Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canim o nedenle dusuktur. ben de her zaman 7:20'de olcuyorum. ama is seyahatine cikacagim zamanlar erken olcmek zorunda kaliyorum. mesela bak 20 mart'ta 05:45'te olcmusum ve o cok dusuk cikmis.

My Ovulation Chart

Son düzenleme:
sonucta arada baya zaman farki var 1 saat 2 saat
tam bilmiyorum ama etkileyebilir
ustelik senin ats dusmemis ya cok iyi su an
dusus sayilmaz
son 2 gununde de umarim hep ykseklrde kalir

inşallah canım ama ben yüksek ateşli bir hatunum geçn ay 36.7 ile adet oldum o nedenle bence hamile olsam 37leri geçmesi lazım.yine de bi umut bekliyorum işte...

evet canim o nedenle dusuktur. ben de her zaman 7:20'de olcuyorum. ama is seyahatine cikacagim zamanlar erken olcmek zorunda kaliyorum. mesela bak 20 mart'ta 05:45'te olcmusum ve o cok dusuk cikmis.

My Ovulation Chart

evet canım baktım tablona gerçekten umut oldu walla bakalım son 3 gün heyecanla bekliyorum ama hiç belirti yok o moralimi bozuyor...test yapıp hayalkırıklığı yaşamayı da istemiyorum.sabredicez artık.bu arada senin tablonda güzel umarım sonu da güzel olur.

açıklamalar için tesekkürler arkadaşlar benim anladığım kadarıyla ateş ölç me hamile kaldıgını belli ediyor demi

atesin ne guzel iste illa gelcek deme
ama tabi son gun dusuyor olmasi kotuymus onceden ogrenemiyorsun mesela ben 4 gun kala falan ogreniyorum olmadi 3 gun kala
umarim dusmez ve bebgin seninledir

benim bugun atesim yukseldi yeniden

ne guzel :) keske basindan beri olcseydin sen de ya bakardik ne guzel garifine :)

Günaydın:) Ben de aynısını kullanıyorum dijital, 0.1 hassasiyet.

Benim ateşim bugün 36.9. gerçi hafta içi hep 04:30 da ölçtüm ateşimi, bugün sabah 8 gibi uyandım o yüzden de yüksek çıkmış olabilir. Son 5 gün ama hiçbir belirtim yok hamişliğe dair.. İdrarım bile hiç bu kadar su gibi açık renk olmamıştı hatta o dece belirtisizim:))

Bu da tablom..

idrar rengi koyulasir hamilelikte diyorlr
ama herkeste oyle olacak diye brisey yok
ben hamile kaldigim ay bat gectiginde test yaptigimda aynen dedigin gbi su gibiydi herhalde birsey yok bende dedim
her zaman olduugndan da acik renkti
sonucta eigimiz ictigimiz de etkiliyor
bir de belki ileri donemlerde cok koyulasiyordur idrar

Ay gerçekten mi? Bak bu bana moral oldu çok sağol Ne bileyim herkes koyu ve kokan idrardan bahsediyor çünkü bende kesin olması gerekiyor diye düşündüm, bende olmadığı içinde üzülüyordum hatta:)

Doğru söylüyorsun, ben örneğin aşırı sıvı tüketirim, yıllar önce böbrek taşı sorunu yaşamıştım, o zaman doktorum bana idrarın asla koyu renge dönüşmesine izin verme, bol sıvı tüket dediğinden beri sıvı tüketen bir manyak oldum, onun da etkisi olabilir:)

Bu arada herkese güzel bir pazar dilerim.. İnşallah hepimize en kısa zamanda bebeklerimizin önce haberine sonra sağlıkla kendisine kavuşmamız nasip olur..

Çok teşekkürler cevap için de

Son düzenleme:
evet canım düşünce pat kırılıyor.. ama onlar o kadar güzel ki ölçümlerde hep aynı çıkıyor ard arda olanlarda.. bir de gerçekten cıvalı daha iyi.. ben çok korkmam da eşim çok pimpirik zaten.. geçen tansiyonum düşmüş ölçtü 9 a 5 çıktı aman Allahım sen misin ölçtüren çıldırdı resmen hasta hasta bi güzel kavga ettik getirmiş bi ayran tuz çorağı zorla içeceksin ben diyorum içmem o bana bağırıyor ben ona ayy çok komikti varya
atesin ne guzel iste illa gelcek deme
ama tabi son gun dusuyor olmasi kotuymus onceden ogrenemiyorsun mesela ben 4 gun kala falan ogreniyorum olmadi 3 gun kala
umarim dusmez ve bebgin seninledir

benim bugun atesim yukseldi yeniden
bu çok güzel bi haber sonu da iyi olur inşallah dpo kaçlardasın? ben geçen ay 16. gün çatlamışım adete göre.. zaten ilişkiler 13, 14 ve 16 da olmuştu sanırım:44:
ben daha tam ölçüm hiç yapmadım dijitalle ama şu sıralar yapmayı da düşünmüyorum her sabah aynı vakitte uyanmak onu aklımda tutmaya çalışmak zoruma gidiyor. zaten eşim de kpss çalışıyor

geçmiş olsun canım.. inşallah bunu gördük ya bu bile hayal gibiyken inşallah birgün bebek hayali de gerçek olur.

çok sağol canım

sonunda adet söküldü ağrılarım da azaldı

ee adet gerginlik de ypıyor
eşime de kızdım
hizmetçi gibi arkasını topluyorum
beyefendi bir şeyi kaldırıp da yerine koymaz
dağıttığını toplamaz
yeter dedim ben senin hizmetçin miyim?
birazcık yardımcı ol ,bi işin ucundan tut

o bana ne diyor?
adetliyken hiç çekilmiyorsun
ölür müsün öldürür misin

canim 28 gunluk dongum oluyor son zamanlarda
buna gore benim bat yarin
ve bugunku atesim bat gelecek gibi durmuyor

amaaaaa gec catladim gibi yani 4 gun daha bekliycem kesin olsun diye
bir de zaten dun ve bugun adet sancim var karnimin altinda gerilme var o yuzden adet gelecek buyuk olasilik

every hadi bakalım inşallah senden güzel haber alalım da gözümüz gönlümüz açılsın inşallah

hepberaber canım ben bu adetimde sabah erkenden oldum 4 den 7 ye kadar sancı çektim yarı uyur yarı uyanık.. uyanınca da geldi misafir benim zaten olan geldikten sonra olur geçen ay istifra ettim o kadar.Allahtan ogün dersim 9 da başlıyordu. doktora iğne yazdırmıştım kontrole gidince. eşim vurdu iğneyi ömrümde ilk defa yedim iğne:18: korkulacak bişey de yokmuş. artık 7 den 8 e kadar bi daha uyudum uyandığımda ağrı denen bişey kalmamıştı ama okulda saf saf bakıyordum etrafa:86:
ama gerçekten de biz hizmetçi miyiz yaa hem çalışıyoruz hem herşeyi biz yapıyoruz tembel tenekeler

Son düzenleme:
selam güzeller hepinizi kocaman öpüyorum
ben doğum yaptım çok şükür herşey yolunda
kızımız asmin dünyaya gözlerini açtı
tüm yüreğimle doğum esnasında sizlere dua ettim
Rabbim bu duyguyu tez vakitte szilerede tattırsın

canım benim
gözünüz aydınn
Allah analı babalı büyütsün
size vatana millete hayırlı evlat yapsın
nasıl güzeldir o şimdi
ALlahım nazarlardan korusun
umarım rahat bir doğumun olmuştur

Allahım ananlı bablı sağlıkla büyütsün inşAllah .umarım kolay geçmiştir doğumun,ismide güzelmiş maşAllah

yüksek ateşle çatlama olurmu benm bu ay düzenim karıştı ben 33 günde bir oluyorum o yüzden 16.gün başlıyrm ovu testlere bu ayda 17. gün yaptım ve hala pozitifi göremedim.napcam ben anlamadım ne oldu,ve bata 10 gün kaldı 4 nisan gibi olmalı ,erken olmuş olabilirmi acaba ,bu ay yumurtlamadım mı ki? 33 günde bir regil olan erken çatlayabilirmi yada başka ne olabilir ?
hiç böyle başına gelen varmı? lütfen yardım etsin bana
My Ovulation Chart

Son düzenleme:

şükürler olsun cnm güzel haberini aldık ...rabbim sonsuz aile saadetini yaşatsın size sağlık sıhhat ve bolluk bereketle...
içten ve güzel dualrına gönülden amin diyorum..ALLAH senden razı olsun

allah bahtını güzel eylesin ronyacım
analı babalı büyütsün.duaların için de çok sağol canımmm

ronyacım gözünüz aydın.ismi de çok güzelmiş bebişin...Rabbim uzun ömürler versin.hayırlı bi evlat olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…