Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maşallah ronyam gözünaydın sağlıkla hayırla büyüsün kızın inşallah...
duaların için çok sağol bitanem

kızlar bugün ölçümünüzü hangi saatte yaptınız ben 7 de ölçüyordum ama telefonun saati altıda çaldı otomatik olarak kendi ileri aldığı için ölçtüğümde 36.2 sonra tekrar uyudum ve 7 de (eski saate göre ) ölçtüm 36.5 kafam yine karıştı:44: siz neye göre ölçtünüz??hangi saati değer almam lazım ??

Son düzenleme:

canım ben 7 de ölçüyordum şimdi imkanım olsa 8 de ölçüp ff ye 7 olarak kaydederim.ama maalesef en geç 7:30da uyanabilirim o nedenle karışacak bayaaa.senin imkanın varsa 1 saat ileri ölçüm yap çünkü eskisine o zaman denk gelir.uyuyup uyandığın zamankini dikkate alma çünkü en az 3 saatlik uyku gerekiyor biliyorsun.

Ronyacim hayirli olsun, Allah anali babali buyutsun
cok sevindirdin hepimizi
ismini de cok begendim, farkli hos bir isim
seni seviyoruz

gunaydin kizlar

cok heyecanli gunler yasiyorum keske bastan ates olcseymisim
yanlis hesaplamisim benim bat yarin 28 gun olunca
ama eger ates sonradan ocltum ve duzensizlik olduysa yine de ben +3 diyip 31 gun dolana kadar bekliycem
eger gelmezse test yapicam
gogulerim cok agirlastilar
ve iki kere sapsari cok yogun kokusuz akintim geldi
atesim dusmedi ama daha 4 gun varsa eger zaten normal su anki ates hamileyim diyemiyorum..
nasil geccek su gunler, boyle yukselmeyen ates, umut sifirken beni heyecanlandirdi sevindirdi, keske sonu gercekten hayal ettigim gibi olsa

canım inşAllah etşim 37lere yukselirde bebişş haberi alırsın hayırlısıylaaa

canım gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun bebişin
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün maşallah

canım Allah seninde yüzünü güldürsün inşallah

canım benım inş.hamılesındırrr :)

saolun kizlar umarim iyi haber verebilirim
ates gosterecektir kendini yakinda
ama ben dayanamiyorum test mi alsam diye dusunuyorum bugun
tek cizgi gormeye bayiliyorum ya ondan
braz rahatca sabretmem gerek

bence 36.5 u baz alabilirsin. ama inan bu konuda benim de kafam karışık. her sabah üst üste 3 kez ölçüyorum son ikisi ilkinden 0.1 derece yüksek çıkıyor. ama ben ilkini yazıyorum. doğru mu bilmiyorum. nasıl fark ediyor bu kadar 5 dk da anlamış değilim.

günaydın canım. senin sat ne zamandı? benim de yarın adet olmam gerek. son 3 aydır 26 gün sürüyor. ates de 36.5. ama bu ay sanki 2 gün geç yumurtladım o nedenle daha 3 gün de olabilir. emin değilim.

Son düzenleme:

bence bu sefer yumurta geliyor :) inşallah yani. saatleri ileri aldığımız içni de olabilir. ben de fark etmedi gerçi.

Arkadaşlar selam!

Bu da benim grafiğim

My Ovulation Chart

26 gün sürüyor bir döngüm. yani bat yarın olmalı. bu arada bugün de beni ateş basıyor. yanaklarım çok yanıyor. görseniz allık sürmüş gibiyim. 2 gün öncede üşüme geliyordu.

kızlar grafiğimle ilgili yorum bekliyorum lütfen :)

Son düzenleme:
saolun kizlar umarim iyi haber verebilirim
ates gosterecektir kendini yakinda
ama ben dayanamiyorum test mi alsam diye dusunuyorum bugun
tek cizgi gormeye bayiliyorum ya ondan
braz rahatca sabretmem gerek

canımmm inş güzel haberlerini bekliyoruz bat yarın mı
ateş tablonu koydunmu ne durumdasın canım

canım maşallah diyelim çok güzel gidiyor son günlerin
inş düşmez de bebeğin gelir

günaydın canım. senin sat ne zamandı? benim de yarın adet olmam gerek. son 3 aydır 26 gün sürüyor. ates de 36.5. ama bu ay sanki 2 gün geç yumurtladım o nedenle daha 3 gün de olabilir. emin değilim.

benim sat 28 subatti canim ya

ben son ay 28 gunde oldum
genel dongum en erken 28 en gec 31dir.
amma stres yaptim zaman yaklasinca ya okadar islak hissediyorum ki anlatamam
daha zaman var oysaki ates de cok yuksek degil 36,3
ama acayip bir his var
esimi aradim o da yok gibi dusun sen aklina takma olursa supriz olsun takilma diyor bana
ufffff beklemek zor...

bu arada senin tablon cok iyi boyle hamile tablolari gordum acikcasi
bir de zaten dpo12,13ten sonra ates yukselmesi daha bariz oluyor hamile tablolarinda
o yuzden ben 36,3e seviniyorum yeter ki dusmesin sonra yukselir daha diyorum
senin az kalmis ama eger 14.gun catladiysam gecen aykiler gibi o zaman benim de yarin bat
belki atesim sonradan yukseldi
cunku gecen ay da 16.gun saniyordum tabloya gore ama adete gore 14.gunms oysaki:44fff allak bulak oldum. hakkimizda hayirlisi
dayim da az once 'bebe var mi' diye sordu, kolay kolay sormaz, sonra 'benim tahminim kuvvetlidir'dedi, ustune bir de 'varsa 4 ay kimseye soyleme bu sefer' dedi.

bence bu sefer yumurta geliyor :) inşallah yani. saatleri ileri aldığımız içni de olabilir. ben de fark etmedi gerçi.

ne gelmez yumurtaymıs bu yaaaa yumurtlama oldukdan sonra 14 günmü sayacam ben adet olmak içinn canım

canımmm inş güzel haberlerini bekliyoruz bat yarın mı
ateş tablonu koydunmu ne durumdasın canım

canim ya ates tablosu dogru durust degil o yuzden paylasmiyorum daha yeni yeni olctugumden birseye benzemiyor
benim 3 gune daha ihtiyacim var
sonra paylasicam buyuk haberle insallah
simdi payassam sen bu tabloyla mi hamile oldugunu dusunuyorsun dersiniz
oyle yani
islaklik hissi olusu beni durtuyor da normalde battan onceki gun olur bende ama bu 3 gundur var :44:
gogusler tum ay sismedi sismedi simdi agirlasti belki gttikce yumusuyor bilmiyorum ama rahatsiz ediyor o kesin
test alsam kurtulsam mi bilemedim ki ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…