Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

görüşürüz canım benim
iyi bak kendine
sana da iyi hafta sonları
takma kafana her şeyi
her şey hepimiz için güzel olacak

Sana da canım...ben de çıkacağım birazdan. Son 1 saatte öyle bir yorgunluk çöktü ki bu haftaki yoğun tempoyu kaldıramadım herhalde, eve gidip yatasım var. Off yarın da tüm gün eğitimdeyim
Bugünkü konuları da kafana takmamaya çalış en kısa zamanda bir karar verin, o bile seni çok rahatlatır. Sonra da zamanla herşey hallolur merak etme. Bana her zaman yazabilirsin, hatta arayabilirsin de istersen.

düşünsene canım aylardırr umut verici tablolar ardından adet.. inşallah olmazsın sen çünkü güzel tabloların sonu adet olunca da üzülüyor insan..
Rabbim sevindirsin seni inşallah

düşünsene canım aylardırr umut verici tablolar ardından adet.. inşallah olmazsın sen çünkü güzel tabloların sonu adet olunca da üzülüyor insan..
Rabbim sevindirsin seni inşallah

biliyorum canım biliyorum
sadece yumurtam çatlamışken olsaydı diye çok istedim
ama artık duam bundan sonra kendi kendine yumurtam yıne gelişir
tedavıye gerek kalmaması için çok dua ettim
ama nasipte ne varsa onu yaşayacağız

canım inşallah gelir bu ay bebişin..
ben tedaviye gerek olmadan olacğı ihtimalini çok düşünemiyorum. gerçekten erkek infertilitesi çok zor canım. hiç bişey etkileiyor. biz sizin gibi olsak şimdiye çoktan iğneli tedaviyi olmuşuk. 3 ay sonra aşılama var ama ben onda bile tam bilemiyorum ileri hız nerdeyse yok morfoloji de kötü.. sanki tüp bebek diyor içimden bi ses. Allahım en iyisini bilir ondan ümit kesilmez. o yüzden bekliyoruz işte yine de..
sen nasılsın canım
iyi misin?

iyiyim canım çok şükür annemler misafirim uğraşıyoruz işte..

hepimizin var sorunları işte
umarım sizin de tedavisiz gelir mucizeniz
ama tedavi gerekse de olacağız
gerçi ben gocunmuyorm tedaviden ama eşim bir yanaşsa
ben de hazirana kadar bırakıyorum
ateşle takip edeceğim yine çatlıyor muyum diye o kadar

Allahım bizi de mükafatlandırır inşallah

inan hergece dua ediyorum hepimize
ve sen saydığım ilk isimlerdensin emin ol
Rabbim bizi de duyacak

ben çıkayım canım yemek hazırlaycağım
çok öpüyorum seni
Allah'a emanet ol

Çok teşekkür ederim inşallah canım inşallah.. ama sen tedavinizi büyütme gözünüzde ben senin yumurtladığın zaman kısa süre içinde hamile kalacağına inanıyorum canım
benim annem yapıyor da yemeği azıcık

ayy ne güzell
benım de annem vardı geçen haftaya kadar
evde her şey hazır oluyordu ne güzell
canım annemmm
neyse hadi öpüldünüz

ayy ne güzell
benım de annem vardı geçen haftaya kadar
evde her şey hazır oluyordu ne güzell
canım annemmm
neyse hadi öpüldünüz

selam kizlar! is yerinden bir kac kez baktim ama cevap yazamadim. yokh zaten yorulmussun dusunmekten. o nedenle bir sey demek istemiyorum. insallah senin icin en dogru en hayirli karari verirsin.
geri sayimda kim ode bakalim? once kimden iyi haberler alcaz?

Benim son 5 gun. Ates 36.4. Hadi herkes kac gun kaldigini ve atesini yazsin. Sonra geri sayim baslasiiiinn

Son 6 gun, ates 36.7

yokh umarim senin icin en hayirli kararlari olursun 9 ayin da dedigi gibi..hersey dilediginiz gibi olsun canim
hepberaber lekelenmen adete donusuyor mu bilmiyorum ama umarim ki adet olmazsin, olursan da yeni dongunde bebegin seninle olur diye diliyorum.
9 ay ben tahmini olarak soyleyecegim son 6 (en fazla alti gun var diyeyim.ates 36,4 dusuk olabilir ama benim icin 36,5 hamilelik oluyor :) ) tabi benim icin sevinmek icin erken daha, o yuzden cok takilmak istemiyorum atesime..
karanfilce naber uzun zamandir goremedim?
burcu-genatesin guzelmis umarim hep yukseklerde devam eder

36.6
3 gün
ama dayanamadı kırmızlar geliyor galiba

canım akıntının içinde kahveler var
ama her sildiğimde gelmiyor
akıntı varsa geliyor tuvalet kağıdına
umarım ki dönüşmez adete
ama nasip bakalım

bu arada idrarımda köpük vardı yaa:26:
hani dün konuştuk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…