Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bence 14.gun yumurtlamissin
tablona bakinca oyle derdim
sen degerleri girdikce degistirir bence
yani adetin 28. gun gelebilir bu sefer
benim normal dongum 28 ama son 3 aydir bilemiyorum dengesizlesti o yuzden atesime bakip anliyorum

Son düzenleme:
Shnay senin tablon kacinci sayfada? Bu arada hrkese gunaydiiiin:)) aslinda hic mutlu degilim stres oldum, atesim yine yuksek degil ortalamada. Her yerde sey yaziyo; eger adetin 2. Yarisi ortalama isida artis yoksa yumurtlama olmadi demektir.. (

Shnay senin tablon kacinci sayfada? Bu arada hrkese gunaydiiiin:)) aslinda hic mutlu degilim stres oldum, atesim yine yuksek degil ortalamada. Her yerde sey yaziyo; eger adetin 2. Yarisi ortalama isida artis yoksa yumurtlama olmadi demektir.. (

4053 de 9ay ın yazdıgı yerde alıntı da MY OVULATION CHART da yazıyor canım

4053 de 9ay ın yazdıgı yerde alıntı da MY OVULATION CHART da yazıyor canım

Himm 14. Gun yumurtlamissin gibi, engin bilhiletime aradtirmalarima dayanarakran ama 11. Gune cek
Us cizgiyi.. Kafasi karismis bence.. Peki benim durumuma ne diyosunyz, ovu tedtine gote yumyum oldu ama hala isimda artis yok ortalamada devam

Kızlar benim tablomu koyayım size bi yorum yapın lütfen yaa benim ilk tablom yumurtlama günümü niye oraya çekiyo ben anlamadım 13 olması gerekmez mi ateşim hiç yükselmedi hamiş değilim yineeee onu anladım Ama yumurtlama günümü neye göre oraya çekiyo onu çözemedim yanlış yapıyo olabilir mi ateşimi aynı saatte hep sabah ölçtüm perşembe doktora gittim soldan yumurtlamışsın dedi yumurta kalıntıları görüyorum dedi bide sağda 9 mm yumurtam var Ne zamana çatlar allah bilir

Son düzenleme:
ne kadar çok yeni üye var.. tanıdıkların yazılarını bulmakta zorlandım.. vay bee tüm tanıdık olduklarım hamiş olup gittiler 1 yıldır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…