Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu an aklıma gelmiyor ama daha bir sürü kişi var. hatta senin geldiğin zamanlarda gelen biri daha vardı adını unuttum ama doktordu.. senle onu karıştırıyordum da ordan hatırladım o da hamile sanırım

nicki benimkine mi benziyordu :)
ben de hamile olsam da karistirmis gibi olsan yine

masumiyetle konusuyoruz biz de, o da hamile, kizi olacakmis

arkadaslar bi bakar mısnız???? ff uye oldum tablomu giriyordum ama 15. gune kadar gorunuyo 16. gunu gırmek ıstıyom ama nerden nasıl devam edicem bilemedim????

nicki benimkine mi benziyordu :)
ben de hamile olsam da karistirmis gibi olsan yine

masumiyetle konusuyoruz biz de, o da hamile, kizi olacakmis

ayy benim kuzenim de hamileymiş hem de 5 aylık...
tabi yeni haberim oldu.. kızı hastalanmış burada hastane de yatıyorlar akşam ziyarette kayınvalidesi söyledi. o da söylemese benim ne zaman haberim olacaktı acaba büyük ihtimalle doğurunca. çok sinirlendim bir zamanlar hiç ayrılmadığımız kuzenimle gıcık kocası yüzünden şimdi hiç görüşemiyoruz. bazen boğasım geliyo adamı

arkadaslar bi bakar mısnız???? ff uye oldum tablomu giriyordum ama 15. gune kadar gorunuyo 16. gunu gırmek ıstıyom ama nerden nasıl devam edicem bilemedim????

solda mychart a tıkla orda takvimden istediğin güne tıklayabilirsin

COK tesekkur ederim.. sanırım ben bu ay yumurtlamadım (( ovulasyon testi 13. gun pozitif cıkmıstı, ustelik o gun bi kez wcye gittiğimde mukus da gelmişti yumurta kıvamında.. ama hala ısının ortalamanın ustune cıkmamıs olması yumurtlamadığım anlamına mı gelir??? sizce ne yapmalıyım bi yol gösterseniz (

o testler pozitif gösterdikten bi kaç gün sonra çatlıyor yumurta genelde. bugünleri değerlendir

o testler pozitif gösterdikten bi kaç gün sonra çatlıyor yumurta genelde. bugünleri değerlendir

sen yaptin mi hic ovulasyon testi karanfilcecim
ates o kadar net ki ben hic yapmaya gerek duymuyrum:) buyuk ihtimal sen de uzmanlastin ateste yapmamissindir
bir de siz denediniz mi hic polen ari sutu
dayim surekli gel size ari sutu vericem obur ay hamile olacaksin diyip duruyor bana :)

13. gun pozitif oldu, testte 24-36 saat sonra diyodu.. bugun 17. gun.. 3 gun surer mi catlaması? ısı da da hıc bı artıs falan da yok. dra mı gitsem ki.. belki de yumurtlamıyorum.. yumurtlama olmasa da LH yuksek cıkıyo mu?

Bende de aynısı oluyor. Baskasına alıntı yapıyorum kendi ismimiz çıkıyor alıntı

karistirdiniz kiz yineeee
karanfilce dedi ya ondeki quote bolumu sileceksiniz sadece
alakasiz kisinin ismini silince duzeliyor

diyene bak :))) ben de karistiridm herhalde

Son düzenleme:

Canım belki ateşin ovulasyonu göstermiyor. Fakat test yaptığına göre yumurtladin

offff sIkIldim cikip tur atmam lazim halim yok kalkmaya
iyki varsiniz ya sizle muhabbet etmek guzel geciyor benim icin
zaten tatli yememe rejimindeyim canim pasta istiyorrrrrr ama sabir sabir
ne alemim, normalde evde cok bulundurmam abur cubur, simdi koca bir tabakta cesit cesit cikolatalar biskuviler aldim masa ustunde duruyor. her markete gittigimde yeni bir tane aliyorum olmasa evde canim ister boyle uzaktan bakmak beni rahatlatiyor..isin garibi kocam da yemiyor yese ne olcak dal gibi zaten oyle bir koleksiyon olacak yakinda, ama sabir, burdakiler hamile misin diye soruyorlar disarida beni tanimayan kadinlar, markette falan, o derece sistim yani..sabredicem belki yarin pazar keyfine dondurma kacamagi yaparim o kadar
ben biraz hava almaya gideyim gorusuruz tekrar guzel bir gun olsun sizlere bebisli bebisli olsun

3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com

mrb bu cekılen cızgının fln anlamı ne ben bılmıyorumdaa yorum yapabılırmısınız...

bu arada tesekkur ederım hepberaber:)
rica ederim canım hiçbir şeyyapmadım aslında
kopyaladım yapıştırdım:)))

canım pko varsa lh hormonu yüksek oluyor ve genelde o testler hep pozitif yakın değer veriyor
tecrübeyle sabit

ben ne yaptıysam grafiğimde 15. günden daha fazlasını göremiyorum. takvimde istediğim günede tıkladım my chart a da girdim yinede grafiğim 15. günde kalakalıyor.(((
başka veri giremiekmiyim ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…