Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

off bilmiyorum canım yaa azcık içimi rahatlattın vallahi saolasın canım,evet doktorum rahim duvarının kalınlaştığınıda söylemişti,ya doktorum her gittiğimde kızıyo bana çok panik yapıyorum diye şimdide gidemiyorum yaa,bu ateş ölçmek bana yaramadımı ne anlamadım,yada kafaya takmamak için yazılanları okumamammı gerekiyor bilemedim ki ama ister istemez takıyorum kafama ya ne yalan söyliyim yani,dışarıdan bakınca çok rahat gözüküyorum ama içim içimi yiyor valla :18:

GÜZEL ALLAHIM HEPİMİZİN SONUNU HAYIR ETSİN
SABRIMIZIN SELAMETİNİDE VERSİN BİR AN ÖNCE
DÜN DUA ETTİM HEPİMİZE İNŞ KABUL OLUR AMİİİİİİİİNNN

canım sen hangi doktora gidiyorsun?

ben çiğlide kordon kadın doğum diye özel polikinlik var orda mete bey var, pek methini duydum ama, gecen gittiğimde gıcık oldum adama. resmen daha cok gencsın, daha 9 aydır denıyomussun, 1 yıl bıle olmamıs git ocakta gel dedi. dr dan ayrıntılarını ogreneyım dıye, ates olcme yontemını sordum bana yarım agızla cevap verdı. atesın 0.5 derece yukseldıgınde yumurtlamıssın demektır dedı o kadar. ben beklerdım kı, madem denıyorum olmuo dıosan, bak sunlara bunlara dıkkat et, her ilişkide olmaz, belli günler var diye acıklama yapmalıydı. sonucta belkı cahılız, bılmıoruz. o yuzden pek ısınmadım adama. nıce arkadaslar var 1 yıl olmadan gıdıolar,drları hemen arastırmaya gecıo, bnmkı ocakta gel olmazsa dedı, dusunsene ocaga kadar benım 1yılıda gecece deneyelı, 17-18 ay olacak. beyfendının keyfıne göre olcak yanı sankı..

yok hiç test kullanmadım daha. burdan öğrendiklerimi satıyorum
polen arı sütünü geçen sene bu vakitler kullanmıştık 1-2 ay kadar sürekli kullanmadık. keşke kullansak sağlık için de gerekli ama ne yapsak ya da yapmasak bebekler vaktinde gelecek. fakir insanlar nasıl besleniyo bir sürü çocukları oluyor. ben biraz fazla saldım galiba

benim de canım felaket sıkılıyor. yoğun haftanın ardından evde tek başına kalma sendromundayım herhalde. neyse birazdan ben de çıkcam çarşıya. ben tatlıları sabah uyanır uyanmaz yiyorum. canım çok çekiyor. zaten başka zaman tatlı o kadar canım çekmez

Son düzenleme:
ben ne yaptıysam grafiğimde 15. günden daha fazlasını göremiyorum. takvimde istediğim günede tıkladım my chart a da girdim yinede grafiğim 15. günde kalakalıyor.(((
başka veri giremiekmiyim ben yaa
tablonu ac, yukarısında bi takvim oluyor, ordan 16. gunu sec ve degerini gir tablonu otomatik genişletiyo, bende oyle oldu..

rica ederim canım hiçbir şeyyapmadım aslında
kopyaladım yapıştırdım:)))

canım pko varsa lh hormonu yüksek oluyor ve genelde o testler hep pozitif yakın değer veriyor
tecrübeyle sabit

belki de pko var bende.. bidahaki ay da deniyim su ates yontemini sonra dr.a gideyım.. yada hemen gitsem mi ki.. cok moralim bozuldu şimdi ya.. tecrubeyle sabit derken sen de pko mu var yada vardı=? hos tam olarak pko ne onu da bilmiyom ya

canım doktorun seni anlayan bir kişi olması lazım kesinlikle
ben de 1 yıl olmadan gitmiştim doktora bana erken demişti ama benim çok istediğimi görünce benim istediğim gibi hareket eettik
olmadı o ayrı
ama istersen bir denemek için gidebilrisin Umur Beye muayene ücereti 120 tl
1 ay içnde kontrollerın olursa yani 3-4 kez bile gitsen 120 tl veriyorsun
1 ay doldu mu ayrı ücret oluyor
ama ben şiddetle tavsiye ederim
benım eşim bir gün bana dedi ki
biz bu adama az bile para veriyoruz dedi
ben de neden dedim
baksana sana psikolojik terapi bile yapıyor dedi

belki de pko var bende.. bidahaki ay da deniyim su ates yontemini sonra dr.a gideyım.. yada hemen gitsem mi ki.. cok moralim bozuldu şimdi ya.. tecrubeyle sabit derken sen de pko mu var yada vardı=? hos tam olarak pko ne onu da bilmiyom ya
canım evet bende pko var
pko yumurtanın oluşup çatlamayacak küçüklükte kalması demek
yanı yumurta oluyor ama çatlamayacak küçüklükte kalıyor ve gitmiyor kist oluyor yani
bu da adet düzensizliği kilo tüylenme vs gibi etkiler yapıyor
haa kımındebu belitrilerin hiçbiri olmuyor o da ayrı
bır kan testi ve ultrason her şeyi çözeer

ruslar gibi; onlar da sabah mutlaka tatli yiyorlar gunun aktif gecmesi icin onemliymis
zaten kahvalti yaptiklarini gormedim de tatli bir sey yiyip cikarlar

tatli istemez mi caninohh ne cok isterdim, ben soguk iklimde yasadigimdan dolayi enerji gerektiginden dolayi mi bilmiyorum ama canim cok ister genelde

Cevaplariniz icin tesekkür ederim kizlar, cok farkli biseymi ya hap'i birakmak.. tuhaf tuhaf seyler oluyor..
hem hamilelik belirtiler hemde hap birakma vucudun temizlenme belirtiler.. uyuz oldum ya..

Su an online olanlara selammmmmmmm, nasilsinizzz

selam canim
ben hapi birakinca hemen normale donmustu hersey ama ara ara kullandim birinde 6 ay kadardi sanirim digerinde 4 ya da 5 ay mi simdi net hatirlamiyorum
geri kalan zamanda kocam korunmustu.. belki uzun sureli kullandiysan boyle etkilemistir
ama bence hemen takilma bunlara kendini cok dinleme eger dinlemeye baslarsan kendini vucut cok garip tepkiler verecek. ben korunmayi biraktigimdan beri vucudumda olan degisiklikleri anlatsam kitap olur

Hmmm sen az kullanmisin evet, ben 5 sene kullandim, mart'ta biraktim iste.
Hazirandan önce hamile kalirim insallah.. kayinvalidemi mujdeli haberi vermek istiyorum Türkiyeye geldigimde Hayirlisi artik

Hamile kalmak istedigim icin kuskulaniyorum, aha boyle olmuyordum hic diye, bakiyorum net'e hap birakma etkisi yaziyor, veya hamilelik belirtisi yaziyo..
Bugun test alcam ama yarin sabah test yapcam.. ama bence gene negatif cikar.. ama olsun, icimde kalmasin

Sendemi ilk bebegini istiyorsun? nekadardir ugrasiyorsun canim?

Son düzenleme:

aaaa sen de yurt disindansin
bu topicte yurt disindan baya kisi olmaya basladi
umarim mujdeyi verirsin canim ve hemen hamile kalirsin
yalniz yerind eolsam herkese demezdim simdi biz cocuk istiyoruz diye cunku ehemn olmazsa insanda stres yaratiyor baskalari sorunca ve baski olur gibi oluyor..
tabi umarim senin hemen olur.
ben bir dusuk yaptim ondan sonra 4.ayimdayim bekliyorum bebisimi gelsin yeniden saglikla diye

Evet canim, yurt disinda yasiyorum.
Yok canim kimseye demedim zaten, hap'i biraktigimi biliyorlar, ama korundugumu zannediyorlar olsun oyle bilsinler..
Hayirlisi olsun

Hadi ya, gece e$imle konusuyordum, düsük yapmak ne kötü biseydir diye, önce mutlu oluyorsun sonra böyle bisey duyuyorsun.. Allah yardimciniz olsun canim..
Insallah hayirli bir zamanda seninde bebisin olur..
Ben böyle degildim ya, birden bebek istegi oldu ikimizde acayip bir duygu

umarim gonlune gore olur
bebek istegi bir anda geliyor herhalde
benim de kocam hic istemezdi bir anda hadi cocuk yapalim dedi
o gunden beridir cok istiyor tabi
ama benden daha rahat takiliyor

umarim gonlune gore olur
bebek istegi bir anda geliyor herhalde
benim de kocam hic istemezdi bir anda hadi cocuk yapalim dedi
o gunden beridir cok istiyor tabi
ama benden daha rahat takiliyor

Aminnn, insallah hepimiz hayirli zamanda hamile kaliriz ve sag saglim bir bebis dogururuz..
hahaha guzel bir duygu vallaha bebek istemi, sanki cevremdede herkes hamile.. yada bu donemler fazla gozume takildi :)

bilmiyordum öyle olduğunu geceleri aç da olsam bişeyler yemeye üşendiğimden sabh namaza kalkınca filan felaket aç oluyorum işte o zaman canım şiddetli tatlı çekiyor. normalde yemediğim kurabiyeleri filan o zaman yerim.

ben genelde hafif tatlıları severim canım ama yemekten sonra da tatlı yiyemem biraz acıkmam gerekir.

hosgeldinyeni evinizde gule gule oturun.umarim ruyanin tersi cikar canim sen de yumrtlamayi bekliyorsun benim gibi yakindir herhalde bugunlerde..lekelenmen konusunda bilgim yok ama yumurtlama kanamasi gibi birsey belki.

hoşbulduk canımteşekkür ederim umarım bu evde alırız hayırlı haberiyumurtlamayı bekliyorum şimdilik bugün tekrar ovu testi yapcam bakalım ne olcak4 gün sürdü lekelenme anlamadım kistten mi oldu acaba bilemedim,şimdi biraz azaldı gibi

Bayağı strese girmişsin sen baksana rüyan da yansıtmış. Rahatlamaya bak, sanirim dun yumurtladin (yarında ateşin yükselirse kesinlesir tabii) çalısmaya devam

doğru söylüyorsun canım baya taktık artık bu işe bakalım sonumuz hayırlı olur inşAllah.bilemiyorum dün ovu tesi yaptım biraz koyu silikti bugünde yapcam bakalım ne olcak sonuç.ateşe devambugün ateş tekrar düştü

ya adetim geciksin istemiyorum
tatil plani yaptik denize girmem lazim
o yuzden acil catlamam lazim, yoksa 5 gunluk tatil kirmizilarla gececek

ay canım o duygu çok berbat başıma geldi bi kere Allahtan 1 gün girebildim denizede yoksa gözümde kalırdı4 gün boyunca deniz bana ben denize baktım kociş tadını çıkardı tabi umarım sen yakalnmazsın hatta bebiş olur inşAllah.

Teşekkürler tatlım:)

İnşallah çabucak çatlar yumurtan hem de tutar bu ay
Ben türkiyeye gidiyorum azıcık kemiklerim ısınsın sonra yine geri dönüş:)

ay benide götür nooooooolur Türkiye'ye çok özledim ya 6 ayda .ben iliklerime kadar dondum .sende mi soğuk yerdesin ben canada dym.gferçekten şöyle sıcacık bir tatile ihtiyacım var hemde stres atmaya

Son düzenleme:
selammm kızlaaaar
nasılsınızzz?
umarım herkes ıyıdır ve haftasonunuz guzel gecıyordur

Arkadaslar bende olcmeye baslimdedim derecemi.
Bugun olctum 37.5
Cok fazla degilmi? Bugunmu aceba ovulasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…