evet canım ilk defa tam 14.gün leke 15.gün adetim başladı
neyseki geciktirmedi soğan
geçen sefer yaptığımda demekki ben 20.gün falan çatlamışım
,
buarada ateşin çok gzel ama biliyosun sonu önemli
inşallah yüzünüz güler moonson la beraber
kız sen çalıştığın yerden mı yazıyorsun
koş hadi koşşşş
geç kalma
öptüm
canlar merhaba
sabah yaptıgım testin fotosnu sizlerle paylaşmak istedim cok cok silik ikinci çizgi bakalım siz ne diceksiniz :44:
Günaydın kızlarrrrr
evet canım işyerindeyim 6 ya kdr burdan lak lak yapıom sizlen :)
canım bence sen hamilesin, ateşinde 36,8 miş bugün maşallah
inş devamı gelir güzel sonuçlar alırsında burda kutlarız gönlümüzce.
sen yinede temkinli ol ama bence sonu çok güzel olacak
çok güzelllllllll
günaydın kızlar ateşim yükselişe geçti dün ve bugun beyaz kremsı akıntım oluyorrr ateş tabloma bunu eggwhite diye işaretlesem mi
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar ateşim yükselişe geçti dün ve bugun beyaz kremsı akıntım oluyorrr ateş tabloma bunu eggwhite diye işaretlesem mi
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydın eggwite dediği yumrta akı kıvamında akıntı şefaf olmalı beyaz kremsi akıntı genelde mantar nedeni ile olur canım
İNŞ. YUMURTAN ÇATLAMIŞTIR CANIM
bene hala beklicem sanırım
herkese merhaba
ateşi her gün aynı saatte mi ölçmek gerekiyor. farklı saatlerde ölçmek ısıyı değiştiri mi? bilgi verirseniz sevinirim
ah canımmmmmmmmmm yarın hayırlı haber alayımmm ve inşAllah every, zebebek, yokh, senin, elifzadenin tum kardeşlerimin iyi haberlerini alayımmm göbek atıcaaammmmm işte böyleee:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
canlar merhaba
sabah yaptıgım testin fotosnu sizlerle paylaşmak istedim cok cok silik ikinci çizgi bakalım siz ne diceksiniz :44:
silik çizgi net görünüyor canım benım inş.hamılesındır hadı hayırlısı
anladım canım ben şefaf akıntıyı ben hiç göremiyorum ki hep beyaz kreimsi geliyorr peki tabloya kremsi olarak işaretlesem olurmu
bu tablo ömrümü yedi yaaa
3bcadd ovulation charts on fertilityfriend.com
bugün yükselsin tavan yapsın diye beklerken gene aynı kaldı delireceğim
Neden neden neden????????
canımm inşAllah bugün perşembe gecesi cok dua edelim birbrimiz için Allah büyük olur inşAllah hayırla olsun
canlar merhaba
bendede beyaz kremsi oluyor canım ama bende mantar yok gerçi şeffafta geliyor,canım kremsi işaretleyince yeşil olarak işaretliyor yumurtlamaya yakın diye herhalde ben öyle anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?