- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ben son -4 gündeyim
an itibariyle:
hepberaber----son 3 gun---ates 36.6
9ay-------------son 5 gun---ates 36.4
burgu_gen------son 6 gun---ates 36.7
every-----------son 6 gun---ates 36.4
ilk haberler hepberaberden gelecek gibi gozukuyor. sonra bizim pes pese. herkesin atesi iyi simdilik hadi bakalim hayirlisi :)
haaaa -4ben son -4 gündeyim
benden ümidi kesin canlarım
çünkü dediğim gibi kahveler var biraz bende
yani geliyor kırmızı
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR
DÜNKÜ ATEŞİME YAPTIĞINIZ YORUMLAR İÇİN TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM
İYİ Kİ VARSINIZ YAAAA
BUGÜN GÜZEL BAŞLAYAN GÜNÜM İKİ TANE HAMİLE HABERİ ALMAMLA YERİNİ MORAL BOZUKLUĞUNA BIRAKTI
KESİNLİKLE KISKANÇLIK OLARAK DÜŞÜNMEYİN HAYAL KIRIKLIĞI SADECE,BENİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ
ALLAH HERKSE VERSİN TÜM İSTEYENLERE VERSİN AMA BAZEN BENDE ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUM ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM!!!!!!
BİLMİYORUM AMA UMUDUM KIRILDI ŞUANDA NE YUMURTA UMRUMDA NE ATEŞ
OLMAYACAK HERHALDE BENİM NASİBİMDE YOK HERHALDE DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM.
AĞLADIM AĞLADIM İÇİMİ RAHATLATTIM DİCEM AMA NE ÇARE AĞLAMAK ÇÖZÜMMÜ
SİZLERLE DERTLEŞMEK İSTEDİM KIZLAR....
ASLINDA DAHA NELER NELER GEÇİYOR İÇİMDEN AMA BURAYA SIĞMAZ...
İŞTE BUDA BUGÜNKÜ UMUTSUZ TABLOM
3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım önce tablonla başlayım olayaİYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR
DÜNKÜ ATEŞİME YAPTIĞINIZ YORUMLAR İÇİN TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM
İYİ Kİ VARSINIZ YAAAA
BUGÜN GÜZEL BAŞLAYAN GÜNÜM İKİ TANE HAMİLE HABERİ ALMAMLA YERİNİ MORAL BOZUKLUĞUNA BIRAKTI
KESİNLİKLE KISKANÇLIK OLARAK DÜŞÜNMEYİN HAYAL KIRIKLIĞI SADECE,BENİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ
ALLAH HERKSE VERSİN TÜM İSTEYENLERE VERSİN AMA BAZEN BENDE ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUM ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM!!!!!!
BİLMİYORUM AMA UMUDUM KIRILDI ŞUANDA NE YUMURTA UMRUMDA NE ATEŞ
OLMAYACAK HERHALDE BENİM NASİBİMDE YOK HERHALDE DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM.
AĞLADIM AĞLADIM İÇİMİ RAHATLATTIM DİCEM AMA NE ÇARE AĞLAMAK ÇÖZÜMMÜ
SİZLERLE DERTLEŞMEK İSTEDİM KIZLAR....
ASLINDA DAHA NELER NELER GEÇİYOR İÇİMDEN AMA BURAYA SIĞMAZ...
İŞTE BUDA BUGÜNKÜ UMUTSUZ TABLOM
3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com
yapma ya dur bakalim belki kesilir. ama olmazsa bile cok guzel bir ymurtan oldu bu ay. onumuzdeki aya umutla bakabilirsin
canım ya valla şu anda hiç iyi şeyler düşünemiyorum ben,hep derim iyi düşün iyi olsun ama bugün o ruh halim kırgın,şuanda mutsuz bir ruh halindeyim ama yarın ne olur bilemem,bir yıldır istiyorum canımumutsuzluga kapilma canim. tablona da kotu deme lutfen :) seninki de bu sekilde. olacak yumurta. onemli olan onu yakalamak. ne kadar suredir ugrasiyorsunuz?
ah canım anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok iyi geliyor inan.biliyorum yalnız değilim ama napim hep polyannacılık oynayamıyorum işte bi yerde bende patlıyorum.ne tablo umrumda şuan ne ateş ne yumurta,olmuyorsa olmuyor napim,ağlıyorum ama keşke ağlamak çözüm olsa....şanslı insanlar var bu mucizevi olaya çok çabuk sahip olabiliyorlar ama acaba kıymetini biliyorlamı bunun??bazen düşünürüm bunu...bilmiyorum belkide haksızlık ediyorumdur ama oysa bizim için ne kadar değerli yaşayabilmek için neler yapıyoruz,inş birgün karşılığını alırız...canım önce tablonla başlayım olaya
ateşin birkaç gün daha artarak giderse çok güzel
gelelim ruh haline
seni okadar iyi anlıyorum ki(anlıyoruz ki)geçmiş sayfalara bak ben aynı şeyi yazdım dün
olmayacak ,hiç tadamayacğım bu duyguyu
hele ki hamlie haberi almak
bizler için yıkım oluyor
evet bu kıskançlık değil garip bir duygu
ancak yaşayan anlayan bilir
ağla arkadaşım ağla,ağlamak içimizdeki sıkıntıyı bir nebze olsun götürür
umut etmek,sonunda da üzülmek çok kötü oluyor
ama bunu yaşayan bizim gibi milyonlarca insan var
yalnız değiliz bu hayatta
sadece her şey biranönce olsun istıyoruz
ama kim her istediğini hemen eldeedebiliyor?
bazen sabretmek lazım
biliyorum çooooooookkkkkkkkkkk zor
ama sabredeceğiz
nolur koyverme kendini
ama ağla için rahatlasın
biz de yazacağız buraya hamileyim diye ianan
canım ya valla şu anda hiç iyi şeyler düşünemiyorum ben,hep derim iyi düşün iyi olsun ama bugün o ruh halim kırgın,şuanda mutsuz bir ruh halindeyim ama yarın ne olur bilemem,bir yıldır istiyorum canım
ah canım anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok iyi geliyor inan.biliyorum yalnız değilim ama napim hep polyannacılık oynayamıyorum işte bi yerde bende patlıyorum.ne tablo umrumda şuan ne ateş ne yumurta,olmuyorsa olmuyor napim,ağlıyorum ama keşke ağlamak çözüm olsa....şanslı insanlar var bu mucizevi olaya çok çabuk sahip olabiliyorlar ama acaba kıymetini biliyorlamı bunun??bazen düşünürüm bunu...bilmiyorum belkide haksızlık ediyorumdur ama oysa bizim için ne kadar değerli yaşayabilmek için neler yapıyoruz,inş birgün karşılığını alırız...
gunaydiin kizlarrrnasiliz bugun?
ben de bir degisiklik yok. son 4 gun. 36.5.
kızlar ben geldim Allaha hamd olsun hamileyim
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin aminnnn
dün doktora gittim daha cok kucuk ne olacagı belli olmaz bekleyelim 2-3 hafta dedi eşinden baska kımseye söyleme dedi siz arkadaslarım bide eşim biliyor
kızlar cok dua ediyorum sizlerede Allahım sizlere yasatsın bu duyguyuuuuuu aminn
Rabbim banadaa kalp atıslarını duymayı kucagıma almayı nasip etsin amin hayırlısıylaa
canlarım benim iyiki varsınızzzz
kızlar ben geldim Allaha hamd olsun hamileyim
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin aminnnn
dün doktora gittim daha cok kucuk ne olacagı belli olmaz bekleyelim 2-3 hafta dedi eşinden baska kımseye söyleme dedi siz arkadaslarım bide eşim biliyor
kızlar cok dua ediyorum sizlerede Allahım sizlere yasatsın bu duyguyuuuuuu aminn
Rabbim banadaa kalp atıslarını duymayı kucagıma almayı nasip etsin amin hayırlısıylaa
canlarım benim iyiki varsınızzzz
:119:Gunaydin kizlar:119:
nasilsiniz bakim
uzun zamandir yazamiyom ama takipteyim her zamanki gibi:126:
canim seni cok-cok tebrik ediyorum
insallah saglikli bi hamilelik gecirip sag-salim kucagina alirsin o kucucuk mercimegi
iste bekledigimiz haber geldiiiiiiiiiii
tebrik ederim canim
Hayirli bir hamilelik diliyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?