batın cuma ise cuma baktır kana,
en azından hatta şöyle yap cuma sabah ilk idrarla bak yine teste zaten koyulaşır muhtemelen.
sonrada hemen kana gidersin, cumartesi git dicem ama sabredemezsn biliyorum fazla kasmaya gerek yok
allahın izniyle bebeğin seninledir inş :)
bekle dememins ebebi şu canım, değeri görünce düşük falan çıkıyo ay yükseldimi düşcekmi nolcak derken
inan daha fazla kafayı yiosun o stres hamilemiyim acaba stresinden daha beter
geç döllenme oluyo bişey oluyo sorun deil ama insanın aklına binbir türlü şey geliyo.
bnm fikrim bu ama yinede düşükte olsa öğrencem dersen yrnda gidebilirsin :)
inşallah canım çatır çatır çatlayacakkBUGÜN YUMURTAM ÇATLIYCAK İÇİME DOĞUYOR
KASIĞIMDADA HAFİF HAFİF HAREKETLENME BAŞLADI HAFİF BATIYO
YUPPİİİİİİ YARIN ATEŞİM KESİN TAVAN YAPICAK
çok cabuk acıkıyorum
belim karnım agrıyor arada ve arada şiddetli sancı saplanıyor rahime
halsizlik var ama psikolojıkde olabilir canm
idrar kokusu var:44:
canım adetlerimiz düzensiz olduğu için o hesaplayıcılara ben pek inanamıyorum,günü gününe gelseydi o zaman inanırdım bak
can çıkmadıkça umut hep var tatlım ha gayret çalışmalara devam,aslında tablomda ilişki günlerinide işaretliyorum ama nedense gözükmüyor buraya ekleyince,bugün ateşim düştü iyice umutlandım bu topik bize uğurlu gelicek ben inanıyorum
inşallah canım çatır çatır çatlayacakk
ve bebek olacal gör bak:111::111::111::111::111:
eee sen nasıl hesaplıyorsun adet günleri kendiliğinden oluyormusun sen adet ben ne yapcagımı bılmeıyorum 35gün olunca adet söktürücü kullanıyorum :) bazende akıntımdan sonra progestan alıyorum o daha saglıklı bebek varsa tutunmasını saglıyor yoksa adet oluyorum :) bu ay bekleyeem biraz inş.kendılıgınden adet olurum yada hamıle kalırım :)))
adetlerim arasında bir kaç gün oynuyor canım o yüzden stres yapmıyorum.drum bana hiç ilaç vermedi açıkcası kendi kafama göre ilaç kullanmaktanda korkuyorum.yumurtan oluşup çatlarsa adet olursun zaten canım ama inşallah bebişin gelir
kimse soruma cevap vermiyor
çok mu saçma bir şey sordum acaba
canım sorunu araştırıyorum fakat henüz net bir bilgiye ulaşamadım:44:
kızlar bir şey soracağım ama bana gülmeyin
şimdi ben bu ay sağ taraftan yumurtladım
eğer gebelik oluşursa bebek sağ tarafa mı yerleşiyor
yoksa ortada bir yer mı buluyor kendine:26:
adetlerim arasında bir kaç gün oynuyor canım o yüzden stres yapmıyorum.drum bana hiç ilaç vermedi açıkcası kendi kafama göre ilaç kullanmaktanda korkuyorum.yumurtan oluşup çatlarsa adet olursun zaten canım ama inşallah bebişin gelir
sağda ve solda olanlar yumurtalıklar. onların ortasında biraz aşağısında rahim var bebek rahme yerleşir.sağda ya da solda olmaz rahmin ortasında olur. internetten resimlerini görebilirsin bu şekilde kafanda netleştirirsin yerini[/QUOTE]sağol canım
yani orta kısmını tutturmuşum
sağda ve solda olanlar yumurtalıklar. onların ortasında biraz aşağısında rahim var bebek rahme yerleşir.sağda ya da solda olmaz rahmin ortasında olur. internetten resimlerini görebilirsin bu şekilde kafanda netleştirirsin yerini[/QUOTE]sağol canım
yani orta kısmını tutturmuşum
rica ederim:))
herkes birbirinden birşeyler öğreniyor burda
hakkında hayırlısı olsun
kızlar bir şey soracağım ama bana gülmeyin
şimdi ben bu ay sağ taraftan yumurtladım
eğer gebelik oluşursa bebek sağ tarafa mı yerleşiyor
yoksa ortada bir yer mı buluyor kendine:26:
hepberaber bebek tam ortada olur yeni dönemde...büyüyünce böle takla atıp sağa sola kayar sadece
merakımı giderdiniz kızlar teşekkür ederim sizeearkadaşa katılıyorum canım,
sağdan yada soldan hangi yumurtayla döllenirse o yumurta ordan rahime ulaşıyor,
o ulaşana kadar ağrılar o nedenle sağda yada solda olur heralde.
rahim de ortada bi yerde bildiğim kadarıyla oraya bi yere yerleşiyor yavrucak :))
yarın kontorlun var demekyaaa kızlar sağ sol demişken
benimde 2 gündür sağlı sollu yumurtalarım ağrıyor, bugün 7. günüm
normalde hep solda ağrım olurdu geçen ay dr gittiğimde de yumurtayı solda görmştük
doktor bazı yumurtalık daha çok çalışabilir hep solda hissediyosan senin sol demekki düzenli üretiyor demişti
şmdi sağdada bişeler hissediyom sağdamı olcak ki acaba bu ay,
yarın görcem inş ama merak içerisindeyimmmmmmm
sağlı sollu olsada iki bebiş gelse hani fena olmaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?