Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bence rahim filmi çektir bak bakalım tüplerinde sorun var bide eşinin değerlerine baktır sorun varmı en azından kafan rahat olurr canım bu benim fikrim tabıkı benim tedavımın en başında hemen rahim filmi istedi doktor çünkü vereceğim ialçalarla boşuna senı şişirmeyelım dedı eşimdede varıkosle cıkınca ertelemiştik tedavıyı bence sen tüplerine baktır eşinde bi test yaptırsın en azından için rahat olur diğer testler içöinde erken buı benım fikrim

Genelde tüplere hiç hamilelik oluşmuyorsa bakıyorlar, kimyasal gebelikle doğrudan ilgili yok bildiğim kadarıyla, mesela kimse bende gerek görmedi.

Genelde tüplere hiç hamilelik oluşmuyorsa bakıyorlar, kimyasal gebelikle doğrudan ilgili yok bildiğim kadarıyla, mesela kimse bende gerek görmedi.

onu bende sordum bi gebelik oluşmuş sonşta tüp tıkalı olsa olmazdı dedim
elbett bu bir ihtimal ama değerin 300 500 olup gebelik brz ilerlese emn oluruz
ama bu seviyeyi görmedik dedi. hani yumurta rahime gidene kdr geçen süre anlamnda dedi sanırım
düşük bi ihtimal ama olabilr son kez ona bakalım dedi.
bnmki sperm yapısından da şüphelendi brz sanırım
vücudun atıyor bunu dedi...
ay bilmyiorum

tablon süper canım sonu da böyle olur inşallah. İlk defa tam bi tablon oldu çok şükür bugünleri de gördük..

bazen aynı düünceler banada oluyorr bunalıma giriyorum remen ama dua edıyorum canım sende bunalınca bol boıl dua et elbet bizde anne olcaz

kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
ama maalesef benım akıntım kahveye dönüyor
bu da benım için adet belirtisi demek
yani 2 güne adet olurum ben
ama çok şükür kendinden çatlayan bir yumrutamın olduğunu gördüm ya
keşke sonu da güzel olsaydı
ama bugünkü düşüş sinyalmiş yani
ne yapalım

canım arkadaşalr yaptırma erken demiş genelde

inan ben tam olarak yorum yapamayacağım
buna en iyi kararı eşinle sen verirsin

sende çok zorluklardan geçmişsin canım allah yardımcın olsun allah sabır versın

sende haklıısn ama en azından kafası rahat olsun sorun olmadıgını bilsin diye dedim ama yanı mantıklı düşünürsek tüpler kapalı olsa hamıeleık olmaz

sende haklıısn ama en azından kafası rahat olsun sorun olmadıgını bilsin diye dedim ama yanı mantıklı düşünürsek tüpler kapalı olsa hamıeleık olmaz

Yani ben de o kadar iyi bilmiyorum, bana gerek görmedikleri için öyle söyledim, hem zaten kan tahlilleri yaptırması en kolay olan, çok yıpranmamak için önce onlarla başlamak daha doğru belki de.

Yani ben de o kadar iyi bilmiyorum, bana gerek görmedikleri için öyle söyledim, hem zaten kan tahlilleri yaptırması en kolay olan, çok yıpranmamak için önce onlarla başlamak daha doğru belki de.

evet kızlar sanırım dediğiniz gibi en azından bi yerden başlamak lazım,
yoksa bu şüphe hep içinde kalacak.
ben şmdi üniversiteden bi dr bulup randevu almayı düşünüyorum,
ona istenen testleri göstereceğim o da yol gösterir inanıyorumki,
pıhtılaşma ve genetik test üniversitede vardır heralde değilmi?
diğer kan testleriinide ordan isterm yaparlarsa.
yoksada fark verip özelden yapttırırım.
sigorta ile kavga edeceğim yoksa, kan testlerini bile karşılamıyoruz demişler.
gebelik olmadığı düşük olduğu için vs. ne alakaysa.

burcu'cum peki direk eşimle mi gitmeliyim ona da yaparlarmı bu testleri
onun özeldenmi yaptırması gerek yoksa?

Sağol canım benim. Allah kimseye bu sıkıntıları yaşatmasın, isteyenlere hayırlı bir evlat versin inşallah.

amin canım aminallah saglık huzur versin hepimize en azından hamıle kalabılıyorsun buda güzel bişey ben yumurtladıgımı bıle göremedim pko yüzünden

belkide canım hayırlısı olsun

aman ne güzel üni'yi aradım 19 nisana en erken randevu

burcu'cum peki direk eşimle mi gitmeliyim ona da yaparlarmı bu testleri
onun özeldenmi yaptırması gerek yoksa?

Ben önce tek başıma gittim genetik testler için, genetik testleri hemotoloji bölümü kromozom testlerini ise genetik bölümü yapıyordu benim gittiğim hastanede. Daha sonra genetik bölümünden ayrıca randevu alıp eşimle birlikte gitmiştim ve eşimin güvencesi onun test bedellerini de ödemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…