Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yarınki Ateşi'ne de bakalım. Yükselirse Demekki bugünlerde yumurtlicaksin. Normalde akintiningorur musun?

merhaba kızlaaaar
çook uzun zamandır takip ettiğim bir forum, sonunda ben niye üye olmuyorum diyerek kaydımı yaptım.ve işte aranızdayım:)
görüyorum ki aynı kaderi paylaştığım bir sürü arkadaş var. malumunuz, bende bebiş istiyorum,hem de çok çok çok... 9 aydır deniyoruz, dra gittim, adam resmen azarladı beni,dur bakalım daha 1 yıl bile olmamış git 1-5 yıl olunca gel dedi,öylesine yaptığı kontrol dede çok minik çikolata kisti gördü, bebeğe engel değilmiş oda. sonrada sevgili kocacığımı rica minnet gönderdim dra. sonuçları oldukça güzel (maşallah:))kafam daha da rahat artık ama şansımı arttırmak için, sizler gibi bende ateş ölçme yöntemini kullanmaya başladım. geçen ay yeterli çalışma sağlayamadığımız için ölçtüğüm ateşler pek işe yaramadı. ama bu ay yılmadım ölçmeye devam. şimdi bende sizler gibi bu ayki tablomu yazmak istiyorum, henüz yumurtlamadım tabloma göre, zaten döngüm 32 günde bir daha birkaç günüm var.
işte bu ayki tablom:
1. gün...36,4
2.gün...36,4
3.gün...36,3
4.gün...36,1
5.gün...36,2
6.gün...36,4
7.gün...36,3
8.gün...36,3
9.gün...36,2
10.gün...36,4***
11.gün...36,4
12.gün...36,3
13.gün...36,4
bakalım neler olacak :)

Merhaba kızlaaar:)

ff nihayet 9 nisana yani, 12 güne çizgi çekti.. gerçekten de o gün deli gibi yumurta akı akıntım oldu.. ertesi günde ateşim hafiften yükselmeye başladı zaten.. Bakalım inşallah tutar:) Ama benim hala su gibi akıntım devam ediyor bugün, nedendir acaba?

Bu tablom;

http://www.fertilityfriend.com/home/3be3f0/

bekleyen herkese bol şans dilerim.. Ateşler tavan yapsın bebişler gelsin inşallah

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
geçen ay tablo fiyaskosu yaşadıktan sonra bugün yine paylaşmak istedim tablomu değerlendirebilirmisiniz acaba???
FF de son 4 günüm kızlar bu ne demek oluyor yani giriş yapabiliyoruz değilmi yine siteye???
bide ben şuanda yumurtlamayıda geçtim FFyle inatlaşma halindeyim geçen ayda çizgi çekmemişti zaten onu hırs yaptım bana neden çizgi çekmiyo ateşim düşükmü geliyor?normalin üstüne çıkması gerek demiştiniz diye hatırlıyorum sizlerden ama yani bu adet olduğum ateşin üstümü oluyor?
bana bi yardımcı olun kızlar

3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com

bol hamişli günleeeeerr

Kuzu 18. Gun yumurtlama ihtimaline karsin bence 4 gun daha bekle, bakalim nolcak

kasıklarım ağrıyo olcak gibi aynı ama bişey yok iyice tedirginleştim
ilaç alıyorum bi sürüde korka korka
acaba ilaçlar mı geciktirdi diyorum.
evt 18 gün ihtimaline göre şuan dpo 11 deyim
3 gün daha glmezse sinirden delircem ama ben gerildim iyice...hayatmda böyle uzun döngüm olmadı ya

ateşinin 36,3 seviyesinin üzerinde seyretmesi lazım çatlama için ..
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yaaaa neden hala adetim gelmiyorrr kızlar çok sıkıldım ben

geliyor gibi sanki yavaştan yavaştan:26:

kızlar bana da yorum yapın???

ateşinin 36,3 seviyesinin üzerinde seyretmesi lazım çatlama için ..

geliyor gibi sanki yavaştan yavaştan:26:

Yaaa sorma cnm ammaa ağırdan aldı yaaa gerdi iyice insanı
sbh kalktığımda 36,3 fln görmek istiyorum :))

kızlar bana da yorum yapın???

cnm daha çatlamamışın ortalamanın üstüne çıkması lazım
bu ara dikkat et bakalım inşş hüzelce yükselir ateşin de çatlar yımırtalarr...

hıımm yani regl ateşinin üstüne çıkması lazım,anladım canım teşekkür ederim
aynen öyle cnm

adet olmadyı dört gözle bekleyeceğin aklına gelirmiydi hiç ...
ağrıların ne durumda umarım yok olmuşlardır

Sağol cnm teşekkürler.
ehh işte evdeyim istirahatte, sıkıla sıkıla yatıyorum
buna şükür yine daha iyiyim ağrı yönünden, bu seferde psikolojik çöktüm :)))

ALLAH acil şifalar versin tatlım,ne kadar sıkılsanda sağlık önemli dinlenmene bak boşver,umarım biran önce regl olursun ateşin düşmeye başlamış,daha önceki yazılarınıda okudum testte yapmışşın ilaç almak için,hakkında hayırlısı olsun canım,hamile kalsaydın zaten senin için işkenceye dönerdi,inş. bir an önce sağlığına kavuşup ondan sonra hamile olursun,hiç psikolojini bozma

bende tam tersi canım artık 36.3-4-5-6-7 görmek istiyorum artık

artık çatlasın yoksa ben çatlıcam orta yerimden vallahi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…