Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asosyal umarim hersey gonlune gore olur ve senin de tez zamanda bebis haberiyle yuzun guler canim.

9 ay
benim ates 36,2ye dustu son 5 dunku umut yine kayboldu

ben de regl belirtileri bile basladi :) burda mi bilmiyorum ama biri regl oncesince rahminin indigini, karninin altinda bir agirlik hissettigini soylemisti. o zamandan beri dikkat ediyorum bende de o his var. mesela su an :)

gunaydin. Ben normalde 8 de olcuyorum bugun 6:20de uyandim 36,5 sonra 7:20 de uyandim 36,7 artik hangisini baz almak dogru ise...son 5 gun.

FF'de bu sik sorulan sorular kisminda var. ilkini baz alamani ama bunu da bir yere not etmeni soyluyor. zaten saati de gireceksin ya ff'ye o zaman sana ici bos daire cizecek. farkli saate olculdugunu gostermek icin. hangisi olursa olsun iyi atesin.

amin!

ooh senın iyimiş 5gün benim 12gün geri sayayım mı bende :) oda tahmını bir tarih tabıı ateşimde 36,5 3gündür :)

canım bu kadar üzme kendını bende senın gibiyim hamıle haberi alınca bi kötü oluyorum dediğin gibi kıskançlıkmı hayır tabıkıde ama iştee napalım bizimde sınavımız buymuşş bi zamanı var beklemek lazım allah bizlere sabır versin ama sunu unutma bizde burda hamıleyim diye bagırcazz canım

süperrr yaaa çok sevindim valla canım sabah sabah aldıgım en güzel haber valla :) rabbım kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin canım güzel şeyler düşün herşey güzel olacak :) tebrikler canım

Son düzenleme:
ben de regl belirtileri bile basladi :) burda mi bilmiyorum ama biri regl oncesince rahminin indigini, karninin altinda bir agirlik hissettigini soylemisti. o zamandan beri dikkat ediyorum bende de o his var. mesela su an :)

tuh ya bunu soyledigime pisman oldum
insan psikopata bagliyor
ama sonucta uzman degiliz belki biz oyle hissediyoruz ama hamilelikte de gerginlik olur karnin alt tarafinda

benim de bugun o his var son 5te oluyor bana zaten
rahmin oldugu yerde agirlik var bir de yururken bile orayi hissediyorum sanki garip iste
zaten dedim ya bu ay hamile kalsam mucize olurdu ates oyle kotu ki..

9 ay, benimde son 6 bugün sabah ateşim 36.8..:) ama adet olacakmış gibi hissediyorum karnımı..

olsun hala ortalamanin ustunde ama merak etme. rahmin sekli degisiyor ya sanirim bu his dogru. elle kontrol edenler de var ama ben onu yapamiyorum.

atesin yok iyi ama! senin daha cok var reglye. bakalim. insallah gelmez kirmizi

29 martta olmam lazım, dediğin gibi önemli olan o gün ateşimin kaç olacağı, geçen ay adetten bir gün önce ölçmüştüm 36,5 tu, adet olacağım sabah ölçtüm 35,6 ya düşmüştü, zaten 1 saat sonra başladı:) bakalım haftaya bugün öğrenmiş olurum herhalde:)

moonsoon tebrikler Allah tamamına erdirsin

Kutsev canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu sanki kızın olcakmış gibi geliyor bana..

hepberaber bugünkü ateşini girmemiş büyük merak içindeyim..:44: nolur Allahım onu da hamileler kervanına kat

seni merak ediyoruzzzz

kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
ama benım adet sökülecek
akıntı artmaya başladı

ama Allahıma şükür bugünleri de görüdm
üzülmedim dersem yalan olur ama
ne yapalım bizim de nasibimiz var elbet

canım üüzlme zamanı var demekki

nasıl bi artma meydana geldi adet olduğuna emin misin.. ben 29. günde daha emin gibiyim o yüzden belki daha adet zamanı değildir canım.

bugun benım ateş tabloma yorum yapmadın :))

tatlim gormemisim o mesaji. bir yandan esime bakiyorum hasta da iyilesmeye calisiyor yazik bir sonraki yumurtlama donemini kacirmamak icin

ben biraz daha yukselmesini beklerdim. demek ki henuz gelmedi yumurta. bir de akintiya iyi bakabiliyor musun? Creamy isaretlemissin. oda henuz yumrtanin olmadigini gosteriyor. canim sende pko mu vardi? kusura bakma daha once konusmustuk ama dikkatim col bolunuyor karistiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…