demek ki endiselenecek bir sey yokmus bak canim :)
progesteron yukseltiyor atesi. luteal fazinin uzunlugunu da ayni hormon belirliyor. catladi dedikten yaklasik 14 gun sonra adet olduysan bundan da emin olabilirsin. zaten doktor takip ederken rahim duvarinin kalinligini da gormustur. o da hormonlarla ilgili bilgi verir. bir aksilik olsaydi soylerdi. demek ki sen yumurtlamadan sonra atesi yukselmeyenlerdensin :) ama yinede olcmeye devam et olur mu vaz gecme. belki sadece bu bir kac ay boyle olmustur
canım sen hangi doktora gidiyorsun?
yok hiç test kullanmadım daha. burdan öğrendiklerimi satıyorumsen yaptin mi hic ovulasyon testi karanfilcecim
ates o kadar net ki ben hic yapmaya gerek duymuyrum:) buyuk ihtimal sen de uzmanlastin ateste yapmamissindir
bir de siz denediniz mi hic polen ari sutu
dayim surekli gel size ari sutu vericem obur ay hamile olacaksin diyip duruyor bana :)
offff sIkIldim cikip tur atmam lazim halim yok kalkmaya
iyki varsiniz ya sizle muhabbet etmek guzel geciyor benim icin
zaten tatli yememe rejimindeyimcanim pasta istiyorrrrrr ama sabir sabir
ne alemim, normalde evde cok bulundurmam abur cubur, simdi koca bir tabakta cesit cesit cikolatalar biskuviler aldim masa ustunde duruyor. her markete gittigimde yeni bir tane aliyorum olmasa evde canim ister boyle uzaktan bakmak beni rahatlatiyor..isin garibi kocam da yemiyor yese ne olcak dal gibi zatenoyle bir koleksiyon olacak yakinda, ama sabir, burdakiler hamile misin diye soruyorlar disarida beni tanimayan kadinlar , markette falan, o derece sistim yani..sabredicem belki yarin pazar keyfine dondurma kacamagi yaparim o kadar
ben biraz hava almaya gideyim gorusuruz tekrar guzel bir gun olsun sizlerebebisli bebisli olsun
tablonu ac, yukarısında bi takvim oluyor, ordan 16. gunu sec ve degerini gir tablonu otomatik genişletiyo, bende oyle oldu..ben ne yaptıysam grafiğimde 15. günden daha fazlasını göremiyorum. takvimde istediğim günede tıkladım my chart a da girdim yinede grafiğim 15. günde kalakalıyor.(((
başka veri giremiekmiyim ben yaa
rica ederim canım hiçbir şeyyapmadım aslında
kopyaladım yapıştırdım:)))
canım pko varsa lh hormonu yüksek oluyor ve genelde o testler hep pozitif yakın değer veriyor
tecrübeyle sabit
canım doktorun seni anlayan bir kişi olması lazım kesinlikleben çiğlide kordon kadın doğum diye özel polikinlik var orda mete bey var, pek methini duydum ama, gecen gittiğimde gıcık oldum adama. resmen daha cok gencsın, daha 9 aydır denıyomussun, 1 yıl bıle olmamıs git ocakta gel dedi. dr dan ayrıntılarını ogreneyım dıye, ates olcme yontemını sordum bana yarım agızla cevap verdı. atesın 0.5 derece yukseldıgınde yumurtlamıssın demektır dedı o kadar. ben beklerdım kı, madem denıyorum olmuo dıosan, bak sunlara bunlara dıkkat et, her ilişkide olmaz, belli günler var diye acıklama yapmalıydı. sonucta belkı cahılız, bılmıoruz. o yuzden pek ısınmadım adama. nıce arkadaslar var 1 yıl olmadan gıdıolar,drları hemen arastırmaya gecıo, bnmkı ocakta gel olmazsa dedı, dusunsene ocaga kadar benım 1yılıda gecece deneyelı, 17-18 ay olacak. beyfendının keyfıne göre olcak yanı sankı..
canım evet bende pko varbelki de pko var bende.. bidahaki ay da deniyim su ates yontemini sonra dr.a gideyım.. yada hemen gitsem mi ki.. cok moralim bozuldu şimdi ya.. tecrubeyle sabit derken sen de pko mu var yada vardı=? hos tam olarak pko ne onu da bilmiyom ya
benim de canım felaket sıkılıyor. yoğun haftanın ardından evde tek başına kalma sendromundayım herhalde. neyse birazdan ben de çıkcam çarşıya. ben tatlıları sabah uyanır uyanmaz yiyorum. canım çok çekiyor. zaten başka zaman tatlı o kadar canım çekmez
merhaba, evet hap kullanirken yumurtlamayi baskiladigindan hemen duzene giremeyebiliyormus, demekki seni oyle etkiledi.. karnindaki siskinlik adet olamadigin icin de olabilir.
sen simdi ne zaman yumrtalaman baslayacak bilmediginden ve de korunmadigindan hic adet gormeden de hamile kalabilirsin, o yuzden doktorun ara ara test yap demistir; ama cok sIk yapmana gerek oldugunu dusunmuyorum ben..
umarim hamile kalirsin kisa zamanda..
Güzelim hapı bıraktıktan sonra doktorunun da dediği gibi gecikebilir; moralini bozmak istemem ama bıkac ay korumaya da devam eder cogu kez. B yüzden eğer test yaptıysan bence şimdilik başka teste gerek yok. Yine de sen bilirsin canım
Cevaplariniz icin tesekkür ederim kizlar, cok farkli biseymi ya hap'i birakmak.. tuhaf tuhaf seyler oluyor..
hem hamilelik belirtiler hemde hap birakma vucudun temizlenme belirtiler.. uyuz oldum ya..
Su an online olanlara selammmmmmmm, nasilsinizzz
selam canim
ben hapi birakinca hemen normale donmustu hersey ama ara ara kullandim birinde 6 ay kadardi sanirim digerinde 4 ya da 5 ay mi simdi net hatirlamiyorum
geri kalan zamanda kocam korunmustu.. belki uzun sureli kullandiysan boyle etkilemistir
ama bence hemen takilma bunlara kendini cok dinlemeeger dinlemeye baslarsan kendini vucut cok garip tepkiler verecek. ben korunmayi biraktigimdan beri vucudumda olan degisiklikleri anlatsam kitap olur
Hmmm sen az kullanmisin evet, ben 5 sene kullandim, mart'ta biraktim iste.
Hazirandan önce hamile kalirim insallah.. kayinvalidemi mujdeli haberi vermek istiyorum Türkiyeye geldigimdeHayirlisi artik
Hamile kalmak istedigim icin kuskulaniyorum, aha boyle olmuyordum hic diye, bakiyorum net'e hap birakma etkisi yaziliyor, veya hamilelik belirtisi yaziyo..
Bugun test alcam ama, yarin sabah bi test yapmak istiyorum.. ama bence gene negatif cikar.. ama olsun, icimde kalmasin
Sende ilk bebegini istiyorsun? nekadardir ugrasiyorsun canim?
aaaa sen de yurt disindansin
bu topicte yurt disindan baya kisi olmaya basladi
umarim mujdeyi verirsin canim ve hemen hamile kalirsin
yalniz yerind eolsam herkese demezdim simdi biz cocuk istiyoruz diye cunku ehemn olmazsa insanda stres yaratiyor baskalari sorunca ve baski olur gibi oluyor..
tabi umarim senin hemen olur.
ben bir dusuk yaptim ondan sonra 4.ayimdayim bekliyorum bebisimi gelsin yeniden saglikla diye
umarim gonlune gore olur
bebek istegi bir anda geliyor herhalde
benim de kocam hic istemezdi bir anda hadi cocuk yapalim dedi
o gunden beridir cok istiyor tabi
ama benden daha rahat takiliyor
Aminnn, insallah hepimiz hayirli zamanda hamile kaliriz ve sag saglim bir bebis dogururuz..
hahaha guzel bir duygu vallaha bebek istemi, sanki cevremdede herkes hamile.. yada bu donemler fazla gozume takildi :)
aynen oyleeegobekleri inceliyorum daha once hic dikkatimi cekmezdi
ruslar gibi; onlar da sabah mutlaka tatli yiyorlar gunun aktif gecmesi icin onemliymis
zaten kahvalti yaptiklarini gormedim de tatli bir sey yiyip cikarlar
tatli istemez mi caninohh ne cok isterdim, ben soguk iklimde yasadigimdan dolayi enerji gerektiginden dolayi mi bilmiyorum ama canim cok ister genelde
hosgeldinyeni evinizde gule gule oturun. umarim ruyanin tersi cikar canim sen de yumrtlamayi bekliyorsun benim gibi yakindir herhalde bugunlerde..lekelenmen konusunda bilgim yok ama yumurtlama kanamasi gibi birsey belki.
Bayağı strese girmişsin sen baksana rüyan da yansıtmış. Rahatlamaya bak, sanirim dun yumurtladin (yarında ateşin yükselirse kesinlesir tabii) çalısmaya devam
ya adetim geciksin istemiyorum
tatil plani yaptik denize girmem lazim
o yuzden acil catlamam lazim, yoksa 5 gunluk tatil kirmizilarla gececek
Teşekkürler tatlım:)
İnşallah çabucak çatlar yumurtan hem de tutar bu ay
Ben türkiyeye gidiyorum azıcık kemiklerim ısınsın sonra yine geri dönüş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?