Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
işte insan nerde doyuyorsa.. neyse orda çok türk var herhalde çok yabancılık çekmezsin. bizim uzaktan akrabalarımız da orda yaşıyor

Dogru, cok türkler var ama hic biryer Türkiyem gibi degil… illerde zaten kesin dönüs Türkiyeye yapmak istiyorum Allahin izniyle..

hoşgeldin canım bugün seni merak ettim erkenden seni bekledim ama ateşini eklememişsin. bende yine fıss bugün ter içinde uyandım

dun watery gordum yogun yogun neden tekrar diye sasirdim
bugun de tablo boyle
catlamisimdir herhalde 382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kocam da yoruldu zaten iste cani cikiyor, evde de hergun hergun yordum sabah kalk sogukta banyo git, hasta edicem adama, bugun ara vericem olduysa olsun artik.
yilbasi hediyemi istiyorummmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn iste bundan

My Ovulation Chart

kızlaaar günaydın.
ateş tablomdaki anlamsızlıga bakar mısınız ya? bugun ku bu ciddi düşüşün sebebini anlayamadım ben? bu neyin nesi ki acaba?

hoşgeldin canım bugün seni merak ettim erkenden seni bekledim ama ateşini eklememişsin. bende yine fıss bugün ter içinde uyandım

hadi yaaaa
o ter olayini sendne ogrendim gercekten birgun once falan ben soguk soguk terleyip kalkiyorum
ama sadece o zaman olan sey ya bu. ben dun yumurtladim sanirim o zaman da ayni sey oldu,
hatta uyandim senin dedigin aklima geldi, ya benim adete cok var niye boyle oldum dedim
yani umarim sasirtir seni, sicaklamissindir da terlemissindir

beni dusundugun icin saol zaten sen yazmadan hemen sana seslenmistim ben

My Ovulation Chart

kızlaaar günaydın.
ateş tablomdaki anlamsızlıga bakar mısınız ya? bugun ku bu ciddi düşüşün sebebini anlayamadım ben? bu neyin nesi ki acaba?

nromal birsey bazi tablolarda oluyor
ne kadar uc degerlerde ates degisimi yasiyorsun ya
benim dogru durust yukselmiyor gunler arasinda 1 derece fark falan oluyor..
ama sneinki gibi olan cok gordum hamile tablolarinda da
takilma sen son hafta daha onemli cunku
tabi son hafta da inisler cikislar olursa sen iyice heyecanlandirican bizi

My Ovulation Chart

kızlaaar günaydın.
o düşüşlere takılma adete yakın olursa kötü ama şu an için önemsiz hamile olanda da olmayanada daolabiliyor. sen tablonu 1 hafta yoruma kapalı düşün son günler öenmli

öyle su gibi kalmışım ki bugün adet olacam zannettim. koyu akıntım da başladı. ben genç kızlığımda da farkederdim adet yaklaşınca soğuk soğuk ter basar. ama tabi hiç hamile kalmadığımdan bilemiycem yine de aradaki farkı.
senin de mi oldu öyle? seninki adetle alakalı değil artık belli..
ama benim dün ve ondan önceki gün adet sancım da oldu
ateşimin karar günü normalde yarın sabahki ateş ama böyle düşükken yarın da böyle çıkarsa(takıldı çünkü) nasıl bi yorumyaparım bilmem.
http://www.fertilityfriend.com/home/3628ff

Son düzenleme:

ay ay aayyy, inşallah, bir çoğunuzda olduğu gibi bende eşimi fena yordum bu gunlerde. ama bunca ay bana çektirdiklerine saysın. cok takıyorsun, hemen olmaz ki zaten, sıkıyorsun beni diyordu. hatta bi dr görün sende içimiz rahatlasın dedikçe, yok bende bişi 3 yıl önce bakıldıydım ben hersey normaldi diye diye süründürdü beni. şimdi içimiz en azından rahat, şu bir iki günde de yapalım çalışmlarıda sonrasında öbür aya kadar rahat etsin :) tabi inşallah bu rahatlıkları bu ay itibariyle 9 ay sürsün bunu daha çok isteriz dimi ama:)))

evet sabitlemis olmasi cok ilginc
dedigin gibi yarinki atesten sonra anlariz canim dpo13 olmus olacak cunku
umarim dusuk degil de aksine yukselmis cikar.
evet dun soguk soguk terledim nedense

every, sen 1 derece fark diyorsun falan da bosver öle olsun, en azından çok aşikar yükselmeler düşüşlerdense 1 derece 1 derece ama sonuç veren mantıklı yükselmeler olsun. hem döngüne bakılırsa da oldukca uygun bır tarıhte yukselmıs görunuyo tablon. yanı o az artış senın cidden yumurtlamıs oldugun gun bence. çalışmalarda dogru zamanda... güzel sonuclar almak dileğiyle canım

günaydın kızlar

ben çarşamba günü hiç ateşim düşmeden adet oldum

sonrasındada hiö düşmedi ateşim...öyle ateşli ateşli yaşıyorum

canım sonuç veren mantıklı yükselmeler diye bişey yok. bir önceki mesajımda eklediğim tabloyu görüyor musun ben 1 yıldır öyle tablolara sahip ama sonuç sıfır. ff de hamile tablolarını bi incele saçma sapan tablolar var ki sonuç hamile.. tek kesin bişey var ki luteal fazın sonunda hala yüksek giden ateş

biz yumurtlamayi tamamlamistik sonra ben tatile gitmistim iki hafta dondugumde bibirimizi o kadar ozlemistik ki, internetten de arastirdim birsey olmaz diye baya iliskiye gitmistik
bazen dusuk yapmami ona bagliyorum cunku daha kalp atislarini bile dinlemeden, keseyi gormeden sanirim az beklemek lazim 10 gun falan, sonra doktor ne derse ona gore devam etmek lazim.
hamileyken kocamin cani hic olmadigi kadar istiyordu bir de oyle tezat durum var
ama bundan sonra hamile olursam, ogrendigim anda hemen iliskiyi birakicam doktora gidip kalp atislarini duyana kadar,..
ben de nerelere daldim, dogru diyorsun
bu ay itibariyle 9 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…