Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aman ne güzel üni'yi aradım 19 nisana en erken randevu

cnm bi ucundan başlamaya karar vermişsin kendin için en iyi olanı sen bilirsin tabi...
çok ileri bi tarih değil aslında mart zaten çıkıyor tamda senin adet döngüne denk gelecek şekilde sıkma canını bekleyeceğin 1 aydan bile az

Son düzenleme:
canım bence önce eşin spermiyogram yaptırsın.hem basit hem çok masraflı değil.onun sonucu normal çıkarsa ondan sonra yaptır kendine bu testleri.kimyasal gebeliklerinin sebebi spermlerden de kaynaklanabilir.hemen kendinde problem varmış gibi davranma.bu arada sperm testini öyle her yerde yaptırma.gerçekten kaliteli bir yerde yaptır.çünkü sonuçlar çok farklı çıkıyor.bzizm başımıza geldi.inşallah bi problem yoktur...

anladım canım sağol,
şimdi birde özel bir klinikten fiyat alacağım
aksi gibi istem kağıdını yanıma almamışım eve gidip o testler için bilgi alacağım
orda sigortam geçiyormş, karşılatabilirsek şu işi daha kısa sürede çözeriz heralde.

evet doktor bununda sebep olabileceğini söyledi,
canım bende onu soracaktım sperm testi nasıl yapılıyorki ya :S
3 gün perhiz 4. günü gelcek dedi ama orda nasıl şey ediyorlar anlayın

ahh canım bilemedim bi türlü hangisi daha hayırlı
en azından bi yerden başliyim diye düşündüm ama tabi son karar eşimle konuştuğumda verilecek
akşama belli olacak bakalım ne olacak halimiz,
hakkımızda hayırlısı artık...

hakkında en gzeli olsun inşallah hastane randevunu gebelik kontrolüne çevirirsin rabbim

evet doktor bununda sebep olabileceğini söyledi,
canım bende onu soracaktım sperm testi nasıl yapılıyorki ya :S
3 gün perhiz 4. günü gelcek dedi ama orda nasıl şey ediyorlar anlayın

canım orda dergi video falan gibi şey etmek için yeterli şeyler var sen merak etme:)))süreyi aynen doktorun dediği gibi 4.gün gidin ve iyi bir merkezde yaptırın.hangi
ildesin bilmiyorum.söylersen bilen arkadaşlar yardımcı olur.sonuç aynı gün veya ertesi güne çıkar hemen.burdan yazarsın yorumlarız.erkek infertilitesi bölümünde spermiyogram testi yaptıranlar diye bir topik var orda da yorumlanıyor.bu arada biz 70 tl ye yaptırmıştık.

canım bır kabın ıcıne sperm ornegı verılıyor ee bunun da nasıl verıldıgını acıklamam gerekmez herhalde :)

yok merak ettigim tabiki bu degil :)))

onceki yorumda aciklamis arkadasimiz zaten
ben de onu merak ediyordum evden mi goturuyor kapla falan diye

Son düzenleme:
amin canım aminallah saglık huzur versin hepimize en azından hamıle kalabılıyorsun buda güzel bişey ben yumurtladıgımı bıle göremedim pko yüzünden

Bir ara bende de olabileceğini söylemişti doktor, halbuki benim yumurtlamam düzenliydi ama erkeklik hormonum yüksekti. Glukofaj kullandım bir süre, sonra gittiğim diğer doktor pko olmadığıma karar verdi ilacı bıraktım ben de. Umarım en kısa zamanda yumurtan olur, iğnelerle takviyelerle illaki en güzelinden bir yumurta elde edilir, olmadı o da tüp bebek yöntemiyle döllenir. Herşeyin çaresi var. Üzülme yeterki.

canım yukarda yazdım.ben eşimle beraber gitmedim ama isterseniz eşiniz size yardımcı olsun diyorlarmış.özel oda varmış video dergi işte ne istersen :)))

yok merak ettigim tabiki bu degil :)))

onceki yorumda aciklamis arkadasimiz zaten
ben de onu merak ediyordum evden mi goturuyor kapla falan diye

ayyyyyyyy çok fenaymış isterseniz eşiniz yardımcı olsun da güzelmiş
hiç güleceğim yoktu yaaaa

sagol canım benım klomenle olmadı belkide doznunu arttırıp olur yada dediğin gibi iğneyle söyle bir görebilsem yumurtladıgımı :))) içim rahat edecek dediğin gibi son çare tüp bebek

sagol canım benım klomenle olmadı belkide doznunu arttırıp olur yada dediğin gibi iğneyle söyle bir görebilsem yumurtladıgımı :))) içim rahat edecek dediğin gibi son çare tüp bebek

ahhhh canım yumurtam var da ne oluyo korunn dedi bu doktor sinir oldum yımırtam boşa mı gitçek şmdi öf
hemde ilk defa sağımdan gelmiştiiiii

Eğer tekrarlayan düşükler kategorisine giriyorsan SGK karşılıyor kan tahlillerini. O yüzden en az 3 düşük yapmış olmak veya öyle oldugunu söylemek gerekiyor.

iyiki bunun için bi belge bi kanıt istemiyorlar,
ben öyle diyeceğim o halde 3 tane oldu diye
:26:

slm oncelikle herkes icin saglikli bebekler diliyorum. Ben daha yeniyim bu ay 2. ayimiz. Bugun adetimin 12. gunu tam ne guzel yumurtlama vakti geldi derken (adetim 27-28 gun suruyo ) hasta oldum hava degisiminden. Onceki gunler atesim 36 cikarken bu sabah 37 cikti. Moralim bozuldu cunku atesimin dusecegi vakti bekliyodum. Henuz yumurtlamadigima da eminim cunku salgi kontrolu yapiyorum hergun ve henuz o yumurta kivamindaki salgi yok. Ovulasyon gununu cumartesi ya da pazar olarak bekliyodum, bi ihtimal pzt de olabilir. Benim sorum simdi, ates yuksek oldugunda da yumurta catlar mi cunku yumurta catlarken vucut isisinin dustugunu duymustum.

neyseki istemiyorlar :) bu arada her hastanede ilgili testler yapılamıyor olabilir önceden bilgi alırsan iyi olur

Ben de ayni seyi merak ediyordum hep ama sormaya utanmistim
nasil yapiliyor gercekten sperm testi

benım eşiminki devlet hastanesinde oldu
benım o gün hastanede randevum vardı hadı o da ben de yaptırayım dedi

tabi doktor tuvalete yollamış
eşim bı çıktı
seksten soğudum dedi
yanımda .....an , ...... ran bense ne yapmaya çalışıyorum diye
çok gülmüştüm yaaa
hiç bukadar zorlanmamıştım diyor

ayyyyyy vallaaa gülermisin ağlarmısın canım yaa ne hallere düştük şu bebek yüzünden
benim eşim azcık uyuzdur nsıl karşılıcak bu durumu şuanda bilemiyorum
bide bunun stresine girip daha beter olmasndan da korkuyorum
o yüzden ben önce bi kendimi araştırsam da spermi sona kalsa süper olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…