nasıl bir duygu halidiir bu bilmiyorum
çok garipp
bazen çok yaklaştığımı hissediyorum bazen de çok uzakta olduğumu
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
amin, bebek isteyen herkese cok bekletmeden nasip etsin..
gercekten degisik duygu ya, bazen diyorum ben de bircok insan gibi olabilseydim, hani gunun gecer farkinda bile olmazsin, bakarsin adet gelmiyor acaba hamile miyim dersin, doktora gidersin bebisini gorursunofff offf eskiler hep bunlari yasiyorlardi herhalde..ama Allah saglikla nasip ederse birinci cocugum olursa, sonra bir daha korunmiycam kararliyim.ne zaman olursa diycemkafam rahat rahat ohhh, 3 ya da 4 tane cocuk dogurmak istiyorum Allahim bir tanesini nasip etsin yeter ki (
amin canım
bir tane olsun
inşallah ikinciyi veriri Allahım
ben 2 tane istiyorum
Umarım rabbim nasip eder
eder deryoşummm eder inşallah ateşin süper maşallahh
kızlar herkese merhaba .bende bu ay tınlamıyım demiştim every gibi ama maşallah ben abartmışım .normalde bu 4.ay ovulasyon testi yapmamın benim siklus 33 gün ve hep 18.gün pozitifi görürdüm bende bu ay erken başlamadım teste ve 17. gün yaptım koyu silikti test bende koyulaşcak herhalde dedim yarın yapayım dedim .ertesi gün bi güzel 4 saat tuttuğum idrarımı tamam artık yeterli diyerekten foşşşşşşş klozete boşalttım bi güzel (gülemisin ağlayamısın o kadar dalgın ki artık beynim)görseniz ordan alıp yapmaya çalıştım elime yüzüme bulaştırdım tabi suya karıştığı için sonuç çıkmadı bence.haliyle açlıktan da öldüm bidaha tekrarlayamam dedim ertesi gün yapayım dedim ,bugünde yaptım hiç silik bile yoktu. eşim kızdı niye bu kadar önemsemiyorsun diye ben sana takma diyodum ama bu kadar da değildi dedi
yani bu ay ne oldu hiç anlamadım
16.gün 18.mart (yumurta akı gibi akıntı vardı)
17.gün 19 mart 36.7 ovu testi(koyu silik)ve (sulu akıntı)
18.gün 20 mart 36.8
19.gün 21 mart 36.8 ovu testi(negatif)
hastada oldum bi güzel biraz yüksek o yüzden ateşim sanırım, grip oldum.geçen ayki yumurtlama gününde ki gibi düşme olmadı yani bugün.
ne olcak şimdi ayın 18 den önceki günlerde düzenli ilişki olmadı yani hesap yapmadık gün aşırı falan diye.bu ay benm yüzümden yattı galiba
bu arada moonsun umarım sağlıkla hamilesindir canım
günaydın kızlar ateşim yükselişe geçti dün ve bugun beyaz kremsı akıntım oluyorrr ateş tabloma bunu eggwhite diye işaretlesem mi
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BU TABLO ÖMRÜMÜ YEDİ YAAA
3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com
BUGÜN YÜKSELSİN TAVAN YAPSIN DİYE BEKLERKEN GENE AYNI KALDI DELİRECEĞİM
NEDEN NEDEN NEDEN????????
canım bende bugun okucam Allah nasip ederse senin, everywill, zebbebek, elifzade, yokh, hepberaber, asosyal adlarını bilirsem ismende ederim
benim adım aysun çok memnunum sizleri tanıdıgıma
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bu da benim tablom ama ne yazık ki hiç belirtiler yok.
düşük ateşle hamile olduğunu öğrenen var mı ?
3b811a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar buda benim tablom son günler baya üzülmüştüm ama şimdi heveslensemmi bilemedim bu hafta başından beri acayip kasık ağrılarım vardı ateşte düşüşe geçmişti adet oluyorum dedim bugün pek sancım yok ama sanki biraz rahatsız gibiyimde ondan mı yükseldi acaba bugün bilemedim
Merhaba arkadaşlar:)
Bu ateş ölçme yöntemini bu ay yapmaya çalşıyorum, bat günü ateşim 35,6 lara düştü,adet döngüm 27 günde bir. şimdi 21. gündeyim ve ateşim bugün 36,7.. Daha önce hiç denemediğim için fikrim yok, hamiş olma ihtimalim varsa ateşim illa 37 ve yukarısına mı çıkması lazım? Gün içinde 37 veya 37.1 i buluyor ama sabahları 36,6-36,8 civarlarında..
ateş tablomu da gönderiyorum size.. yorumlayamadım ben:) Bir de bu tabloya göre yumurtlamamı 11 mart gösteriyor ama ben akıntımdan ve kasık ağrımdan dolayı 13-15 arasında yumurtladığıma neredeyse eminim yani:) acaba yanılıyor muyum? erken mi yumurtladım? :26: 11 inde hiç akıntım yoktu ama kupkuruydum:26:
Eki Görüntüle 373417
caniiiiiiiiiiiiiiiiim hosgeldiiiiiiiiiiiin :) bugunku tablonu da gonderir misin? birazcik ogrendim sayilir. yorum yapmaya calisayim :)
Gunaydin Kizlar
Herkese guzel bir gun diliyorum..
Ben bugun biraz mutlu uyandim, 28 gunluk duzene gore benim bat 3 gun sonra olmali ama atesim bugun firladi
ama ne zaman yumurtladigimi tam olarak bilemedigim icin ve 31 ya da 32 gunde gelecekse eger bat, sevinmek icin coooook erken, yersiz bir sevinme..
birkac gun daha bakayim ben, heyecan basladi bende
ustelik ayni hamile oldugum ayki gibi goguslerin durumu, hemen sismedi ve agrimadi.o zaman bat geldiginde agrimaya sismeye baslamisti.
hayirlisi, umudum sifirdi biliyorsunuz bugun yeserdi biraz bakalim ilerleyen gunler ne olacak.
ayy çok sağolbu dusus sayilmaz canim
gayet iyi
hadi hayirlisi
Günaydın tatlımmm:) Valla ben de sana bakınıyordum, belki bana bişey diyer diye kalp kalbe karşıymış gerçekten:)
Bugünkü tablom bu, yine sabah, yataktan çıkmadan ölçtüm, 36,7
Nasılsın bu arada? var mı hergangi bir şey? çok az kaldı bize de:)
Eki Görüntüle 373836
canım günaydın nasılsın?
:) canim kusura bakma gec cevap icin. bir yandan da hazirlaniyorum da ise gidicem birazdan. oncelikle ates olcmeye baslamana cok sevindim. gercekten de ozellikle bir iki donguden sonra cok iyi fikir veriyor yumurtalma gunuyle ilgili. ama kurullara uymak onemli. ornegin her gun ayni saatte gozunu acar acmaz konusmadan hareket etmeden dil altindan olcmen gerekiyor. mantik soyle: yumurtlamadan once atesin belli bir ortalamanin altinda kaliyor. genelde en dusuk oldugu zaman yumurtlama oluyor. yumurtlamanin gerceklestiginden emin olmak icin o gunden sonra en az 3 gun daha ates yuksek kalmali. yumurtlamadan sonra atesin hep oncesine gore yuksek oluyor (yatay cizginin ustunde). bu doneme lutheal faz deniyor. 10-16 gun arasinda degisiyor. her kadin icin bu sure sabit. ornegin senin lutheal fazin 14 gunse her zaman 14 gun. degisen tek sey yumurtlamadan once gecen sure. su an sen lutheal fazdasin. senin grafigin kesik cizgili olarak isaretlemis. yani 10. gun oldugundan kesin emin degil ff. ates verilerinle akinti verilerin birbiriyle celisiyor. Ege white'i ates artisindan cok daha gec gormussun. o ilginc. aslinda oncesinde gormen gerekirdi. saglikli olcum yapabildin mi? eger gercekten 10. gun olmussa 2-4 gun icinde adet olman lazim (ki insallah olmazsin). fakat bunun olcagini sanmiyorum cunku senin daha uzun. muhtemelen 10. gun olmadi. ama su an bunu ogrenmenin bir yolu yok ne yazik ki. sen atesini olcmeye devam et. eger gerekirse onumuzdei ay grafigin daha cok fikir verecek. benim de ilk ay bir garip cikmisti.
yine garip bir ruh hali içerisindeyim
hamile olabilceğimi asla düşünemiyorum
yani öyle hissetmemekten değil
bu duyguyu tatmak imkansız geliyor bana
beni bulmaz ki diyorum
bazen de evet olacak diyorum
ama şuan yine umutsuzları oynuyorum
bu mucize bana da gelecek mi
ne olursun gönder bana da yarabbim
ben de tadayım bu duyguyu
ben de bebeğimin heycanını yaşayım ALlahım
çok mu şey istiyorum
isyan kabul etme ya rabbim
sadece içim bir garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?