tatlım dgru dusunuyorsun batım 2 gün sonra cuma günü yani erken geldi diye üzüldüm bilemedimcanım ya burası kucuk ilçe kanı sabah alıyorlar taaa ertesi gün aksam 7 de cıkıyor bursa merkeze gonderıyorlar ve fiyatı 52 tl
umut var mı canım sizlerin yorumlarına güveniyorum
Kizlarr selam! Bugun itibariyle tablom:
Eki Görüntüle 372433
Ilk defa bugun atesim dogru durust yukseldi. dpo 7. bir sey soylemek icin cok erken biliyorum ancak kendimi hic hamile hissetmedigimi ve hic bir belirtimin olmadigini soyleyebilirim. bu ay da olmazsa strese girebilirim bunu da biliyorum. bu 3. ayimizdi. doktor 3 ay olmazsa gel demisti
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
:44::44::44::44::44::44:
Eveeet üçümüz de 36.6 ya gelmişiz bakalım sonrası ne olacak
3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com
9ay strese girmek için biraz erken değil mi? Genelde doktorlar 1 yıl sonra gel diyorlar, bence seni biraz heyecanlı görüp 3 ayda gel demiş, bu sefer sen daha da fazla heyecan yapmışsın sanki :) İnan bana stres için çooook erken. Bir de asıl belirtiler embriyo rahme yerleştikten sonra yani Bhcg salgılanmaya başladıktan sonra başlıyor, bu da DPO 7-10 dan sonra olur.
canim kesinlikle umut var. bir kere sadece gebelikte yukselen hormon o silik cizgiye neden oluyor. teorik olarak sen %99 hamilesin :) ama burda da cok okuduk. bazen silik cizginin ardindan negatif test sonuclari gelebiliyor. onemli olan cizginin koyulasmasi ve bir kac gun sonra doktora gidip her sey yolunda mi diye kana baktirman.
ay cok heycanliii
hayır tatlım hiç bu kadar yükselmedi
eski tablolarımı göürüsün zaten
ama adet sancılarım var dünden beri
bilemiyorum
ama 29 da çatlamış olabilirmi ki diye düşünmüyor değilim
günaydın kızlar nasılsınız bakalım :) benım ateşim düşüşe geçti yine
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım aşılamadan sonra 2 aylık hamile olduğunumu öğrendin sen yani 2.adet gelmemişya
kızlar günaydın
nasılsınız canlarım?
ben bugünde ateşimi ölçtüm dünki gibi 36.6
kahverengi lekelenme basladı şimdi kesildi bugün keske bebiş gelse ama devam eder gibime geliyor agrım var
bu sabah laboquick cubuk hamilelik testi yaptım okla işaretli yere daldırdım cubuk tamamı kırmızlasana kadar beklettim snrra duz zemine koydum ve 5 dakika içinde varla yok arası ikinci çizgi cıktı galiba ben yanlıs yaptım testi normalde bat cuma günü
Aynen öyle oldu, bir test yaptık 13000küsur çıktı doktor dedi ki üçüz olmasın:) Sonra anladık 6. haftanın sonundaymışım meğerse (benim adet dönemlerim kısa oldugu için ve aşılamadan sonra geç döllenme oldugu tahmin ediliyor 7 hafta yerine 6 haftalık çıkmıştı.)
Tatlım silik veya değil orada bir çizgi varsa hamilesindir :))))
ay evet canımmm umutlanmak yok aysun hayır yokkkksonra hüsrana ugruyorum canım hayırlıısı artık bekliyorummm
sarı akıntım var iltihap mı var acaba bendee:44:
hayır tatlım hiç bu kadar yükselmedi
eski tablolarımı göürüsün zaten
ama adet sancılarım var dünden beri
bilemiyorum
ama 29 da çatlamış olabilirmi ki diye düşünmüyor değilim
koku yok canım ay delürdümmmcumartesini bekleyelim bakalım nasıl dayanıcaksam
sarı akıntı oluyorrrrrrrrr hamilelikte :))
benim her adet yaklaştığında olur
selam canim naber? sanmiyorum 29unda catladigini. grafiginin son haline de baktim. hala yuksek. iyi gidiyor bence.
yumurta geliyor diyorum :) az kaldi.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım :) benım ateşim düşüşe geçti yine
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım bugün 36.6 bakalım sonu da böyle olur inşallahEveeet üçümüz de 36.6 ya gelmişiz bakalım sonrası ne olacak
3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com
9ay strese girmek için biraz erken değil mi? Genelde doktorlar 1 yıl sonra gel diyorlar, bence seni biraz heyecanlı görüp 3 ayda gel demiş, bu sefer sen daha da fazla heyecan yapmışsın sanki :) İnan bana stres için çooook erken. Bir de asıl belirtiler embriyo rahme yerleştikten sonra yani Bhcg salgılanmaya başladıktan sonra başlıyor, bu da DPO 7-10 dan sonra olur.
öyle diyorsan son 5 günüm:18::18::18:selam canim naber? sanmiyorum 29unda catladigini. grafiginin son haline de baktim. hala yuksek. iyi gidiyor bence.
yumurta geliyor diyorum :) az kaldi.
ayy canım şaştım kaldım ben de şu günler bir geçse de görsem ne olacağınıcanım ateşin çok güzel. çatladığı da kesin. ama adet belirtilerim başladı deme. inşallah olmazsın ama bu ay adet olsan bile öyle ummadığın bi anda gelmeyecek adetin. yumurtlama tarihinden sonra 14 güne kadar senin adet belirtilerim başladı dediğini duymayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?