anca yarına okursunuz ama ben geceden yazayım dedim
maalesef bu ay yumurtam olmamış
doktor glukofen verdi başlıyorum yarın hazıranda da nasıpse tatile girince kontrolleri sıklaaştıracağız
benden havadısler bu bu ay da olmadı yani
ağladım salak gibi doktorun karşısında
acımıştır heralde bana
belki de alışıktır bu tür vakalara
hergün kimler kimler gidiyor
yine de bin şükür düyorum
umarım tez zamanda kavuşurum ben de bebğime
Canım sıkıntı yapma. Tip o kadar ilerledi ki türlü türlü care var. Yalnız moralini bozmayacaksn. Gerisi zaten gelir
anca yarına okursunuz ama ben geceden yazayım dedim
maalesef bu ay yumurtam olmamış
doktor glukofen verdi başlıyorum yarın hazıranda da nasıpse tatile girince kontrolleri sıklaaştıracağız
benden havadısler bu bu ay da olmadı yani
ağladım salak gibi doktorun karşısında
acımıştır heralde bana
belki de alışıktır bu tür vakalara
hergün kimler kimler gidiyor
yine de bin şükür düyorum
umarım tez zamanda kavuşurum ben de bebğime
merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz her geçen gün büyüyoruzsizi her gün takip ediyorum hayırlı haberlerinizi bekliyorum hepinizi öptüm kendinize iyi bakınn
Kizlar test yaptim, negatif cikti..
Ateş ölcmeye baslim dedim,sabahlari oluyormus
Gene yüksek cikti 36,9 bu ne demek oluyor?
Cizelgelerde genelde herkesin 35 / 36,2 fln?
selam kızlaar.. bizim bu ay ilk denememiz ve ilk kez ateş ölçme yöntemini kullanıyorum. clearblue ovulasyon testi kullandım. Ayın 30 unda güldü :))
işte benim ateş tablom değerlendirir misiniz benimkini de ..:))
7 .gün- ateş ölçmedim - **
8 .gün- 36,6
9 .gün- 36,5 - **
10.gün- 36,7
11.gün- 36,7 - **
12.gün- 36,7
13.gün- 36,2
14.gün- 36,4
15.gün- 36,3 - **
16.gün- 36,3
17.gün- 36,7 - ** (ovulasyon testi pozitif:)))))
18.gün- 36,6
19.gün- 36,6
20.gün- 36,9
21.gün- 36,9 - **
23.gün- 36,8
24.gün- 36,9
25.gün- 36,7
26.gün- 37,0 - **
27.gün- 37,0
28.gün- 36,9
29.gün- 37,0
30.gün- 37,1 - **
son birkaç aydır ortalamada 32 günde bir oluyorum regli. son reglim : 14 Mart
bilgi ve değerlendirmelerinizeee sunarımm :)
[kızlaar tekrar merhaba, kaç gündür yeni girebiliyorum nete. 37, 37.1, 37 ve 37 şeklinde devam ediyor ateşim .. hala regli olmadım. dün akşam fortel erken gebelik testi diye bir test yaptım. 2 çizgi direk kırmızı çıkmadı ama 5 dk içerisinde 2 çizgiyi çok çok açık görebildik eşimle.ama yinede emin olamadım gördüğüme çünkü acaba çizgi kendiliğinden az çok belirgin midir hani kararıcak yerler. bilmem anlatabildim mi. kullanmadan öncesinde hiç dikkat etmedim acaba çıkıcak olan çizgilerin yeri belli mi bakınca diye..
hala olmazsam sanırım çarşamba kan testi yaptırıcam .. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallaaaahhh.. amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :)) /QUOTE]
biliyorum canım ama üzülmemek moral bozmamak imkansız
en azından ben yapamıyorum
geçen ay ne güzel yumurtam kendi büyüdü ve çatladı ama bu ay yok işte
umarım bu ilaç işe yarayacak
Günaydın Kızlar:)
Yolculuk öncesi ateş tablomu göndereyim dedim:)
Every, 9ay nasılsınız?
Herkese hamiş kalacağı bebişli günler dilerim:)
Tablom;
3be3f0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne kadar çok yeni üye var.. tanıdıkların yazılarını bulmakta zorlandım.. vay bee tüm tanıdık olduklarım hamiş olup gittiler 1 yıldır..
ilk defa senin atesi bu kadar dusuk gordum usuttun mu hic
evet ama eskilerden cogu kisi de terketti bizi
hamis olup terkedenler de cok, olmayanlar da baska topiclerde cogu zaman
bir an once hamis kalalim insallah bizler de
off bilmiyorum canım yaa azcık içimi rahatlattın vallahi saolasın canım,evet doktorum rahim duvarının kalınlaştığınıda söylemişti,ya doktorum her gittiğimde kızıyo bana çok panik yapıyorum diye şimdide gidemiyorum yaa,bu ateş ölçmek bana yaramadımı ne anlamadım,yada kafaya takmamak için yazılanları okumamammı gerekiyor bilemedim ki ama ister istemez takıyorum kafama ya ne yalan söyliyim yani,dışarıdan bakınca çok rahat gözüküyorum ama içim içimi yiyor valla :18:
GÜZEL ALLAHIM HEPİMİZİN SONUNU HAYIR ETSİN
SABRIMIZIN SELAMETİNİDE VERSİN BİR AN ÖNCE
DÜN DUA ETTİM HEPİMİZE İNŞ KABUL OLUR AMİİİİİİİİNNN
ben çiğlide kordon kadın doğum diye özel polikinlik var orda mete bey var, pek methini duydum ama, gecen gittiğimde gıcık oldum adama. resmen daha cok gencsın, daha 9 aydır denıyomussun, 1 yıl bıle olmamıs git ocakta gel dedi. dr dan ayrıntılarını ogreneyım dıye, ates olcme yontemını sordum bana yarım agızla cevap verdı. atesın 0.5 derece yukseldıgınde yumurtlamıssın demektır dedı o kadar. ben beklerdım kı, madem denıyorum olmuo dıosan, bak sunlara bunlara dıkkat et, her ilişkide olmaz, belli günler var diye acıklama yapmalıydı. sonucta belkı cahılız, bılmıoruz. o yuzden pek ısınmadım adama. nıce arkadaslar var 1 yıl olmadan gıdıolar,drları hemen arastırmaya gecıo, bnmkı ocakta gel olmazsa dedı, dusunsene ocaga kadar benım 1yılıda gecece deneyelı, 17-18 ay olacak. beyfendının keyfıne göre olcak yanı sankı..
Hmmmm anladim, yarindan ittibaren sabahlari ölcerim ozaman.
Hamilelik Testi yapmak istiyorum sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?