bide benim tabloma baksanıza bende hiç buzamana kadar uzamadı ama ateşimde hiç böle olmamıştı daha yeni yükseldi o yüzden acaba yenimi yumurtladım diyorum ve bugün sabahtan ve ara ara sağ kasığımda sızlamalar karnımın alt kısmında sancılarmalar adet geliyo gibi zaten zamanıda yakın ama acaba ateşte yeni yükseldiya yenimi yumurtladım diye düşünmeden edemiyorum
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
doktor arkadaşıma kararı siz vericeksiniz dedi.. ama bisürü ilaç kullanmışsın.. bişey olmaz diyemem dedi.. onlarda aldırmak zorunda kaldılar.. 2 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi önümüzdeki ay doğumu var... MR bişey olmaz diye bende duymuştum.. ama onun röntgende çekilmişti:44:
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrrr evet oğlu sonunda kardeşini yolladı bana şükürlker olsun hamileyim every canım bebeiş geliyo inşallahhhhh:) kızlar saçma sapan bi tablo ama olsun ateşim hiç yükselmedii kadar yükseldi bu ay dün akşam kanda pozitifi gördümbi kaç gündürde idrar testleri silik çıkıodu ama ben onlara inanmıodum:)allahım herkeslere nasib etsin inşallahhhhhhh
kızlar cookk gecmıste boyle bırsey okudum lutfen bana yorum yapın bayılıcam sımdı
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın kızlar
28/03-reglin 3. Gunü:35.8
29/03-lekeli 4. Gün : 35.3
30/03- 5. Gün : 35.3
31/03- 6. Gün : 35.3
01/04- 7. Gün : 35.3 (calisma)
02/04- 8. Gün : 35.3
03/04- 9. Gün : 35.2 (ff bgne ovulasyon çizgisi çekti)9:00 da olctm
04/04- 10. Gün : 35.5
05/04- 11. Gün : 35.5
06/04- 12. Gün : ??? Calisma
07/04- 13. Gün : 35.3
08/04- 14. Gün : 34.9 calisma( ilk yanlis ölçtüm 34.1 çıktı hemen ikinci ölçüm 34.9)
09/04- 15. Gün : 35.2 calisma
10/04- 16. Gün : 35.3
Benim ateşim neden böyle düşük acaba hormonlarla mi ilgili? Reglden sonraki ateşle aynı :44:
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlar :)
ben değilim ama ateşim hamile olabilir
düşmemekte inatçı kendisi bu ay beni çok yanılttı ve hala yanıltmakta kendisi
bende hala niye ölçüyorsam alışkanlık oldu galiba
Canım arkadaşım çok sağol:)
İnşallah tutar bu ay :) Ben bu tablo işini hala tam çözemediğimden, aradaki farkı çözemiyorum hala:))
Seninle aynı gidiyoruz dediğin gibi, inşallah hamiş haberimizi de birlikte alırız bu ay:)
Bu da benim bugünkü tablom.. akıntım değişti, yapışkan ama artık pek uzamayan moda döndü.. Ama henüz çizgi çekmedi ff bana..
Eki Görüntüle 387162
İnşallah bekleyen, isteyen herkese bebişli bir ay olur nisan ayı..
valla bilmiyorumki canım 12,13.günlerde bariz akıntım vardı yumurta akı ondan sonra hep kuruyum ama şimdi adet sancıları gibi sancılarım var belkide öledir bugünü boş geçmiyim bariCanım 22. Günden sonraki yükseliş daha belirgin. Senc iki kere yumurtlamış olabilir misin? Bazılarında oluyomus
canım akıntılarını kaldırsan acaba ne zmna çekiyo sanki şuanda yani yumurtlamşsn gibi ateşe göre
ama bu kdr uzun da sürermiydi döngün ki?
soğan kürü yaptın sen galiba onla alakası olabilirmi acaba
net bişey söyleyemedim cnm
hayy allah ya yazık
röntgen varsa işin iiçinde o riskli tabi
allahım korusun yaa çok kötü bişey
yeniden anne oluyormş ama sevindim onun adına
Arkadaşlar merhaba!
Benim son 2 gündür ovu testim pozitif çıkıyordu. Bugün de ateşim yükseldi yani yumurtladımBugün doktor randevum vardı. O da ultrasonda dün yumurtladığımı gördü. Artık inşallah iyi değerlendirebilmişizdir.
My Ovulation Chart
Temmuza kadar zaman verdi. Olmazsa ameliyat
Kızlar dua edin ne olur doktorlara gerek kalmadan hamile kalabileyim. Bende çikolata kisti var. Doktor 2 tedavisi var. Ya hamilelik ya menapoz dedi. Hamile kalabilirsen kistten de kurtulursun dedi.
Arkadaşlar merhaba!
Benim son 2 gündür ovu testim pozitif çıkıyordu. Bugün de ateşim yükseldi yani yumurtladımBugün doktor randevum vardı. O da ultrasonda dün yumurtladığımı gördü. Artık inşallah iyi değerlendirebilmişizdir.
My Ovulation Chart
Kızlar dua edin ne olur doktorlara gerek kalmadan hamile kalabileyim. Bende çikolata kisti var. Doktor 2 tedavisi var. Ya hamilelik ya menapoz dedi. Hamile kalabilirsen kistten de kurtulursun dedi.
kızlar benim yumurtlama dönemi kapanışı bugün artık beklemeye geçiyorum.bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapıcaz inşallah hayırlsı bakalım...
arkadaşlar selam
doktor hiçbir sorun yok demesine rağmen neden hamile kalamıyorumki ne yapmam lazım hamile kalabilmek için
acaba benim dikkat etmediğim bişeymi var
Arkadaşlar merhaba!
My Ovulation Chart
hadi hayırlısı cnm yumurtan çatlamış artık bebeğin gelir inş
allah korusun bi müdahaleye gerek kalmadan hamile kalırsın cnm
hakkında hayırlısı.
merhaba canim. is yerindeydim de biraz ustun koru gecmisi okuyabildim. senin de agrilarin olmus gecmis olsun
YUMURTAN HAYIRLI OLSUN CANIM
peki doktor bugünde çalışın dedimi merakettim ateş yükseldikten sonrada yapmak gerekmi
ben de sanırım...
kızlar benim yumurtlama dönemi kapanışı bugün artık beklemeye geçiyorum.bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapıcaz inşallah hayırlsı bakalım...
beraber başlayalım canım bakarsın beraber hamiş oluruz:)ama benim pek umudum yok eşimin morfolojisi%1 ve harekette de problem var.çok küçük bir ihtimal.tüpten önce 3 aşılama yapılması gerekiyormuş sanırım.biz de o nedenle bi yerlerden başlayalım dedik...hayırlısı...
beraber başlayalım canım bakarsın beraber hamiş oluruz:)ama benim pek umudum yok eşimin morfolojisi%1 ve harekette de problem var.çok küçük bir ihtimal.tüpten önce 3 aşılama yapılması gerekiyormuş sanırım.biz de o nedenle bi yerlerden başlayalım dedik...hayırlısı...
evet canım sağolasın allah razı olsun
evdeyim bakalım 10 gün istirahat edeceğim
sadece wc ye gitme iznim var bgn ilk gündü çok sıkıldım
allah yatırmasın kmseyi vallaahi çok zorrrrrrrrr
sizde artık beklemeye geçtiniz inşş yımırtlarr bebiş olur gelirrr
halay çekeriz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?