Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eveettt kasığımdan rahmime doğru ince ince sızı giriyor ve
bu demek ki adet yakındır

kızlar size bişi sorcam yumurta catladıktan sonra ilişki devam edicekmi

yani atıyorum dün yumurta catladıoysa daha kac gün devam edilcek ilişkiye

kızlar size bişi sorcam yumurta catladıktan sonra ilişki devam edicekmi

yani atıyorum dün yumurta catladıoysa daha kac gün devam edilcek ilişkiye

canım en azından yumurtanın çatladığı günün ertesi kesin olsun

sonra da 2güne bir devam edilmeli bence
çünkü 2.bir yumurta olabilir

canim hayirli olsun
umarim bu ay saglikla gelir bebisin
ve guzel haberlerinle seviniriz canim
ates olcmedim ben ama yumurtladim mi yumurtlamadim mi telasina dustum olcmedigime pisman oldum:)))

canim selam! evet aynen seninki gibi benim yumurtam da 14. gun catladi.

ben hep ayni saatte kalkmama ragmen garip bir grafik cikti :) yumurtlamadan sonra 2-3 gun yumurtalik agrisi oldu. atesimiz de su an ayni 36.4. Ama senin genel olarak benden yuksek. herhalde onumuzdeki hafta biraz daha yukselir.kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ben :) gecen ay hissediyordum olmadi. belki boylesi daha iyidir. sen nasil hissediyorsun?

9ay hoşgeldin
tablona benden kocaman bir

internetten icerigini okudum
her turlu alerji icin uygun diyordu
ilk defa boyle brisye basima geliyor anlamadim
bir anda kolum kasiniyor bakiyorum kabarciklar var
sonra bacagim orda cikiyor
her yerim kucuk kucuk kabarcik oldu

canim gecmis olsun. degisik bir sey mi yedin acaba?

ilk cizgi dedigin kontrol cizgisi mi? fotografii koyabilir misin mumkun mu?

ovulasyon testini oglen 24-26 arasi yaparsan daha iyi olur. 2 saat oncesinden sivi alimini azaltacaksin. tahmini catlama gununde gunde 2 kere yapabilirsin.

http://www.fertilityfriend.com/home/36bfea
9ay canım benım tablom bu
ben çizgiyi kendim çektim
ama ff çizgi çekmeseydim ileirki günlere değer girince 29 ya da 30 .güne çekiyor
sence bu normalmı
21. günde 19mm yumurta vardı:26:

http://www.fertilityfriend.com/home/36bfea

Son düzenleme:

Valla ben daha birsey hissetmiyorum zaten dedigin gibi hissedince de hep bosa cıktı zaten, o yuzden boylesi kesinlikle daha iyi. Benim de yumurtalık ağrım oldu sağda, son aylarda hep oluyor. 10 gunumuz var. Bakalım...

canim gecmis olsun. degisik bir sey mi yedin acaba?

canim anlamiyorum ki
her zzamanki seyler diyebilirim
sadece misir ekmegi yapmistim gecenlerde, misir unu da pek yedigim bir sey degil ama yine de balik kizartirken falan kullanirim daha once alerjim yoktu acikcasi...

3.gun bugun ve gecer sandim ama bacaklarimda her yerde cikiyor artiyor
yarin doktora gidicem doktora gitmeden imkansiz sanirim, korkuyorum cok

Valla ben daha birsey hissetmiyorum zaten dedigin gibi hissedince de hep bosa cıktı zaten, o yuzden boylesi kesinlikle daha iyi. Benim de yumurtalık ağrım oldu sağda, son aylarda hep oluyor. 10 gunumuz var. Bakalım...

o sagdaki yumurtalik agrisi bende de son 2 aydir oluyor
en basta hamilelikten sandim ama degildi
hatta bugun de vardi sanki bir sey atiyor gibi keskin agri oluyor arada.
ozellikle sagda hissediyorum hep

Ölç cnm ateşini o kadrda değil ben hergün düzensizde olsa ölçüyordum ama pek tınlamadan.....

canimm naber?? Allah sana ve bebesine daima saglik versin insallah.

Eskiden internetten alakasız bir marka almıştım çok ucuza.....

ben de laboquick kullaniyorum hakkaten cok iyi. 50 tanesini 40tl'ye aldim.

canim senin gecen ay da yuksekmis. ama maasallah guzel gidiyor.

selam kızlar naberrr,
hepberaber canım adaşız galiba deryoş diyolar sana dikkatimi çekti :)
ne durumdasın cnm ateş nasıl inş bebiş gelsin bu ay

yokh nerelerdesin?? ozlettin kendini :) seni gordugume sevindim

eveettt kasığımdan rahmime doğru ince ince sızı giriyor ve
bu demek ki adet yakındır

canim dur daha erken! ben de o yumurtlama gununden beri var daha da bir sey geldigi yok :)

Son düzenleme:
9ay hoşgeldin
tablona benden kocaman bir

canim benim cok saol. gecmis sayfalari okurken sen gelip gitmissin kacridim seni

senin tablon da cok iyi gidiyor. yukselmis atesin. ve bence sen kesinlikle dogru gune cektin cizgiyi. ff'ye bakma sen. yinede 3 gunde bir iliskiye devam et. biz cok yorulmusuz biraktik ama baslamamiz lazim. bakalim yarin da yuksek cikar insallah atesin.

alla alla insallah ciddi bir seyin cikmaz. kurdesen mi dokuyorsun acaba stresten falan? doktordan gelince bizi de bilgilendir merak ederiz.

alla alla insallah ciddi bir seyin cikmaz. kurdesen mi dokuyorsun acaba stresten falan? doktordan gelince bizi de bilgilendir merak ederiz.

internetten biraz arastirdim onu ama onun gibi degil
oyle kirmizi lekeler yok da
iste kucuk kucuk kabarciklar ve kasinti var
surekli artiyor..
yarin haber veririm ilgin icin saol canim

Kızlarr ben de dpo 5teyim batlarımız aynı.bakalım neler olacak.ben şimdiden çok heyecanlıyım.uyuyamıyorum nerdeyse sabah acaba ateşim kaç çıkacak diye meraktan.bi de ben çok yüksek ateşliyim.bundan önceki aylarda hep 37leri gördüm ama ne yazık ki sonuç hüsran oldu.gerçekten kaçla hamiş kalıcam meraktayım.o gün gelecek mi acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…