Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim kesinlikle umut var. bir kere sadece gebelikte yukselen hormon o silik cizgiye neden oluyor. teorik olarak sen %99 hamilesin :) ama burda da cok okuduk. bazen silik cizginin ardindan negatif test sonuclari gelebiliyor. onemli olan cizginin koyulasmasi ve bir kac gun sonra doktora gidip her sey yolunda mi diye kana baktirman.

ay cok heycanliii

Son düzenleme:

Eveeet üçümüz de 36.6 ya gelmişiz bakalım sonrası ne olacak
3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com

9ay strese girmek için biraz erken değil mi? Genelde doktorlar 1 yıl sonra gel diyorlar, bence seni biraz heyecanlı görüp 3 ayda gel demiş, bu sefer sen daha da fazla heyecan yapmışsın sanki :) İnan bana stres için çooook erken. Bir de asıl belirtiler embriyo rahme yerleştikten sonra yani Bhcg salgılanmaya başladıktan sonra başlıyor, bu da DPO 7-10 dan sonra olur.

eveet maasallah insalah dusmez ve hamilelikle sonuclanir hepimizinki :) ben de c.kisti var. o nedenle 3 ay dedi sanirim. neyseki gecen ay butun gebelik testlerimi bitirdim yoksa ben simdiden yapmaya baslardim :) haklisin fazla heycanliyim bekleyemiyorum

ay evet canımmm umutlanmak yok aysun hayır yokkkk sonra hüsrana ugruyorum canım hayırlıısı artık bekliyorummm

sarı akıntım var iltihap mı var acaba bendee:44:

hayır tatlım hiç bu kadar yükselmedi
eski tablolarımı göürüsün zaten
ama adet sancılarım var dünden beri
bilemiyorum
ama 29 da çatlamış olabilirmi ki diye düşünmüyor değilim

selam canim naber? sanmiyorum 29unda catladigini. grafiginin son haline de baktim. hala yuksek. iyi gidiyor bence.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım :) benım ateşim düşüşe geçti yine

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yumurta geliyor diyorum :) az kaldi.

canım aşılamadan sonra 2 aylık hamile olduğunumu öğrendin sen yani 2.adet gelmemişya

Aynen öyle oldu, bir test yaptık 13000küsur çıktı doktor dedi ki üçüz olmasın:) Sonra anladık 6. haftanın sonundaymışım meğerse (benim adet dönemlerim kısa oldugu için ve aşılamadan sonra geç döllenme oldugu tahmin ediliyor 7 hafta yerine 6 haftalık çıkmıştı.)

Tatlım silik veya değil orada bir çizgi varsa hamilesindir :))))

ağzından bal damlıyor canımmmmmm ay inşAllah gaza getirmeyin beni yaa

ay evet canımmm umutlanmak yok aysun hayır yokkkk sonra hüsrana ugruyorum canım hayırlıısı artık bekliyorummm

sarı akıntım var iltihap mı var acaba bendee:44:

koku yoksa iltihap yoktur. hamilelikte artar akinti :)

hayır tatlım hiç bu kadar yükselmedi
eski tablolarımı göürüsün zaten
ama adet sancılarım var dünden beri
bilemiyorum
ama 29 da çatlamış olabilirmi ki diye düşünmüyor değilim

canım ateşin çok güzel. çatladığı da kesin. ama adet belirtilerim başladı deme. inşallah olmazsın ama bu ay adet olsan bile öyle ummadığın bi anda gelmeyecek adetin. yumurtlama tarihinden sonra 14 güne kadar senin adet belirtilerim başladı dediğini duymayayım.

benim her adet yaklaştığında olur

yaaa :26:
benimde adetime yakın hep akıntım olur kuruluk olur derler ya hiç olmadı :)
o yüzden onu hiç belirti olarak sayamazdım sinir olurdum
ama son iki aydır dikkat ediyodum özellikle günlük pede sarı oluyodu baya bi.
bazı insanlarda değişiyor bu akıntı durumu :)

selam canim naber? sanmiyorum 29unda catladigini. grafiginin son haline de baktim. hala yuksek. iyi gidiyor bence.

sagol canım hadı hayırlısı çalışmalara devam o zaman :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım :) benım ateşim düşüşe geçti yine

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım biz senle aynı durumdayız sanırım ikimizde geç yumurtluyoruz,ateş bi çıktı bi düştü derken işimiz iş valla
aynen çalışmalara devam ateşi yükseltene kadar tatlımbenimde bugün ateşim bayağı düştü herhalde artık yumurta geliyo

evet canım bugün 36.6 bakalım sonu da böyle olur inşallah

öyle diyorsan son 5 günüm:18::18::18:
ayy canım şaştım kaldım ben de şu günler bir geçse de görsem ne olacağını
acaba dpo 9 damıyım dpo 4 mü :44::44::44:
offfffffff nasıl dayanacağım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…