Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canlar merhaba

sabah yaptıgım testin fotosnu sizlerle paylaşmak istedim cok cok silik ikinci çizgi bakalım siz ne diceksiniz :44:

canım kontrol çizgisinin baya bir sağında ise sankii bir şey gördüm ben ama:26:
umarım daha da koyularşır
sen cuma günkü ateşine göre test yaparsın bir tane
sonra da kana gidersin
inşallahhhhhhh

canım kontrol çizgisinin baya bir sağında ise sankii bir şey gördüm ben ama:26:
umarım daha da koyularşır
sen cuma günkü ateşine göre test yaparsın bir tane
sonra da kana gidersin
inşallahhhhhhh

canım var ama cok silik hayırlısı bitanemm çok teşekkür ederim sizlereee

umarım hüsrana ugramam bugun tekrar gebelik testi aldım cuma sabahı yapıcam inşAllah

canım bu arada adetıne kaç gün varken yaptın bu testi
bir de kasık ağrın falan var mı

Son düzenleme:
canım var ama cok silik hayırlısı bitanemm çok teşekkür ederim sizlereee

umarım hüsrana ugramam bugun tekrar gebelik testi aldım cuma sabahı yapıcam inşAllah
umarım canım benım
uğramayacaksın hüsrana bebeişin seninledir inşallah

canım bu arada adetıne kaç güğn avrken yaptın vu testi
bir de kasık ağrın falan var mı

normalde bat cuma günü 2 gün sonra yani ama dun kahverengi lekelenme yasadım3-4 damla ve kesildi :44::44: bu testi de bata 2 gün kala yaptım laboquıck cubuk testi test umarım bozuk değildir :44: guvenilirdir

normalde bat cuma günü 2 gün sonra yani ama dun kahverengi lekelenme yasadım3-4 damla ve kesildi :44::44: bu testi de bata 2 gün kala yaptım laboquıck cubuk testi test umarım bozuk değildir :44: guvenilirdir

bence doğru bu test canım
çünkü laboquick ben de kullandım kaset tipi hiç çift çizgi vrmedi bana

ve çook silik bu da demek ki daha çok çok yeni bir gebelik
giderek koyulaşacak

bence doğru bu test canım
çünkü laboquick ben de kullandım kaset tipi hiç çift çizgi vrmedi bana

ve çook silik bu da demek ki daha çok çok yeni bir gebelik
giderek koyulaşacak

inşAllah canım bundan önceki ayda o kadar cok yaptım ki bu testen hepsi tek çizgiydi hayırlısı Allahtan

ara ara oluyor canım şiddetli sancı saplanıyor bazen rahime belim agrıyor

adet sancısından farklı mı canım
soruyorum benım de bata bugünü sayamzsak 4 gün kaldı
2 gündür adet olacakmışım gibi sancım var ve belim çok ağrıyor da

adet sancısından farklı mı canım
soruyorum benım de bata bugünü sayamzsak 4 gün kaldı
2 gündür adet olacakmışım gibi sancım var ve belim çok ağrıyor da

hayır canım çok benziyor ben ayırt edemiyorum şahsen canım öyle soruyorsun ki sankii grçekten hamileliğim kanıtlanmıs gibiiiii

hayır canım çok benziyor ben ayırt edemiyorum şahsen canım öyle soruyorsun ki sankii grçekten hamileliğim kanıtlanmıs gibiiiii

inşallah canım kanıtlanacak da
ve senin adet sancısından ayırt edemediğin kasık ağrın bana umut olacak

kızlar herkese merhaba .bende bu ay tınlamıyım demiştim every gibi ama maşallah ben abartmışım .normalde bu 4.ay ovulasyon testi yapmamın benim siklus 33 gün ve hep 18.gün pozitifi görürdüm bende bu ay erken başlamadım teste ve 17. gün yaptım koyu silikti test bende koyulaşcak herhalde dedim yarın yapayım dedim .ertesi gün bi güzel 4 saat tuttuğum idrarımı tamam artık yeterli diyerekten foşşşşşşş klozete boşalttım bi güzel (gülemisin ağlayamısın o kadar dalgın ki artık beynim)görseniz ordan alıp yapmaya çalıştım elime yüzüme bulaştırdım tabi suya karıştığı için sonuç çıkmadı bence.haliyle açlıktan da öldüm bidaha tekrarlayamam dedim ertesi gün yapayım dedim ,bugünde yaptım hiç silik bile yoktu. eşim kızdı niye bu kadar önemsemiyorsun diye ben sana takma diyodum ama bu kadar da değildi dedi
yani bu ay ne oldu hiç anlamadım

16.gün 18.mart (yumurta akı gibi akıntı vardı)
17.gün 19 mart 36.7 ovu testi(koyu silik)ve (sulu akıntı)
18.gün 20 mart 36.8
19.gün 21 mart 36.8 ovu testi(negatif)
hastada oldum bi güzel biraz yüksek o yüzden ateşim sanırım, grip oldum.geçen ayki yumurtlama gününde ki gibi düşme olmadı yani bugün.
ne olcak şimdi ayın 18 den önceki günlerde düzenli ilişki olmadı yani hesap yapmadık gün aşırı falan diye.bu ay benm yüzümden yattı galiba
bu arada moonsun umarım sağlıkla hamilesindir canım

Son düzenleme:
Son düzenleme:

iyi bari canım gecikmediysen
evet tablom şimdilik güzel ama dediğin gibi tahminen p.tesi benım bat
o zamana kadar bekleyceğim artık

canım sana da maşallah
sanırım yarın burda konfeti patlatacağız
bir de pazaratesi patlatırsak

ah canımmmmmmmmmm yarın hayırlı haber alayımmm ve inşAllah every, zebebek, yokh, senin, elifzadenin tum kardeşlerimin iyi haberlerini alayımmm göbek atıcaaammmmm işte böyleee :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…