387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com slm herkese.ateşim düşüyor maalesef( yalnız bişey sorucam ben normalde her sabah 7 de ölçüyordum.son iki gündür bi 6da bir de 5 te ölçmek zorunda kaldım.çünkü kendi evimde değildim.kaldığım yer de kendi evime göre oldukça soğuktu.bunların etkisi olmuş olabilir mi acaba???
sonucta arada baya zaman farki var 1 saat 2 saat
tam bilmiyorum ama etkileyebilir
ustelik senin ats dusmemis ya cok iyi su an
dusus sayilmaz
son 2 gununde de umarim hep ykseklrde kalir
evet canim o nedenle dusuktur. ben de her zaman 7:20'de olcuyorum. ama is seyahatine cikacagim zamanlar erken olcmek zorunda kaliyorum. mesela bak 20 mart'ta 05:45'te olcmusum ve o cok dusuk cikmis.
My Ovulation Chart
atesin ne guzel isteilla gelcek deme
ama tabi son gun dusuyor olmasi kotuymus onceden ogrenemiyorsun mesela ben 4 gun kala falan ogreniyorum olmadi 3 gun kala
umarim dusmez ve bebgin seninledir
benim bugun atesim yukseldi yeniden
ne guzel :) keske basindan beri olcseydin sen de ya bakardik ne guzel garifine :)
Arkadaslar her yerde vucut sicakligini olcmek icin bazal termometre kullanilmasi gerektigi yaziyor. Ancak ben eczanelerde bunu bulamadim ve siradan bir dijital termometre aldim. olcum hassasiyeti 0.1 derece. aslinda 0.1 derece bile onemli. sizler ne kullaniyorsunuz?
idrar rengi koyulasir hamilelikte diyorlr
ama herkeste oyle olacak diye brisey yok
ben hamile kaldigim ay bat gectiginde test yaptigimda aynen dedigin gbi su gibiydi herhalde birsey yok bende dedim
her zaman olduugndan da acik renkti
sonucta eigimiz ictigimiz de etkiliyor
bir de belki ileri donemlerde cok koyulasiyordur idrar
evet canım düşünce pat kırılıyor.. ama onlar o kadar güzel ki ölçümlerde hep aynı çıkıyor ard arda olanlarda.. bir de gerçekten cıvalı daha iyi.. ben çok korkmam da eşim çok pimpirik zaten.. geçen tansiyonum düşmüş ölçtü 9 a 5 çıktı aman Allahım sen misin ölçtüren çıldırdı resmen hasta hasta bi güzel kavga ettik getirmiş bi ayran tuz çorağı zorla içeceksin ben diyorum içmem o bana bağırıyor ben ona ayy çok komikti varyaen guzeli onlar aslinda da bence cok tehlikeliler
baya bir vakasi oldu okudum
ben dusukten hastanede yatarken gunde 3 kere onlarla olcuyorlardi nasil korkuyordum koltuk altimda dururlarken bile:)
anladim simdi senin termometreler neden kiriliyor :)
iyi pazarlar kizlar hepinize
bu çok güzel bi haber sonu da iyi olur inşallah dpo kaçlardasın? ben geçen ay 16. gün çatlamışım adete göre.. zaten ilişkiler 13, 14 ve 16 da olmuştu sanırım:44:atesin ne guzel isteilla gelcek deme
ama tabi son gun dusuyor olmasi kotuymus onceden ogrenemiyorsun mesela ben 4 gun kala falan ogreniyorum olmadi 3 gun kala
umarim dusmez ve bebgin seninledir
benim bugun atesim yukseldi yeniden
ben daha tam ölçüm hiç yapmadım dijitalle ama şu sıralar yapmayı da düşünmüyorum her sabah aynı vakitte uyanmak onu aklımda tutmaya çalışmak zoruma gidiyor. zaten eşim de kpss çalışıyorsaol canim. interette var ama turkiyede yok (Amazon.com: Basal Digital Thermometer: Health & Personal Care). bunlar daha hassas. 0.01 olcuyor. ama deginiz gibi sart degil ki hepimizin grafikleri iyi cikiyor. hani varsa alayim dedim ondan sordum. yeni bir donem basliyor ya yeni bir seyler yapmaliyim :)
civali maceralariniz komikmis :) esin hakli tabi ama ben de onlari daha iyi buluyorum.
sonunda adetim söküldü ama çok gerginimmm
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
artık 23 ya da 24 te çatladığıma eminim
buna şükür
bu ay da ateş ölçeceğim ki bakalım çatlayacak mıyım yine
evet canım düşünce pat kırılıyor.. ama onlar o kadar güzel ki ölçümlerde hep aynı çıkıyor ard arda olanlarda.. bir de gerçekten cıvalı daha iyi.. ben çok korkmam da eşim çok pimpirik zaten.. geçen tansiyonum düşmüş ölçtü 9 a 5 çıktı aman Allahım sen misin ölçtüren çıldırdı resmen hasta hasta bi güzel kavga ettik getirmiş bi ayran tuz çorağı zorla içeceksin ben diyorum içmem o bana bağırıyor ben ona ayy çok komikti varya
bu çok güzel bi haber sonu da iyi olur inşallah dpo kaçlardasın? ben geçen ay 16. gün çatlamışım adete göre.. zaten ilişkiler 13, 14 ve 16 da olmuştu sanırım:44:
ben daha tam ölçüm hiç yapmadım dijitalle ama şu sıralar yapmayı da düşünmüyorum her sabah aynı vakitte uyanmak onu aklımda tutmaya çalışmak zoruma gidiyor. zaten eşim de kpss çalışıyor
geçmiş olsun canım.. inşallah bunu gördük ya bu bile hayal gibiyken inşallah birgün bebek hayali de gerçek olur.
selam güzeller hepinizi kocaman öpüyorum
ben doğum yaptım çok şükür herşey yolunda
kızımız asmin dünyaya gözlerini açtı
tüm yüreğimle doğum esnasında sizlere dua ettim
Rabbim bu duyguyu tez vakitte szilerede tattırsın
Ronya selam güzeller hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?