Asosyal umarim hersey gonlune gore olur ve senin de tez zamanda bebis haberiyle yuzun guler canim.
9 ay benim ates 36,2ye dustu son 5dunku umut yine kayboldu
gunaydin. Ben normalde 8 de olcuyorum bugun 6:20de uyandim 36,5 sonra 7:20 de uyandim 36,7 artik hangisini baz almak dogru ise...son 5 gun.
kızlar ben geldim Allaha hamd olsun hamileyim
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin aminnnn
dün doktora gittim daha cok kucuk ne olacagı belli olmaz bekleyelim 2-3 hafta dedi eşinden baska kımseye söyleme dedi siz arkadaslarım bide eşim biliyor
kızlar cok dua ediyorum sizlerede Allahım sizlere yasatsın bu duyguyuuuuuu aminn
Rabbim banadaa kalp atıslarını duymayı kucagıma almayı nasip etsin amin hayırlısıylaa
canlarım benim iyiki varsınızzzz
selam kizlar! is yerinden bir kac kez baktim ama cevap yazamadim. yokh zaten yorulmussun dusunmekten. o nedenle bir sey demek istemiyorum. insallah senin icin en dogru en hayirli karari verirsin.
geri sayimda kim ode bakalim? once kimden iyi haberler alcaz?
Benim son 5 gun. Ates 36.4. Hadi herkes kac gun kaldigini ve atesini yazsin. Sonra geri sayim baslasiiiinn
canım ya valla şu anda hiç iyi şeyler düşünemiyorum ben,hep derim iyi düşün iyi olsun ama bugün o ruh halim kırgın,şuanda mutsuz bir ruh halindeyim ama yarın ne olur bilemem,bir yıldır istiyorum canım
ah canım anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok iyi geliyor inan.biliyorum yalnız değilim ama napim hep polyannacılık oynayamıyorum işte bi yerde bende patlıyorum.ne tablo umrumda şuan ne ateş ne yumurta,olmuyorsa olmuyor napim,ağlıyorum ama keşke ağlamak çözüm olsa....şanslı insanlar var bu mucizevi olaya çok çabuk sahip olabiliyorlar ama acaba kıymetini biliyorlamı bunun??bazen düşünürüm bunu...bilmiyorum belkide haksızlık ediyorumdur ama oysa bizim için ne kadar değerli yaşayabilmek için neler yapıyoruz,inş birgün karşılığını alırız...
kızlar ben geldim Allaha hamd olsun hamileyim
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin aminnnn
dün doktora gittim daha cok kucuk ne olacagı belli olmaz bekleyelim 2-3 hafta dedi eşinden baska kımseye söyleme dedi siz arkadaslarım bide eşim biliyor
kızlar cok dua ediyorum sizlerede Allahım sizlere yasatsın bu duyguyuuuuuu aminn
Rabbim banadaa kalp atıslarını duymayı kucagıma almayı nasip etsin amin hayırlısıylaa
canlarım benim iyiki varsınızzzz
ben de regl belirtileri bile basladi :) burda mi bilmiyorum ama biri regl oncesince rahminin indigini, karninin altinda bir agirlik hissettigini soylemisti. o zamandan beri dikkat ediyorum bende de o his var. mesela su an :)
an itibariyle:
hepberaber----son 3 gun---ates 36.6
9ay-------------son 5 gun---ates 36.4
burgu_gen------son 6 gun---ates 36.7
every-----------son 6 gun---ates 36.4
ilk haberler hepberaberden gelecek gibi gozukuyor. sonra bizim pes pese. herkesin atesi iyi simdilik hadi bakalim hayirlisi :)
9 ay, benimde son 6 bugün sabah ateşim 36.8..:) ama adet olacakmış gibi hissediyorum karnımı..
tuh ya bunu soyledigime pisman oldum
insan psikopata bagliyor
ama sonucta uzman degiliz belki biz oyle hissediyoruz ama hamilelikte de gerginlik olur karnin alt tarafinda
benim de bugun o his var son 5te oluyor bana zaten
rahmin oldugu yerde agirlik var bir de yururken bile orayi hissediyorum sanki garip iste
zaten dedim ya bu ay hamile kalsam mucize olurdu ates oyle kotu ki..
atesin yok iyi ama! senin daha cok var reglye. bakalim. insallah gelmez kirmizi
moonsoon tebrikler Allah tamamına erdirsin
Kutsev canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu sanki kızın olcakmış gibi geliyor bana..
hepberaber bugünkü ateşini girmemiş büyük merak içindeyim..:44: nolur Allahım onu da hamileler kervanına kat
seni merak ediyoruzzzz
kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
ama benım adet sökülecek
akıntı artmaya başladı
ama Allahıma şükür bugünleri de görüdm
üzülmedim dersem yalan olur ama
ne yapalım bizim de nasibimiz var elbet
kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
ama benım adet sökülecek
akıntı artmaya başladı
ama Allahıma şükür bugünleri de görüdm
üzülmedim dersem yalan olur ama
ne yapalım bizim de nasibimiz var elbet
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
maalesef kızlar bu ay bitti
umarım yakındır bebeğimle kavuşmam
iyi haftasonları
bugun benım ateş tabloma yorum yapmadın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?