum kasiniyor bakiyorum kabarciklar var
sonra bacagim orda cikiyor
her yerim kucuk kucuk kabarcik oldu
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum c.tesi doktora gittim adetimin 13,günüydü ama yumurtlama hala olmamıstı kızlar neden yumurtlayamıyorum anlamıs değilim ateş tablomu paylaşıyorum sizlere fırsat buldukça geçmişe bakacam
2gündürde ovulasyon tetsi yapıyorum ilk çizgipembe gibi 2.çizgi çok koyu çıkıyorr yumurtlama olması için 2de koyu olması lazım dimi bide ovulasyon testlerınde kritikler varmı yanı hergün aynı saatte falan olması ve su içilmeden yapılması gibi
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim selam! evet aynen seninki gibi benim yumurtam da 14. gun catladi.
Eki Görüntüle 371375
ben hep ayni saatte kalkmama ragmen garip bir grafik cikti :) yumurtlamadan sonra 2-3 gun yumurtalik agrisi oldu. atesimiz de su an ayni 36.4. Ama senin genel olarak benden yuksek. herhalde onumuzdeki hafta biraz daha yukselir.kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ben :) gecen ay hissediyordum olmadi. belki boylesi daha iyidir. sen nasil hissediyorsun?
canim gecmis olsun. degisik bir sey mi yedin acaba?
Valla ben daha birsey hissetmiyorum zaten dedigin gibi hissedince de hep bosa cıktı zaten, o yuzden boylesi kesinlikle daha iyi. Benim de yumurtalık ağrım oldu sağda, son aylarda hep oluyor. 10 gunumuz var. Bakalım...
Ölç cnm ateşini o kadrda değil ben hergün düzensizde olsa ölçüyordum ama pek tınlamadan.....
Eskiden internetten alakasız bir marka almıştım çok ucuza.....
ya kızlar tabloma bakarmısınız . bu kadar erken dönemde böyle yüksek olması ve sabitlenmesi normalmi sizce. ben okadar hamilelerin tablosuna bile baktıktım böyle erkenden yüksek ateşle sabitleneni görmedim. benim kafam iyice karıştı :44: 3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlar naberrr,
hepberaber canım adaşız galiba deryoş diyolar sana dikkatimi çekti :)
ne durumdasın cnm ateş nasıl inş bebiş gelsin bu ay
eveettt kasığımdan rahmime doğru ince ince sızı giriyor ve
bu demek ki adet yakındır
9ay hoşgeldin
tablona benden kocaman bir
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfea
9ay canım benım tablom bu
ben çizgiyi kendim çektim
ama ff çizgi çekmeseydim ileirki günlere değer girince 29 ya da 30 .güne çekiyor
sence bu normalmı
21. günde 19mm yumurta vardı:26:
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim anlamiyorum ki
her zzamanki seyler diyebilirim
sadece misir ekmegi yapmistim gecenlerde, misir unu da pek yedigim bir sey degil ama yine de balik kizartirken falan kullanirim daha once alerjim yoktu acikcasi...
3.gun bugun ve gecer sandim ama bacaklarimda her yerde cikiyor artiyor
yarin doktora gidicem doktora gitmeden imkansiz sanirim, korkuyorum cok
alla alla insallah ciddi bir seyin cikmaz. kurdesen mi dokuyorsun acaba stresten falan? doktordan gelince bizi de bilgilendir merak ederiz.
Valla ben daha birsey hissetmiyorum zaten dedigin gibi hissedince de hep bosa cıktı zaten, o yuzden boylesi kesinlikle daha iyi. Benim de yumurtalık ağrım oldu sağda, son aylarda hep oluyor. 10 gunumuz var. Bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?