Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz her geçen gün büyüyoruz sizi her gün takip ediyorum hayırlı haberlerinizi bekliyorum hepinizi öptüm kendinize iyi bakınn

anca yarına okursunuz ama ben geceden yazayım dedim
maalesef bu ay yumurtam olmamış
doktor glukofen verdi başlıyorum yarın hazıranda da nasıpse tatile girince kontrolleri sıklaaştıracağız
benden havadısler bu bu ay da olmadı yani
ağladım salak gibi doktorun karşısında
acımıştır heralde bana
belki de alışıktır bu tür vakalara
hergün kimler kimler gidiyor
yine de bin şükür düyorum
umarım tez zamanda kavuşurum ben de bebğime

Canım sıkıntı yapma. Tip o kadar ilerledi ki türlü türlü care var. Yalnız moralini bozmayacaksn. Gerisi zaten gelir

Canım sıkıntı yapma. Tip o kadar ilerledi ki türlü türlü care var. Yalnız moralini bozmayacaksn. Gerisi zaten gelir

biliyorum canım ama üzülmemek moral bozmamak imkansız
en azından ben yapamıyorum
geçen ay ne güzel yumurtam kendi büyüdü ve çatladı ama bu ay yok işte
umarım bu ilaç işe yarayacak

insallah kullandigin ilacin faydasin gorursun ve saglikla hamile kalirsin canim..
kalbimiz seninle..

merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz her geçen gün büyüyoruz sizi her gün takip ediyorum hayırlı haberlerinizi bekliyorum hepinizi öptüm kendinize iyi bakınn

size canim 10 hafta gecmis bile, ileriki zamanlarda da saglikli bir hamilelik dilerim..
bu maceranin icinde bir an once, ben de kendimi bulmak istiyorum..

avatarin tam size uygun cok sekermis gonlune gore olsun, kizinin yanina bir de oglun olsa harika olur tabi saglikli olsun da bizlere de dua et canim

Son düzenleme:
Kizlar test yaptim, negatif cikti..
Ateş ölcmeye baslim dedim,sabahlari oluyormus
Gene yüksek cikti 36,9 bu ne demek oluyor?
Cizelgelerde genelde herkesin 35 / 36,2 fln?

Kizlar test yaptim, negatif cikti..
Ateş ölcmeye baslim dedim,sabahlari oluyormus
Gene yüksek cikti 36,9 bu ne demek oluyor?
Cizelgelerde genelde herkesin 35 / 36,2 fln?

herkesin vucut isisi birbirinden farklidir canim
bazilarinki seninki gibi yuksek
bazilarinki dusuk seviyede olabiliyor
senin simdi hangi donemde oldugunu bilmiyoruz
yumurtladin mi yoksa adete yakin donemde misin
o yuzden yorum yapmamiz cok zor:44:

bir de derece basucunda olmali ve yataktan kalkmadan, cok hareket etmeden, birsey icmeden direk olcmen lazim bazal vucut isini gormek icin
dil altindan dijital termometre ile olculmeli
sen istersen not al hergun daha iyi anlariz

Kizlar gunaydin, yeni gun yeni umut olsun herkese..
Bu sabah atesim 36.5e cikmis, ilk defa ortalamanin ustune cikti ama yumurtlaman 3 gun once olmustu. İsi artisinin bu sekilde gec oldugu gorulmus mudur? Sabah 6da olctm 36.0di, hergun 7.-7.30 arasi olctugum saat arakiginda 36,5 oldu.. 6da uyanmis olmam sorun olmus mudur ki??

ne kadar çok yeni üye var.. tanıdıkların yazılarını bulmakta zorlandım.. vay bee tüm tanıdık olduklarım hamiş olup gittiler 1 yıldır..

ilk defa senin atesi bu kadar dusuk gordum usuttun mu hic

evet ama eskilerden cogu kisi de terketti bizi
hamis olup terkedenler de cok, olmayanlar da baska topiclerde cogu zaman
bir an once hamis kalalim insallah bizler de

evet biz de bir an evvel hamile kaliriz insallah. ama o zaman terk etmek yok ok?

tatlim hapimiz oyleyiz malesef. ama yapmamiz gereken her seyi yapiyoruz. kendimize dikkat ediyorum calismalarimizi yapiyoruz doktor kontrolundeyiz daha ne yapalim ki. Artik sabirla dogru zamanin gelmesini bekleyecegiz. fazladan bilginin zarari yok. bence devam et atesini olcmeye. bir sonraki doktor ziyaretinde ciktisini alip yaninda goturebilirsin. ben goturmustum doktor inceledi. belki onun da bir yorumu olur. ya da eger rahat olmani engelleyen buysa birak olcme bosver. gel sohbet edelim sadece :)

evet seni hic aydinlatmamis. muhtemelen bunu denedi baskalarida, anlamadilar falan o da artik ugrasmiyor. ama benim doktorum sorularima cevap vermeli. ben olsam ben de isinamazdim.

Hmmmm anladim, yarindan ittibaren sabahlari ölcerim ozaman.
Hamilelik Testi yapmak istiyorum sabah.

hapi biraktigin icin bu ilk bir kac ay cok daha kolay hamile kalabilirsin. bir de ates olcme yontemini biraz daha arastir istersen. sabah ilk is konusmadan hareket etmeden atesini olceceksin. hareket eden tek yerin termometreye uzanan kolun olabilir :) ve her gun ayni saatte olcmen gerekiyor. grafik cizersen daha iyi gorursun yumurtlamanin ne zaman oldugunu. sadece atesin yuksek yada dusuk olmasiyla karar verilmez. onemli olan gidisat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…