Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rahimin aşağı indiğini nasıl anlar ki bir insan:44:

ne biliyim canim ya ben anliyorum sanki
son zamanlarda cikardigim moda zaten
dusukten sonraki her ayda bildim mesela adet gelecegini
hemen vajindanin ustunde yuk tasir gibi bir his oluyor, asagiya inmis gibi anlatmasi zor

topicte biri daha demisti ben de anliyorum diye ama kimdi unuttum
aman zaten anlamk iyi degil insan kafayi bozuyor

Son düzenleme:

canım tablon çok güzel ama daha dpo8 desin yani 1 haftan daha var yorum yapmak için erken
ayy çok sağol canım yaa. her gören hamilesin diyo. bari sen yorum için erken dedin. beni umutlandırıyorlar. sonra hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçası

anammm o sigaramııı
ben içmemm sigara hatta kahve de ama bir bardak meyve suyuna hayır demem
geliyorum içelim karşılıklı
ayyy son 5 gün müüüü
hadi bakalım umarım dayanrı son 5 güne kadar

ağzıma sürmem kahveyii ne neskafe ne Türk kahvesi
ammaaa biri fal bakacak olursa Türk kahvesini canım çıka çıka içerim

kızzz sigara tabi baksana nasıl fosur fosur dumanlar çıkıyorrrrrr ohh çekeyim şöyle bi güzel
kahve sevilmezmi kızzz alemsin, ben hergün içmem lazım yoksa eksiklik hissediyorum
gel aramıza every de seviyormuş bak üçümüz kahve içer fal bakarız

mucizeler de insanlar için kuzum sen sıkma canını
gün doğmadan neler doğaaaaaaaar

çok cabuk acıkıyorum

belim karnım agrıyor arada ve arada şiddetli sancı saplanıyor rahime

halsizlik var ama psikolojıkde olabilir canm

idrar kokusu var:44:

idrar kokusu önemli kimyasal olduğumu iki ayda da
batıma bikaç gün kala kokusundan tiksinmiştim resmen
rengi koyu sarı beyaz köpükler oluyodu ağır kokuyo baya hissediliyo

ayy çok sağol canım yaa. her gören hamilesin diyo. bari sen yorum için erken dedin. beni umutlandırıyorlar. sonra hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçası
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bak bu da benım tablom
ama daha erken
sen erken yapılan yorumlarla heycana kapılma
ama inşallah tablonun sonu da güzel olur

fal bakacaksınız zorla da olsa içerim kahvee51::
ayrıca idrardaki köpük meselesini duydum ben de

inşaaallllaaah çişleriniz beyaz beyaz köpüklensin emi tez zamanda :)))))
iyice sapıttık artık bendeki duaya bakın

aslında senin tablonda güzel gidiyo. bu günkü düşüşü saymazsak. ama herkezde düşüşler olabilyo önemli olan sonu güzel olsun. işallah sonu güzel olur

evet canım bat normalde cuma idi ama leke geldi kesildi yarın kanda gebelik baktırsam mı beklesem mi :44: erken mi

evet canım bat normalde cuma idi ama leke geldi kesildi yarın kanda gebelik baktırsam mı beklesem mi :44: erken mi

batın cuma ise cuma baktır kana,
en azından hatta şöyle yap cuma sabah ilk idrarla bak yine teste zaten koyulaşır muhtemelen.
sonrada hemen kana gidersin, cumartesi git dicem ama sabredemezsn biliyorum fazla kasmaya gerek yok
allahın izniyle bebeğin seninledir inş :)
bekle dememins ebebi şu canım, değeri görünce düşük falan çıkıyo ay yükseldimi düşcekmi nolcak derken
inan daha fazla kafayı yiosun o stres hamilemiyim acaba stresinden daha beter
geç döllenme oluyo bişey oluyo sorun deil ama insanın aklına binbir türlü şey geliyo.
bnm fikrim bu ama yinede düşükte olsa öğrencem dersen yrnda gidebilirsin :)

evet cnaım sabıttı ateş :) çalışmalara son gaz devam umut her zmana var yumurtageliyorr kaşırmamak lazım :)) inş.sonuca güzel olacak benim adetlerim çok gecıkmeli olur nerdeyse 35-40 günü bulur ve söktürücüyle adet olurum bu ay ayın 8 kadar bekliyecem yumurta hesaplamadakı tablo tahmını adet tarıhımı 08,04,12 diye yazdı dayanabılırsem bekleyecem bakalım sonuc ne olcak :)

Son düzenleme:
inşaaallllaaah çişleriniz beyaz beyaz köpüklensin emi tez zamanda :)))))
iyice sapıttık artık bendeki duaya bakın
amin

aslında senin tablonda güzel gidiyo. bu günkü düşüşü saymazsak. ama herkezde düşüşler olabilyo önemli olan sonu güzel olsun. işallah sonu güzel olur

deiğin gibi düşüün devamı gelmezse hiç önemli bir düşüş değil
deiğin gibi sonu güzel olsun da

canım adetlerimiz düzensiz olduğu için o hesaplayıcılara ben pek inanamıyorum,günü gününe gelseydi o zaman inanırdım bak
can çıkmadıkça umut hep var tatlım ha gayret çalışmalara devam,aslında tablomda ilişki günlerinide işaretliyorum ama nedense gözükmüyor buraya ekleyince,bugün ateşim düştü iyice umutlandım bu topik bize uğurlu gelicek ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…