Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım akıntılarını kaldırsan acaba ne zmna çekiyo sanki şuanda yani yumurtlamşsn gibi ateşe göre
ama bu kdr uzun da sürermiydi döngün ki?
soğan kürü yaptın sen galiba onla alakası olabilirmi acaba
net bişey söyleyemedim cnm

hayy allah ya yazık
röntgen varsa işin iiçinde o riskli tabi
allahım korusun yaa çok kötü bişey
yeniden anne oluyormş ama sevindim onun adına

Canım çok tebrik ederim. Hayırlı olur inaşşah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.

kızlar cookk gecmıste boyle bırsey okudum lutfen bana yorum yapın bayılıcam sımdı

3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım iyiki ovulasyon kiti kullanmışsın. 23. gün veya ondan sonraki gün yumurtlaman olcak. normalde 35-40 gun arası mıdır adet dongun?

teşini çok düzenli ölçmeye devam et canım. bir kaç güne yumurtlamanın olup olmadığını daha iyi görürüz. yalnız yerleşme düşüşünden bahsetmişsiniz. bu henüz mümkün değil çünkü yumurtanın henüz olduğunu sanmıyorum.

Canım TSH hormonlarına baktırabilirsin. Dediğin gibi biraz düşük. Ama bunun yumurtlamanla ilgili yok. Bence FF'nin çizdiği gün yumurtlama olmuş. zaten bugün de ateşin iyice yükselmiş.

ovulasyondan sonraki her düşüşü yerleşme düşüşü diye yorumlamamak lazım. eğer FF'den diğer insanların grafiklerine bakarsan bunu bir çok kişide böyle olduğunu görürsün. Ama tabiki bu gerçekten de yerleşme düşüşü olmadığını anlamına gelmez. hayırlısı olur inşallah

canım sen nerden biliyorsun hamile olmadığını. Bence sen bir test daha yaptır ya. Belki geç döllenme oldu. Bana çok hamile gözüktün :) İnşallah her şey yolundadır

Son düzenleme:

Selam Banucuğuumm! Senin yumurtlama gününü bir kaç gün sonra kesin olarak göreceğiz. 12. gün yumurtlama olmuş olabilir ama bakalım daha belli değil.

Bu arada benim bu sabah ateşim 0.3 derece yükseldi. Ellerim ayaklarım yanıyor. Doktora gittim ya, bugün yumurtana da bakarız dedi. Ben de muhtemelen dün çatladı o nedenle göremeyiz dedim. Ultrasonda hakkaten de dün çatlamış aferin iyi biliyorsun dedi :)

Bir kaç ay yapınca grafikten çok iyi anlamaya başlıyorsun. Kendini de tanıyorsun. Belkide sen sandığından daha erken yumurtluyorsun. Bu ayda öyle olacak gibi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba!

Benim son 2 gündür ovu testim pozitif çıkıyordu. Bugün de ateşim yükseldi yani yumurtladım Bugün doktor randevum vardı. O da ultrasonda dün yumurtladığımı gördü. Artık inşallah iyi değerlendirebilmişizdir.

My Ovulation Chart

Temmuza kadar zaman verdi. Olmazsa ameliyat

Kızlar dua edin ne olur doktorlara gerek kalmadan hamile kalabileyim. Bende çikolata kisti var. Doktor 2 tedavisi var. Ya hamilelik ya menapoz dedi. Hamile kalabilirsen kistten de kurtulursun dedi.

Son düzenleme:
arkadaşlar selam

doktor hiçbir sorun yok demesine rağmen neden hamile kalamıyorumki ne yapmam lazım hamile kalabilmek için
acaba benim dikkat etmediğim bişeymi var

Canım 22. Günden sonraki yükseliş daha belirgin. Senc iki kere yumurtlamış olabilir misin? Bazılarında oluyomus
valla bilmiyorumki canım 12,13.günlerde bariz akıntım vardı yumurta akı ondan sonra hep kuruyum ama şimdi adet sancıları gibi sancılarım var belkide öledir bugünü boş geçmiyim bari

işte süredebilir kesin bilemiyoruz dediğin gibi soğanda etkilemiş olabilir hala devam ediyorum kürüme bu 2.ayım inşallah şifa olur

Son düzenleme:

inşallah bu ay hayırlasıyla hamilelik oluır allahım herkese nasip etsin inş

kızlar benim yumurtlama dönemi kapanışı bugün artık beklemeye geçiyorum.bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapıcaz inşallah hayırlsı bakalım...

hadi hayırlısı cnm yumurtan çatlamış artık bebeğin gelir inş
allah korusun bi müdahaleye gerek kalmadan hamile kalırsın cnm
hakkında hayırlısı.

arkadaşlar selam

doktor hiçbir sorun yok demesine rağmen neden hamile kalamıyorumki ne yapmam lazım hamile kalabilmek için
acaba benim dikkat etmediğim bişeymi var

Selamlar. Ne kadar zamandir deniyorsunuz? Yumurtlama gununu tespit edebiliyor musun?

YUMURTAN HAYIRLI OLSUN CANIM

peki doktor bugünde çalışın dedimi merakettim ateş yükseldikten sonrada yapmak gerekmi

hadi hayırlısı cnm yumurtan çatlamış artık bebeğin gelir inş
allah korusun bi müdahaleye gerek kalmadan hamile kalırsın cnm
hakkında hayırlısı.

merhaba canim. is yerindeydim de biraz ustun koru gecmisi okuyabildim. senin de agrilarin olmus gecmis olsun

merhaba canim. is yerindeydim de biraz ustun koru gecmisi okuyabildim. senin de agrilarin olmus gecmis olsun

evet canım sağolasın allah razı olsun
evdeyim bakalım 10 gün istirahat edeceğim
sadece wc ye gitme iznim var bgn ilk gündü çok sıkıldım
allah yatırmasın kmseyi vallaahi çok zorrrrrrrrr
sizde artık beklemeye geçtiniz inşş yımırtlarr bebiş olur gelirrr
halay çekeriz burda

YUMURTAN HAYIRLI OLSUN CANIM

peki doktor bugünde çalışın dedimi merakettim ateş yükseldikten sonrada yapmak gerekmi

hayir canim artik bitti. genelde ne olur ne olmaz atesin yukseldigi gun de yapin diyorlar ama benim doktorum oyle demedi.

isin garibi benim yumurtamin catladigini gordugu halde bugun hala yumurtlama agrisina benzer hisler icerisindeyim.

senin ates grafigine de baktim. gercekten ilginc bir grafigin var. bence sen yinede ne olur ne olmaz en azindan haftada 2 devam et.

bu arada tesekkur ederim insallah dollenmistir

Son düzenleme:
ben de sanırım...

beraber başlayalım canım bakarsın beraber hamiş oluruz:)ama benim pek umudum yok eşimin morfolojisi%1 ve harekette de problem var.çok küçük bir ihtimal.tüpten önce 3 aşılama yapılması gerekiyormuş sanırım.biz de o nedenle bi yerlerden başlayalım dedik...hayırlısı...

kızlar benim yumurtlama dönemi kapanışı bugün artık beklemeye geçiyorum.bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapıcaz inşallah hayırlsı bakalım...

ne kadar guzel bir yukselis olmus atesinde hadi bakalim hayirlisi. insallah mudehaleye gerek kalmadan olur bu ay. bu arada neden asilama diyorsun? doktor mu dedi? ameliyattan sonra esinin souclari cok iyi gelmisti diye hatirliyorum. bir de baska yerlerde yumurta takibi yaptirmayi istiyorum yazdigini okudum. aslinda kendin de yapabilirsin. seni biraz stresli gordum. sizin ne kadar zaman oldu?

aynen bizim de aynı değerlerde problem var. o yüzden ben de bir aşılama ardından tüp düşünüyorum
özelde gerek yokmuş çünkü 3 taneye.

canim pardon ben yanlis hatirladim oyleyse. sanki ileri hizli sperm sayisinda artis olmustu gibi hatirladim. morfoloji sorunu var anladim. o zaman asilama hakkaten iyi bir tercih olabilir.

Evet ya yatmak cok zor hakkaten canim ya. Allah sabir ve acil sifalar versin insallah. Atesin de dusmus gibi. Her iste bir hayir var gercekten de. Simdi u agrilarla hamilelik dusunebliyor musun? Tabii cok da gecikmesin iyilesir iyilesmez bebek de gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…