Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım benim arkadaşımdı ateş ölçme çizelgesi o hamıle kalınca bana verdi ben kullanıyorum şimdi 3ay kullanmıstım ara vermiştim şimdi tekrar kullanıyorum suana kadar para falan istemedi valla :)))

canım nebilim ben evet yumurtlama yopktu belkı geç olur moralım bozulmuyor bu duruma alıştım zaten bilmiyorum bakalım zaman neyi göstercek :)
çalışmalara devam

Son düzenleme:
canım benim arkadaşımdı ateş ölçme çizelgesi o hamıle kalınca bana verdi ben kullanıyorum şimdi 3ay kullanmıstım ara vermiştim şimdi tekrar kullanıyorum suana kadar para falan istemedi valla :)))

yok canım normal kulanım için para istemiyo zaten
ama farklı özellikleri oluyo dpo sayımı yumurtlaman yakınmı değilmi
yüzde kaç hamilelik ihtimalin olablir vs gibi detaylı bilgiler vip üyelikte oluyo sadece
ben sadece tablo yapcam detay istemiyom diyosan ztn vip olmadan böyle bizim gibi devam ediyosun :)

heee anladım canım sagol :) o zaman böyle devam :))))

canım üyelik ücreti ne kadar peki

onu hiç bilmiyorum canım ama sayfada vip üyelik için yazılar çıkıyodu yukarda tablonun üzerinde fln onlara tıklarsan
detaylarını verir sanırım dolar üzerinden bi ücret ama bakmak lazım.

1 saat sonra doktordayım, açacam o iğrenç çatala yatacam çok sinirlerim bozuldu bak şmdi yine
ne güzel bugün keyifliydim kaçtı gitti keyfim filan, korkuyommmmmm

canım nebilim ben evet yumurtlama yopktu belkı geç olur moralım bozulmuyor bu duruma alıştım zaten bilmiyorum bakalım zaman neyi göstercek :)
çalışmalara devam
pko belası işte
tez zamanda kurtulalım
ama ben bu ay kendi kendine yumurtladım canım
ve doktoruma dedim ki nasıl oldu klomenle bile gelişmedi
kafanı rahatlattın sanırım dedi ve gerçekten öyleydi
tabi bu bir şanştı benım için
bakalım sonu ne olacak

1 saat sonra doktordayım, açacam o iğrenç çatala yatacam çok sinirlerim bozuldu bak şmdi yine
korkma kuzum nıye korkuyosun? gozunu kapat ac :)

onu hiç bilmiyorum canım ama sayfada vip üyelik için yazılar çıkıyodu yukarda tablonun üzerinde fln onlara tıklarsan
detaylarını verir sanırım dolar üzerinden bi ücret ama bakmak lazım.

sagol canım benim :)

bende sinir oluyorum muayne olmak istemiyorum doktorum bayan ama yinede utanıyorum çokkk

oo maşallh canım kafayı rahatlatmak nasıl oluyor ben bir türlü beceremedim bunu tam bela bu pko doktorum bana zayıfla dedı zayıflarsam yumurtlammada olurmus 3kez kontrol yaptırdım klomenle 3dede yumurtladıgımı görmedim o günleri görebilecekmiyimde bilemiyorum valla ama umut her zaman var :)

kızlar avrupa yakasında bana tavsiye edebileceğiniz hastane tüp bebek merkezi varmı
bağcılar behçelievler bakırköy şirinevler tarafı olabılırrrr :)))))))))

hazirana kadar zaman tanıdım kendime
hazıranda tedaviye devam edecektim
o nedenle rahattım
Allah'a şükür ki bugünleri gösterdi
umarım sonu da bebek olur

korkma kuzum nıye korkuyosun? gozunu kapat ac :)

ne bileyim cnm yaaa geriliyorum o çatala çıkınca
gözümü kapayamıyom çnkü ultrasona bakmak istiom ne var ne yok
sanki anlıyomuşum gibi :) ama geçen ay yımırtamı görmüştü m:)

göstere göstere bi hal olduk zaten

sorma yaaa ne zmn bitecek bu çilemiz

bende sinir oluyorum muayne olmak istemiyorum doktorum bayan ama yinede utanıyorum çokkk

off bayanken daha rahattm bende ikidir erkeke gidiyom doktor değiştim
şmdi bu daha zor oluyo ((

hazirana kadar zaman tanıdım kendime
hazıranda tedaviye devam edecektim
o nedenle rahattım
Allah'a şükür ki bugünleri gösterdi
umarım sonu da bebek olur

analdım canım inş.bebeğin gelir bende şu 2ay denemelere devam edicem önümüzdeki ayda olmazsa inş.olurda eylül gibi aşılama yaptırcam hem o zmana kadar belkı biraz daha zayıflarım 61 kıloyum şöyle 55-56 olsam süper olcak :)

erkek doktor her zaman iyimiş diye duydum ama benımde eşim istemiyor allah yardımcımız olsun valla zor işler bunlar

erkek doktor her zaman iyimiş diye duydum ama benımde eşim istemiyor allah yardımcımız olsun valla zor işler bunlar

kesinlikle erkek doktor diyorum ben de
ilk doktorum bayandı ve vajinal ultrasonda insan kanama meydana getirir mi ama oldu

1 yıldır erkek doktora gidiyorum ve ve çok memnunum
tabi ki bu cinsiyetle birlikte doktorun yapısıyla da alakalı
ama ben doktorumu çok seviyorum
ve ona gebelik muyanesine de gideceğime inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…