Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşAllah tatlım hep beraber gülelim

Günaydın kızlarrrrr

kız sen çalıştığın yerden mı yazıyorsun
koş hadi koşşşş
geç kalma
öptüm

evet canım işyerindeyim 6 ya kdr burdan lak lak yapıom sizlen :)

canlar merhaba

sabah yaptıgım testin fotosnu sizlerle paylaşmak istedim cok cok silik ikinci çizgi bakalım siz ne diceksiniz :44:

canım bence sen hamilesin, ateşinde 36,8 miş bugün maşallah
inş devamı gelir güzel sonuçlar alırsında burda kutlarız gönlümüzce.
sen yinede temkinli ol ama bence sonu çok güzel olacak

çok güzelllllllll

Son düzenleme:

yokh canımmm inan cok heyecanlı bir tarafım bir tarafımda korkuyor ya değilsem ya test yanlıssa ya adetim tam sökulemedi ondan vucut ates yapıorsa ya suysa ya buysa kafayı sıyırcam

İnşAllah hamişimdir hayırlısıyla tabi değilsemde hemencecik adet gelsin de üzülmim

gunaydın eggwite dediği yumrta akı kıvamında akıntı şefaf olmalı beyaz kremsi akıntı genelde mantar nedeni ile olur canım

anladım canım ben şefaf akıntıyı ben hiç göremiyorum ki hep beyaz kreimsi geliyorr peki tabloya kremsi olarak işaretlesem olurmu

herkese merhaba
ateşi her gün aynı saatte mi ölçmek gerekiyor. farklı saatlerde ölçmek ısıyı değiştiri mi? bilgi verirseniz sevinirim

haberler gelsin hep beraber atarız canım göbecikleri

anladım canım ben şefaf akıntıyı ben hiç göremiyorum ki hep beyaz kreimsi geliyorr peki tabloya kremsi olarak işaretlesem olurmu

bendede beyaz kremsi oluyor canım ama bende mantar yok gerçi şeffafta geliyor,canım kremsi işaretleyince yeşil olarak işaretliyor yumurtlamaya yakın diye herhalde ben öyle anladım

canımm inşAllah bugün perşembe gecesi cok dua edelim birbrimiz için Allah büyük olur inşAllah hayırla olsun

ben meryem suresini okumaya başladım canım 7gündür okuyorum inş.41 güne tamamlayacagım sizler içinde dua edıyorum valla rabbim inş.dualarımızı kabul eder

canlar merhaba

sabah yaptıgım testin fotosnu sizlerle paylaşmak istedim cok cok silik ikinci çizgi bakalım siz ne diceksiniz :44:

valla canım seni umutlandırmak gibi olmasın ama belli oluyor 2. çizgi
ALLAH gönlüne göre versin

bendede beyaz kremsi oluyor canım ama bende mantar yok gerçi şeffafta geliyor,canım kremsi işaretleyince yeşil olarak işaretliyor yumurtlamaya yakın diye herhalde ben öyle anladım

geçen ay doktora gittiğimde mantar falan var demedi smier testi yaptı herşey temiz çıktı ben niye şeffef akıntıyı göremiyorumm ki:26: hep beyaz hep beyaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…