iyi akşamlar arkadaşlar aateş ölç me olayını açıklarmısınız bana
ilk olarak tesekkür ederim ben bi tane ateş ölçer alıyorum tek seyi anlamadım ben ateş yükselince mi beraber oluyoruz ben daha önce adet başlangıcından üzerine 10 gün ekleyerek onuncu günden sonra beraber oluyoduk gerçi boşa kürek sallamışız hep de inşallah bundan sonra işe yarar
kızlar enfeksiyon (akıntıya neden olan)
adetın sökülmesini engeller mi?
ben çok kötüyüm tüm kemikleirm acıyor ,ağrıyor
hala sulu kahve geliyor biraz biraz
hiçböyle olmadım ben korkuyorum
bence sen biraz sabret. yarin da sokulmezse pazartesi gebelik testi yaptir.
canım ateşim yüksek çıksaydı bugün umutlanacaktım ama
ateş umudumu kırdı
kizlar benim de geliyor kirmizilarmuhtemelen yarin olmazsa pazartesi kesin
hayırdır canım habermi gönderdi leke falanmı geldi.ateşin düşüştemi peki.
dur daha erken
hemen oyle deme
atesin mu dustu diycem ama dun yuksekti
kotu dusunme simdi
Arkadaslar her yerde vucut sicakligini olcmek icin bazal termometre kullanilmasi gerektigi yaziyor. Ancak ben eczanelerde bunu bulamadim ve siradan bir dijital termometre aldim. olcum hassasiyeti 0.1 derece. aslinda 0.1 derece bile onemli. sizler ne kullaniyorsunuz?
Arkadaslar her yerde vucut sicakligini olcmek icin bazal termometre kullanilmasi gerektigi yaziyor. Ancak ben eczanelerde bunu bulamadim ve siradan bir dijital termometre aldim. olcum hassasiyeti 0.1 derece. aslinda 0.1 derece bile onemli. sizler ne kullaniyorsunuz?
bazal termometre diye bi termometre yoktur zannedersem çünkü bazal demek insanın normal vücut sıcaklığı demek yani dış etkenlerin etki etmediği. o yüzden sabah uyanır uyanmaz ölçüyoruz ya ateşimizi.
haa bana sorarsan hangi termometre diye ben civalıyı çok seviyorum ama gece filan bi yere düşünce kırılıyor o yüzden çok kırdım eşimse ben onu kırınca çıldırıyor yere dökülen yerleri hatta komple yatak odasını karantinaya alıyor ben de sıkıldım ve dijitale döndüm ama artık da ateş ölçmüyorum zaten.
Arkadaslar bu arada saatlerinizi 1 saat ileri almayi unutmayin :)
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com slm herkese.ateşim düşüyor maalesef( yalnız bişey sorucam ben normalde her sabah 7 de ölçüyordum.son iki gündür bi 6da bir de 5 te ölçmek zorunda kaldım.çünkü kendi evimde değildim.kaldığım yer de kendi evime göre oldukça soğuktu.bunların etkisi olmuş olabilir mi acaba???
bazal termometre diye bi termometre yoktur zannedersem çünkü bazal demek insanın normal vücut sıcaklığı demek yani dış etkenlerin etki etmediği. o yüzden sabah uyanır uyanmaz ölçüyoruz ya ateşimizi.
haa bana sorarsan hangi termometre diye ben civalıyı çok seviyorum ama gece filan bi yere düşünce kırılıyor o yüzden çok kırdım eşimse ben onu kırınca çıldırıyor yere dökülen yerleri hatta komple yatak odasını karantinaya alıyor ben de sıkıldım ve dijitale döndüm ama artık da ateş ölçmüyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?