Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

görürsün görürüsün canım inşş tez zmnda senin döngüler baya uzun
bide FF de vip üyelik olduğunda o sayma işlemi oluyor ztn
ilk üye olduğumda olmştu daha benimde olmadı :)))

sagol cnaım inş.görürm evet döngüm çok uzun malesef ama zayıflıyorum ben zayıflayınca normale döncek inş. pkoluyum dotorum zayıfla yumurtlaman düzelir dedi bakalım diyete devam :) vif üyelik ne demek :26:

kaç mesela canım?
every 36,5 ile hamile olduğunu öğrenmişti,
bu bana göre düşük bi ateş herkese göre değişir tabi.

36,2 civarlarında ama ben sürekli ateş ölçen biri değilim bu ay yumurtlamadan sonra ölçmeye başladım hamilelik şüphesinden dolayı şu anda
adetime 3 gün var ateş hep bu civarlarda yükselmedide düşmedide gerçi ben bu sıcacık havad aüşüyorum işin garibi oyüzden sormak istedim

silik çizgi net görünüyor canım benım inş.hamılesındır hadı hayırlısı

canım bende bugun okucam Allah nasip ederse senin, everywill, zebbebek, elifzade, yokh, hepberaber, asosyal adlarını bilirsem ismende ederim

benim adım aysun çok memnunum sizleri tanıdıgıma

MOONSUN gerçekten silik çizgin net görünüo inşallah hamilesindir
benim adım figen Allah razı olsun duaların için Allah kabul etsin inşallah hayırlısıyla

vip üyelik paralı üyelik canım, ama ilk üye olduğunda vip gibi faydalanıyosun
sonra boşluyo seni vermiyo vip mip para istiyo hain :)))

hımm valla kişiden kişiye değişiyo işte canım
36,2 ile ben adet oluyorum mesela ama senin için yüksek bi ateş olabilir
ortalamanı bilmek lazım yorum yapmak için
inş bebiş vardır

kaç mesela canım?
every 36,5 ile hamile olduğunu öğrenmişti,
bu bana göre düşük bi ateş herkese göre değişir tabi.

evet dusuk atesle de hamile kalinabiliyor
ben bir suru hamiel tablosu inceledim

benim icin de 36,5 cok yuksek bir deger mesela
ama genel olarak dusuk bir ates

evet dusuk atesle de hamile kalinabiliyor
ben bir suru hamiel tablosu inceledim

benim icin de 36,5 cok yuksek bir deger mesela
ama genel olarak dusuk bir ates

3b811a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar buda benim tablom son günler baya üzülmüştüm ama şimdi heveslensemmi bilemedim bu hafta başından beri acayip kasık ağrılarım vardı ateşte düşüşe geçmişti adet oluyorum dedim bugün pek sancım yok ama sanki biraz rahatsız gibiyimde ondan mı yükseldi acaba bugün bilemedim

ha birde burda çatlama cuma gününde görünüyo doktorum pazar çatlamışsın muhtemelen demişti bana yane adet yarın değil pazar olabilir zaten genelde 30 günde olurum

Merhaba arkadaşlar:)
Bu ateş ölçme yöntemini bu ay yapmaya çalşıyorum, bat günü ateşim 35,6 lara düştü,adet döngüm 27 günde bir. şimdi 21. gündeyim ve ateşim bugün 36,7.. Daha önce hiç denemediğim için fikrim yok, hamiş olma ihtimalim varsa ateşim illa 37 ve yukarısına mı çıkması lazım? Gün içinde 37 veya 37.1 i buluyor ama sabahları 36,6-36,8 civarlarında..
ateş tablomu da gönderiyorum size.. yorumlayamadım ben:) Bir de bu tabloya göre yumurtlamamı 11 mart gösteriyor ama ben akıntımdan ve kasık ağrımdan dolayı 13-15 arasında yumurtladığıma neredeyse eminim yani:) acaba yanılıyor muyum? erken mi yumurtladım? :26: 11 inde hiç akıntım yoktu ama kupkuruydum:26:

ha birde burda çatlama cuma gününde görünüyo doktorum pazar çatlamışsın muhtemelen demişti bana yane adet yarın değil pazar olabilir zaten genelde 30 günde olurum

canım pazar çatladıysan düşüş günlerin tam 8-9 günlere denk geliyo inşallah yerleşmedir ve hamilesindir
yüksek giden ateşle belli olmuyo önceden bat günün önemli canım anidende düşebiliyo çünkü aynı gün hatta yüksek ateşle adet bile olunabiliyo
Allah hepimizn gönlüne göre versin

canikom evet hep öyle diyorlar benım 5 gündür falan göğüslerim acıyor ,
belimde inanılmaz bir ağrı var
bekleyip göreceğiz pazartesi büyüük gün

Evet canim senin atesin de guzel.umarim gelir bebislerimiz.beklemek cok zor gercekten.Allah yardimcimiz olsun.
evet canım güzel gidiyor şimdilik
umarım en sonunda da böyle seviniriz
hiçbi rşey hissedemiyorum

bende çok memnun oldum tatlım...

ya kızlar para birleştirip ultrason makinası alalım mıı

liitfeeeeennnnnnnn
ben eşime diyorum hep gel baka alalım bir ultrason doktoro doktor gezmeyız
ben sıkıldıkça bakarım

canım ben adetimin 13,günü gitmiştim küçük folikeller var ama yumurtlama olmamıs demişti doktorum dahada gitmedim
canım o küçük olanlar kistler işte
yani pko dedikleri onlar
moralini bozmak istemem ama doktorun o zaman büyüyecek yumurta görmediyse bu ay yumurtalama olmayabilir yada
çok geçe kalabilir
sen sürekli ilişkiye devam et

canım tablon çok güzel
benım de snein gibi bu hafta hep kasık ağrım oldu
p.tesiyi beklıyorum ben de
ama senin ateşin de pek bir güzel

:44::44::44::44::44:
ben tam anlayamadım senin tablonu canım

sağolun arkadaşlar ben bu ay ilk defa tablo yaptım geçen ay biraz ateş ölçmüştüm adetime yakın adet günü 36,7den 35,9a düşmüştü o yüzden ateşe güvenemiyorum ben

ama atesin super gidiyor
su anki durumda bile hamilesin diyebiliriz
ama onemli olan son gun ve dusmemesi adetin gelmemesi
umairm oyle olur canim

son günler ya ateşimi ölçerken o kadar heyecan yapıyorum ki ya düşmüşse diye erkenden ötecek diye korkuyom valla

ayy ne güzel 24.güne kadar ben de ölçmedim
ne rahattım yaaa
şimdi stres başladıı
ya düşerse diye

cok sevindim senin adina canim
ben de oyle yapmak istedim ama sonra basladim dpolarda
simdi meraktan cunku ates o kadar dusuk ki anlam veremiyorum bu ay

vallaaa kızlar sormayın
hamilemiyim çatladım mı derdinin yanında
birde ateşim düştü mü çıktımı ya düşerse diye uykularım bölük pörçüktü valla
gerçi ben hep faydasını gördüm sonunda geçen ay ölçmesem anlamıcaktım belkide kimyasal diye
şmdi günaşırı devam edip kafa rahat durmak en güzeli almadım elime hiç dereceyi inş allah bozmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…