Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasıl bir duygu halidiir bu bilmiyorum
çok garipp
bazen çok yaklaştığımı hissediyorum bazen de çok uzakta olduğumu
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

amin, bebek isteyen herkese cok bekletmeden nasip etsin..
gercekten degisik duygu ya, bazen diyorum ben de bircok insan gibi olabilseydim, hani gunun gecer farkinda bile olmazsin, bakarsin adet gelmiyor acaba hamile miyim dersin, doktora gidersin bebisini gorursunofff offf eskiler hep bunlari yasiyorlardi herhalde..ama Allah saglikla nasip ederse birinci cocugum olursa, sonra bir daha korunmiycam kararliyim.ne zaman olursa diycemkafam rahat rahat ohhh, 3 ya da 4 tane cocuk dogurmak istiyorum Allahim bir tanesini nasip etsin yeter ki (

amin canım
bir tane olsun
inşallah ikinciyi veriri Allahım
ben 2 tane istiyorum
Umarım rabbim nasip eder

bence sen test yapmaya devam et. belki hala yumurtlama olmamistir. bende tam cift cizgi cikana kadar 1-2 gun koyu silik cizgi bir geliyor bir kayboluyor. belki de erken olmustur. ates olcmedigin icin bunu ancak eger olursan adet oldugun zaman ogrenebilecegiz. gun asiri isliskiye devam bence. eskiden ne ates olcme ne ovu testi vardi insanlar duzenli iliskiyle hamile kaliyordu. olmazsa onumuzdeki ay stres yapmadan hem ovu testi hem de atesi yaparsin. kendi vucudun hakkinda bilgi edinmenin nesi kotu olabilir ki. sanki kotu bir aliskanlik gibi birakiyorsunuz. halbuki kotu olan fazla uzulmek olmadigi zaman kendini yipratmak. ama birakacaksan da hepten birak. boyle yarisinda baslayinca daha iyi olmuyor ne yazik ki :) ama bence endiselenecek bir durum yok. en iyisi stres yapamadan iliskiye devam et.

günaydın kızlar ateşim yükselişe geçti dün ve bugun beyaz kremsı akıntım oluyorrr ateş tabloma bunu eggwhite diye işaretlesem mi

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

CM creamy olarak gireceksin canim. mantar demisler ama mantar olmak zorunda degil. yumurtlamadan sonra kremsi akinti olmasi normal. cok dogurgan olmadigin anlamina gelir. ama akintiyi anlamak benim icin de zor. elimle bakmiyorum o nedenle sansliysam tuvalete gittikten sonra goruyorum. ama yumurtlama oncesinde genelde yumurta akini yakaliyorum. hic kopmayacakmis gibi uzuyor

BU TABLO ÖMRÜMÜ YEDİ YAAA

3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com

BUGÜN YÜKSELSİN TAVAN YAPSIN DİYE BEKLERKEN GENE AYNI KALDI DELİRECEĞİM
NEDEN NEDEN NEDEN????????

hala beklemedesin canim :) her an olabilir diye beklemek insani deli eder cok haklisin. ama sabiir sabiiirrr

canım bende bugun okucam Allah nasip ederse senin, everywill, zebbebek, elifzade, yokh, hepberaber, asosyal adlarını bilirsem ismende ederim

benim adım aysun çok memnunum sizleri tanıdıgıma

canim bana da et nolurr

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bu da benim tablom ama ne yazık ki hiç belirtiler yok.

ama seninki cok iyi. bence baska belirti arama :)

düşük ateşle hamile olduğunu öğrenen var mı ?

ayni seyi bende merak ediyorum. ortalamanin ustundeki ateste hamile kalabiliyorsun sanirim. once arkadaslarin dedigi gibi senin icin dusuk olan ne onu bulman lazim. sadece son gunlerde olcrerek bulamazsin.

hayir canim duzenli bir sekilde yukselmis maasallah cok iyi gidiyor. kac gunde bir adet olursun normalde?

caniiiiiiiiiiiiiiiiim hosgeldiiiiiiiiiiiin :) bugunku tablonu da gonderir misin? birazcik ogrendim sayilir. yorum yapmaya calisayim :)

caniiiiiiiiiiiiiiiiim hosgeldiiiiiiiiiiiin :) bugunku tablonu da gonderir misin? birazcik ogrendim sayilir. yorum yapmaya calisayim :)

Günaydın tatlımmm:) Valla ben de sana bakınıyordum, belki bana bişey diyer diye kalp kalbe karşıymış gerçekten:)
Bugünkü tablom bu, yine sabah, yataktan çıkmadan ölçtüm, 36,7
Nasılsın bu arada? var mı hergangi bir şey? çok az kaldı bize de:)

Gunaydin Kizlar

Herkese guzel bir gun diliyorum..
Ben bugun biraz mutlu uyandim, 28 gunluk duzene gore benim bat 3 gun sonra olmali ama atesim bugun firladi
ama ne zaman yumurtladigimi tam olarak bilemedigim icin ve 31 ya da 32 gunde gelecekse eger bat, sevinmek icin coooook erken, yersiz bir sevinme..
birkac gun daha bakayim ben, heyecan basladi bende
ustelik ayni hamile oldugum ayki gibi goguslerin durumu, hemen sismedi ve agrimadi.o zaman bat geldiginde agrimaya sismeye baslamisti.
hayirlisi, umudum sifirdi biliyorsunuz bugun yeserdi biraz bakalim ilerleyen gunler ne olacak.

umudun hayatımızda her zaman yeri var
inşallah güzel olur sonu da

canım lütfen iyi haberle gel
öğlen gelip bakacağım ne işin varsa kan,idrar tüm testleri yaptır saat12.30a kadar

iyi haberlerini beklıyorum canım

:) canim kusura bakma gec cevap icin. bir yandan da hazirlaniyorum da ise gidicem birazdan. oncelikle ates olcmeye baslamana cok sevindim. gercekten de ozellikle bir iki donguden sonra cok iyi fikir veriyor yumurtalma gunuyle ilgili. ama kurullara uymak onemli. ornegin her gun ayni saatte gozunu acar acmaz konusmadan hareket etmeden dil altindan olcmen gerekiyor. mantik soyle: yumurtlamadan once atesin belli bir ortalamanin altinda kaliyor. genelde en dusuk oldugu zaman yumurtlama oluyor. yumurtlamanin gerceklestiginden emin olmak icin o gunden sonra en az 3 gun daha ates yuksek kalmali. yumurtlamadan sonra atesin hep oncesine gore yuksek oluyor (yatay cizginin ustunde). bu doneme lutheal faz deniyor. 10-16 gun arasinda degisiyor. her kadin icin bu sure sabit. ornegin senin lutheal fazin 14 gunse her zaman 14 gun. degisen tek sey yumurtlamadan once gecen sure. su an sen lutheal fazdasin. senin grafigin kesik cizgili olarak isaretlemis. yani 10. gun oldugundan kesin emin degil ff. ates verilerinle akinti verilerin birbiriyle celisiyor. Ege white'i ates artisindan cok daha gec gormussun. o ilginc. aslinda oncesinde gormen gerekirdi. saglikli olcum yapabildin mi? eger gercekten 10. gun olmussa 2-4 gun icinde adet olman lazim (ki insallah olmazsin). fakat bunun olcagini sanmiyorum cunku senin daha uzun. muhtemelen 10. gun olmadi. ama su an bunu ogrenmenin bir yolu yok ne yazik ki. sen atesini olcmeye devam et. eger gerekirse onumuzdei ay grafigin daha cok fikir verecek. benim de ilk ay bir garip cikmisti.

canım günaydın nasılsın?

gunaydiiiiiiiiiin! canim grafigine baktim cok iyi gidiyor. dususe gectigini sanmiyorum. yariki atesine bagli. ama hala cok iyi. aay cook heycanli :) insallah senden de iyi haberler aliriz.

ben gunlerdir sehir disindayim. bir gun ucaga binmeden once sabah 5te olctum bir gun 8de olctum. Ama benim atesim yukselmedi. 36.4. gecen ay bu atesle regl olmustum. o nedenle pek umudum kalmadi.

daha 5-6 gunum var gerci. bakalim kismet.

Son düzenleme:

Çok sağol tatlım.. Bu ay ilk defa yapmaya başladım belki ondandır, bir de akıntıma işin açıkçası 13 den önce pek dikkat etmedim sadece o gün böyle uzayan akıntım oluştu ama ertesi gün değişmeye başladı o akıntı, belki de erken oldum ya da ateşimi yanlış ölçtüm.. her gün aynı saatte ölçmem zor, eşimin çalışma saatleri haftalık değişiyor, yataktan çıkmadan ölçüyorum ama saat değişiyor belki de ondandır.. Bakalım neticede az kaldı öğrenmeye, tutmadıysa da önümüzdeki ay tabloya ve denemeye devam:)))

Tekrar teşekkürler yorum için

tablon süper canım sonu da böyle olur inşallah. İlk defa tam bi tablon oldu çok şükür bugünleri de gördük..

bazen aynı düünceler banada oluyorr bunalıma giriyorum remen ama dua edıyorum canım sende bunalınca bol boıl dua et elbet bizde anne olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…