aldım demin gönlünü,dediğin gibi bebiş için miyav miyav sırnaşcas şu günlerde kocalara:)))
bu arada senin tablonu inceledim de, biz aynı gün regl olmusuz ve dongun senınde bnmkı gıbı 31 gün gibi öylemi? normalde aynı gün çatlamamız lazımdı sanki?yoksa bnm bgnkü ateşim mi yanlıs cıktı? cunku dıkkat edersen 0.2 lik bir düşüş falan hiç bişi olmadan direk fırladı 0.5 derece?
Canım sadece ateşin düşmesi veya yükselmesini değil ortalamasını da göz önüne aliyo ff bence bu yüzden oraya çekmiş. Emin değilim ama luteal faza girmiş olabilirsin. Ayrıca eşini kafana takma eskilerin dediği gibi, kavgalar evliliğin tuzu biberi
takmıyorum zaten ya, amaan seyahat dönemlerınde hep oluyoruz böyle zaten, bibirimizi özlediğimizden midir neidr, sarıyoruz hep böle birbirimize. haşin seviyoruz biraz birbirimizi heralde:))
sen diyosunkı ateş ortalamanın üstüne çıktıgı güne cekmıştır ff öylemi?bence bi kaç gün böle yıne yuksek cıkarsa, ff de bugune ceker çizgisini, çünkü döngümüde düşünürsek onun cektiği yerde yumurtlamıs olamam. neyse ben baslıım de gereklı calısmalara,nasip artık
Gunaydin Herkese
Ben catlamadim yine ya, acil catlamam lazim..
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/QUO
öncelikle günaydın kızlar. pek neşeliydim bu sabah uyandıgımda. ama sonradan bugüne dair ne kdr hevesim varsa hepsi kaçtı gitti. sabah neşemin sebebi ateşimdi. ben çatladım zannımca, ateşim 36.4 lerde seyrederken bgn 36,9 çıktı. eşimde seyahatteydi iş dolayısıyla, tamda bgn geliyor, öglene burda olcak,hazır tamda yumurtladıgım gün gelıyor,bugunu kacırmıcaz degerlendırebılcez diye ben hoplayıp zıplarken, kavga edıverdık sabah telefonda kocişle. hem sinir oldum,hem kızdım,hem ne için ugrasıyorum ben ya moduna girdim. fenayım yani sormayın...
neyse, tablomuda göndereyimde bi bakarsınız..çizgiyi saçma sapan bir yere çekmiş, pek inanmadım çizgiyi cektiği yere, ne alaka dedim acıkcası ...
öperim cok
My Ovulation Chart
canim barismana sevidim. ff daha erkene cekmis ama ne olur ne olmaz bugunu de degerlendirmekte fayda var
canim yumurtan icin baris bence :) bugunu kacirmamalisin :)
sencede bugün yumurtlamışım dimi, çalışma için çok dogru bire gün değil mi?
canim barismana sevidim. ff daha erkene cekmis ama ne olur ne olmaz bugunu de degerlendirmekte fayda var
alintiyi benden yapmissiniz gibi oluyor neden acaba
shnaay diyor bunlari
Günaydın Kızlar:)
Yolculuk öncesi ateş tablomu göndereyim dedim:)
Every, 9ay nasılsınız?
Herkese hamiş kalacağı bebişli günler dilerim:)
Tablom;
3be3f0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
takmıyorum zaten ya, amaan seyahat dönemlerınde hep oluyoruz böyle zaten, bibirimizi özlediğimizden midir neidr, sarıyoruz hep böle birbirimize. haşin seviyoruz biraz birbirimizi heralde:))
sen diyosunkı ateş ortalamanın üstüne çıktıgı güne cekmıştır ff öylemi?bence bi kaç gün böle yıne yuksek cıkarsa, ff de bugune ceker çizgisini, çünkü döngümüde düşünürsek onun cektiği yerde yumurtlamıs olamam. neyse ben baslıım de gereklı calısmalara,nasip artık
Çalısmaları yapip ondan sonrasını yumurtamıza havale ediyoruzz :))
Shnay senin tablon kacinci sayfada? Bu arada hrkese gunaydiiiin:)) aslinda hic mutlu degilim stres oldum, atesim yine yuksek degil ortalamada. Her yerde sey yaziyo; eger adetin 2. Yarisi ortalama isida artis yoksa yumurtlama olmadi demektir..(
alintiyi benden yapmissiniz gibi oluyor neden acaba
shnaay diyor bunlari
alıntı yaparak yazıyorum güya ama böle oluyor. bir kaç kişidede var sanırım aynı sıkıntı???
4053 de 9ay ın yazdıgı yerde alıntı da MY OVULATION CHART da yazıyor canım
canım sağ üstte SHARİNG var onu tıkla SETUP ı seç yukarıda çıkan adresi kopyala buraya yapıştırKoyamadım tablomu kızlar nasıl koyuluyooo
ne kadar çok yeni üye var.. tanıdıkların yazılarını bulmakta zorlandım.. vay bee tüm tanıdık olduklarım hamiş olup gittiler 1 yıldır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?