Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tatlim ya yumurta olmadi diye aglanir mi hic ilahi. senin yumurtlaman oluyor. bu ay olmamis olabilir. lutfen kendini yipratma boyle. ilacla yumurta olusturmak da cok kolay. yeterki dollensin. ne yumurtalar gordum bir turlu dollenmeyen

merhaba kizlar. yeni arkadaslar da hosgeldiniz. benim bu ayki grafigim soyle:

My Ovulation Chart

atesim cok az yukseldi. bakalim luteal fazin ikinci yarisindan sonraki yukselme daha onemli. eger boyle giderse bu aydan umidi keserim ben

merhaba kizlar. yeni arkadaslar da hosgeldiniz. benim bu ayki grafigim soyle:

My Ovulation Chart

atesim cok az yukseldi. bakalim luteal fazin ikinci yarisindan sonraki yukselme daha onemli. eger boyle giderse bu aydan umidi keserim ben

sen kendin guzelce yorulamissin canim bize soz kalmadi
evet, onumuzdeki hafta yukselmesi dilegiyle
ve bat gunu de yuksekte kalip bebis haberini haykirman dilegiyle

canim zahmet olmazsa tekrar yollar misin grafigini bulamadim

Aycok tsk ederm, grafigimi yuklemeyi bilmiyorum. Ovuladyon testi 13. Gun pozitif cikti, ortalama isim35.9 civariydi. Yumurtlamadan 1 gun sonra ates yukselir diyolar fakat benim daha bugun yukseldi, yani sozde yumurtlamadan 3 gun sonra.. Bir de sabh 6da yaptigimda 36.0 idi ama hergun yaptigm saatte olctugumde 36.5 idi, 6 da uyanmis olmam ve yatak
İcinde hareket etmis olmamdan sebep 36.5 e firlamis olabilir mi?? Cok panigim.. Lutfen bi yardmci olun..

tatlim ya yumurta olmadi diye aglanir mi hic ilahi. senin yumurtlaman oluyor. bu ay olmamis olabilir. lutfen kendini yipratma boyle. ilacla yumurta olusturmak da cok kolay. yeterki dollensin. ne yumurtalar gordum bir turlu dollenmeyen

iste benimki o inatci yumurtalardan
yumurtlama gunu acik birakmiyorum her gun iliski, kacis yok ama dollenmek istemiyor

Kizlar test yaptim, negatif cikti..
Ateş ölcmeye baslim dedim,sabahlari oluyormus
Gene yüksek cikti 36,9 bu ne demek oluyor?
Cizelgelerde genelde herkesin 35 / 36,2 fln?

Güzelim tek bir ölçümden hiçbir sonuc çıkaramayız. Önemli olan ateşin genel seyri. Hergün sabah uyanır uyanmaz(yataktan kalkmadan) ilk is ateşini olceksin her gün aynı saatte. Ona göre su zaman yumurtlamissin diye yorum yapacağız. Mesela benim ateşinde forumdaki diğer kisilere göre çok düşük 36yi Hic görmedim. Ama genel seyrinden ovulasyonunu ne zaman gerçekleştiğini görebiliyorum. Yani su an bu ateşinle Bi yorum yapmak güç.

Kuzu, sabah uyanır uyanmaz, en az aralıksız 3 saat uykuyla yaptığın ilk ölçüm önemli. Onun disinda başka ölçüm yapma ki aklın karışmasın

benim bu ay bi garip oldu tablom hatta en biçimsizi..
bu gece de tam ölçüm yapamadım ama yine de aşağı yukarı aynıdır ben biliyorum..
evet derece değiştirdiğimden bu derece ortalama 0,2 aşağı gösteriyor ama şu an yine de bu dereceye göre ateşimin tavanlarda olması gerekirdi.
belki bu ayki yumurtam çok kaliteli olmadı göğüs ağrım da hiç başlamadı zaten
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

belli olmaz canim ya sartlama kendini
gelmez belki adet
bazen hic ummadigimiz yumurtalardan geliyor bebisler
gecen ay nazlima da doktor demis hamile olamazsin bu ay gibi birsey yumurtasindan dolayi
hamile kaldi

ben dunya kadar beni aglatacak kadar gogus agrisi cekiyorum her ay ama bak dollenmiyor

aaaa bir de hamile kaldigim ay benim koca bir ay gogus agrim olmadi
bat gunu baslamisti cok ilgincti.sizlere de yazmistim zaten
onun haricinde oluyor burda da bahsediyorum zaten
tablon cok degisik bakalim neler olucak canim

Son düzenleme:
saol canim
bu agri neden olur ya
catlamisim da buyuk ihtimal
otururken kalkarken birsey batiyor orda
kist mi aaba oyle agri yapar mi
yok canım aklına getirme öyle şeyler. ağrının devam etmesi normaldir.. benim çatladıktan sonra ovulasyon ağrısı çektiğim aylar da oldu kontrole gittiğimde kist mist yoktu.
sen bugünü de değerlendir

bakalım ben de bu düşük tabloyu merak ettim kendimle savaşarak ölçmeye çalışcam.. bugün de düzgün ölçemedim uyandığımda ölçmeyi unuttum. sonra yattım 1 saat uyumuşum ondan sonra ölçtüm.
içimden bi ses hala zamanı değil sanki anca tüp bebekle olacakmış gibi geliyor.

dunyada olmaz denilen seyler oluyor
umudunu kaybetme canim..
cok ornekler duyuyoruz tup bebek yapacaklari ayi beklerken dogal yoldan kalan
Allah'tan umit kesilmez,
eger tedaviyle de olacaksa yine hayirlisi olsun
benim arkadasim yakin zamanda yaptirdi ilk deneme de tuttu doguma cok az kaldi.

biliyorum herşeyin bir zamanı var..ya tedaviyle ya tedavisiz onlar sadece sebep olacak.ama o kadar adetten sonra bir kere bile tutmayan yumurtadan sonra gerçekten olursa bir mucize olur canım. inanamam yani..

kizlar
belime atkiyi sardim evde oyle dolasiyorum
bugun kocam gelene kadar evde temizlikle ugrasmam lazim bir yandan is yapiyorum
dollenecekse sicak tutmak iyiymis ya sicacik yapayim ben orayi bakalim ise yarayacak mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…